Totalul afișărilor de pagină

luni, 5 martie 2018

#tourism4Y


          Am participat la un eveniment foarte interesant in care s-a discutat despre implicarea autoritatilor si asociatiilor in dezvoltarea si promovarea turismului românesc, importanta turismului local in dezvoltarea turismului national, social media in turism, fotografie, blogging in turism si multe alte lucruri foarte interesante. Am cunoscut cativa bloggeri pe care ii admiram si citeam de mult timp, Raluca Mureseanu- Ralu Calatoreste, Razvan Pascu- razvanpascu.ro, Carmina Nitescu- carminanitescu.ro, cu care sper sa ma vad curand, Monica Anghelovici- povestidecalatorie.ro, de la care am invatat lucruri extrem de importante, pe care merita sa le aflati si voi.
     

            Bineinteles ca au fost mult mai multi speakeri la conferinta, multe discutii, moderate de Traian Badulescu, jurnalist de turism cu experienta, eu va impartasesc ce am invatat de la cei pentru care am mers in mod special.


     Ralu calatoreste, un foarte frumos si instructiv blog de turism si experiente, trebuie sa intrati sa cititi neaparat, Raluca este ghid de turism national si international, fondatoarea proiectului Trip to România, o persoana energica si plina de entuziasm. Pe Trip to România puteti experimenta tururi cu ghid unic personalizat sau ghid turistic local autorizat, calatorii personalizate, evenimente speciale.



               Razvan Pascu, te invita sa descoperi minunile lumii, calatorii all-inclusive versus experiente. Lucreza pe proiecte de marketing turistic si are peste 200.000 de fani, este in topul celor mai influenti bloggeri.
           Cine sunt millennials?... nascuti dupa 1985, 25% din populatia globului, isi planifica vacanta, in general de pe mobil, cu cate 2-3 luni inainte, inclusiv activitatile zilnice preferate din acea vacanta, pentru data pe care o prefera. Vacante de tipul DIY,  sa intre in contact cu localnicii, ateliere, trasee deosebite, legende. Sunt informati, ofera feedback, apreciaza idei lucrate- nu ofertele serie-, sunt atenti la buget= Millennials.



         Carmina Nitescu, consultant in turism, antreprenor in ''industria calatoriilor'', a facut multe calatorii tematice, tururi foto, evenimente tematice, ateliere coupage, scufundari si multe fotografii minunate. Se poate spune ca este un adevarat influencer,  sper sa ajung sa aflu cat mai multe informatii importante de la ea curand.


      Monica Anghelovici, specialist in turism, ne-a vorbit despre impactul blogurilor in turism, povesti, sfaturi foarte utile de calatorie, iar situl este plin de informatii importante pentru iubitorii de calatorii.
      Marian Oancia- vicepresedinte si manager proiect Zig Zag prin România, calatoreste de 5 ani prin toata tara pentru a o cunoaste si promova, ne-a prezentat 13 instrumente pentru promovare. Am inteles puterea blogurilor, puterea articolului scris, a recenziilor, a fotografiei in mod special.


                     Un pasaport dulce de la Sweet Moments :)
   
           Daca aveti ocazia sa participati la astfel de conferinte, nu ezitati, invatati de la cei care au experienta, lucruri care va pasioneaza. O fraza pe care am invatat-o???

                                 Cine nu este pe retele de socializare nu exista!

18 comentarii:

  1. Din cand in cand este necesar sa iesim din rutina si sa alegem ceva care sa ne incante sufletul. Astfel de conferinte sunt gandite sa vina in sprijinul nostru. Este foarte frumos ca ai profitat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt sigură că a fost un eveniment reușit. Mi-ar face plăcere să particip.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai participat la un eveniment tare fain, sunt sigura ca ai aflat foartr multe lucruri interesante si care te vor ajuta pe blog, nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult pentru povestea evenimentului si pentru multele detalii cu adevarat extraordinare. Este atat de bine sa te intalnesti cu oameni care chiar fac diferenta!
    Pupici si o saptamana extraordinara, draga Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt de acord cu cine nu e scris pe lista, nu exista! Il stiu doar pe Razvan Pascu, dintre cei prezenti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesant eveniment, anul asta ne dorim sa plecam intr o vacanta in strainatate, asa ca o sa fiu mai atenta la blogurile de travel.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce eveniment interesant! Mi-ar placea si mie sa particip dar daca s-ar organiza in orasul meu. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte fain conceptul evenimentului! Pacat ca in tara noastra nu se poate face mare lucru. Eu am incercat ceva de genul in Bucuresti si degeaba

    RăspundețiȘtergere
  9. Intotdeauna ne prezinti evenimente interesante la care orice blogger si-ar dori sa participe.

    RăspundețiȘtergere
  10. mi-as dori din suflet sa calatoresc mai mult! cred ca aceste evenimente au un mare aport de informatii

    RăspundețiȘtergere
  11. Un evenment foarte frumos, e pacat ca nu se fac si in zona noastra.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cam asa zic si eu, n-ai FB, nu existi :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma bucur ca se promoveaza turisumul romanesc si ca sunt atat de multi sustinatori

    RăspundețiȘtergere
  14. Super! Te astept la Targul de turism de la Criaova sa-mi povestesti mai multe!

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte fain eveniment! Si briosele alea arata tentant. :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Off nu-i corect, vreau si eu sa particip la astfel de conferinte

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte interesant!! MI-o amintesc pe Carmina inca de pe vremea cand era colega de clasa cu sora mea :). Ii urmaresc activitatea frumoasa pe fb :). Cu siguranta va fi o intalnire interesanta si abia astept sa iti citesc impresiile :).
    Pupici si o primavara cat mai frumoasa si in continuare :).
    cu drag
    rux

    RăspundețiȘtergere