Totalul afișărilor de pagină

duminică, 10 martie 2019

Gama Advance Techniques Reconstruction de la Avon

              Am primit aceasta gama si cum parul meu avea nevoie de o schimbare, am trecut la testat cele 3 produse: samponul, balsamul si uleiul pentru par Advance Techniques Reconstruction. Noua gama arata foarte bine, recipientele sunt frumoase si de dimensiuni generoase, se folosesc foarte usor, culoarea inchisa le adauga un plus de eleganta. Parul meu a suferit foarte tare in ultimul timp, din cauza firelor albe din ce in ce mai numeroase, a fost decolorat si textura pare sa fie alta decat inainte. Nu prea are volum iar cuticula nu se inchide dupa spalat decat daca folosesc uleiuri de par.



           Samponul si balsamul contin o inovatie, un ritual profesional de reconstructie cu tehnologia Profiberflex, o tehnologie unica creata de expertii in domeniul ingrijirea parului din New York, ce creeaza o plasa tridimensionala ce repara structura parului, adica, exact ce cautam in acest moment. Este o noua generatie de ingrijire a parului deteriorat, cu keratina lichida pentru reconstructia si netezirea firului de par, cu uleiuri si D-pantenol pentru hidratare. Curata, improspateaza, ofera parului un aspect sanatos, miroase bine si ii reda elasticitatea. Se vad rezultate dupa cateva utilizari. Un aspect care mi-a placut este faptul ca lasa parul usor de intins.



         Produsul care mi-a placut cel mai mult, poate pentru faptul ca parul meu are tendinte de uscare si nu pot renunta la astfel de produse, este serum-ul hidratant Advance Techniques cu un complex de uleiuri de argan si cocos. Este noutatea hot a acestui sezon, in materie de hranire intensiva a firului de par. Lasa parul puternic si sanatos, cu un luciu superb, de la prima utilizare. De ce este favoritul meu dintre cele 3 produse? Pentru ca netezeste cuticula aceea dupa spalat care da acel aspect urat parului, nu incarca si se absoarbe repede in par. Miroase foarte bine si parul se pieptana foarte bine dupa el.



       Regenereaza-ti parul primavara aceasta cu tratamentele bestseller din noua gama Avon Advance, super provocare!

3 comentarii:

  1. Sa te bucuri de toate produsele lor! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Arată tare bine aceste produse, dacă dau rezultate bune, merită încercate. Spor!

    RăspundețiȘtergere
  3. O recomandare interesantă! Aș face și eu una, ținând seama de ceea ce spui despre părul tău: schimbă vopseaua!

    RăspundețiȘtergere