Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 16 martie 2019

Gazduire Enterprise.ro cea mai bună alegere pentru mine

              De curînd mi-am luat inima în dinți si am trecut după 9 ani de zile pe domeniu propriu. Niciodată nu m-a derajat că eram pe blogspot și cum arată blogul, dar la începutul anului am simțit că ceva nu mai este la locul lui, se cerea ceva schimbat neaparăt, domeniu propriu, fața blogului, un logo, ceva... altceva... M-am gandit, m-am răzgandit, după un timp am reușit să găsesc și noul nume... grea problemă si aceasta... ce voiam era ocupat... ce găseam pe placul meu îmi demontau alegerea prietenii că nu le prea plăcea și așa mai departe. Pînă la urmă am găsit si le-a plăcut tuturor, acum altă problemă, de unde aleg pachetul de web hosting, pe piată existănd multe alternative. Ori eu voiam și ajutor pentru mutatul blogului, pentru că habar nu aveam ce să fac. Am cerut parerea multor alți bloggeri și în unanimitate am căzut de acord cu un pachet de la Gazduireenterprise.ro în spatele căruia este și o persoană de toată încrederea care te poate ajuta (si o face extraordinar de repede) cu toate problemele ivite pe parcurs sau cu ceea ce nu știi.


           Mă interesasem despre modul în care se comportă aceasta firmă cu clienții ei și surpriza a fost peste așteptările mele. Este o firmă cere îți oferă asistență tehnică la orice oră, de exemplu pe mine m-a trăznit mutarea pe la 11 noaptea, iarna... într-o oră blogul meu a fost mutat si am putut posta primul articol cu noul nume si cu noua mea adresă virtuală. Pentru că este un blog adresat persoanelor din țara noastră am ales varianta de extensie .ro, iar pentru ca am acasă o Eva si pentru că si eu sunt una și scriu un fel de jurnal, am ales numele jurnaluluneieve.ro. Calitatea serviciilor a fost un factor decisiv în alegerea deciziei mele, calitatea serviciilor de suport fiind extrem de importantă pentru mine. Am colaborat cu o persoană foarte promptă și care a tratat cu întelegere faptul ca nici nu prea știam ce doresc :). Mi-a oferit răspunsuri clare la toate întrebările mele si m-a asigurat de ajutor în continuare în orice problemă.


21 de comentarii:

  1. Nu am auzit pana acum de ei. Momentan sunt multumita de firma mea de hosting, dar e bine sa ai intotdeauna mai multe optiuni. Merci de info!

    RăspundețiȘtergere
  2. E doar pt cei care au un castig de pe urma blogului, nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu anul trecut am trecut pe .ro și a fost o decizie foarte bună. Pe mine chiar mă deranja că apărea .wordpress.com la numele site-ului :). Eu colaborez cu altă firmă de hoasting, dar sunt mulțumită de ei, până acum nu am avut probleme. Spor la scris în continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot de la ei am si ei gazduirea pe ambele bloguri, nu am avut probleme pana in rezent. Intr-adevar sunt foarte de treaba.

    RăspundețiȘtergere
  5. Momentan am găzduirea de la o firmă din străinătate, dar este bine să am opțiuni, nu se știe când îmi vor fi de folos.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu colaborez tot cu ei și sunt foarte mulțumita. Răspund repede, rezolva ce tine de ei... Ce mai poți sa iti doresti?

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am fost pe ro. De la inceput la toate cele 3 bloguri. La fiecare am apelat la firme diferite de listing asa, ca sa testez si sunt mulțumită de ele :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am colaborat cu ei insa e bine de stiut. E greu sa gasesti hosting bun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu sunt multumita de serviciile celor de la gazduire, chiar ii recomand

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am auzit de aceasta firma dar ii voi lua in calcul cand voi avea nevoie!

    RăspundețiȘtergere
  11. nu am auzit de ei, dar bine de stiut daca voi avea nevoie!

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte util, nu am auzit de ei, dar la nevoie e bine de stiut!

    RăspundețiȘtergere
  13. Am apelat si eu la ei cand mi-am mutat al doilea blog pe domeniu si au facut o treaba foarte buna

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu vreau sa scap de wordpress din titlu si cu siguranta o sa ii contactez

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu plauiesc sa fac acest pas cat de curand si chiar nu stiam la cine sa apelez. Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu am trecut pe domeniu propriu de 1 an si ceva. Deja sunt la a doua firma de hosting. :D ACum sunt multumita.

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu inca nu m-am gandit sa adancesc subiectul. Totusi ideea a aparut. Multumesc pentru postare, draga Carmen!
    O saptamana frumoasa si interesanta sa ai! <3

    RăspundețiȘtergere
  18. Felicitări! Un pas important și se pare că ai ales bine tovarășii de drum! ☺

    RăspundețiȘtergere
  19. Ma bucur mult ca ai facut aceasta schimbare! 😘 Mult succes si pe viitor. Suna bine alegerea ta. Si eu am o gazduire de care sunt multumita si imi e mai bine pe domeniul meu.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ma bucur ca ai ales sa colaborezi cu ei, eu sunt foarte multumita de serviciile celor de la gazduire enterprise.

    RăspundețiȘtergere
  21. Este atât de important să ai la cine apela în cazurile în care nu te descurci! Felicitări pentru alegere!

    RăspundețiȘtergere