Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 martie 2018

Programul Slabeste Destept dupa prima luna

          Dupa prima luna de program Reset- Slabeste Destept, am reusit sa invat cateva lucruri extrem de importante. Cel mai important imi pare faptul ca nu trebuie sa mai folosim cuvantul dieta, trebuie sa schimbam doar conceptia asupra felului in care mancam si facem miscare.


         Am inceput cu un plan personalizat pe obiectivul meu ce are la baza profilul nutritional determinat de un test pe care l-am completat online. Rezultatele lui variaza in functie de datele genetice, istoricul de diete si fidelitatea cu care este urmat programul. In aceasta parte trebuie sa mai lucrez eu, am avut multe deplasari in interes de serviciu in aceasta luna si nu prea am putut sa ma tin de planul alimentar, nefiind acasa si mancand in deplasare nu prea reuseam sa fac rost de ce aveam nevoie la masa. Asta nu este o mare problema, am invatat lucruri foarte valoroase din lectiile video primite.
        Ce cred eu ca este extrem de imporant si ma poate ajuta?
  - in primul rand sa trec la schimbare: sa FAC lucrurile altfel decat le faceam pana acum, sa VREAU sa fac schimbarea eu personal si sa STABILESC foarte clar obiectivul.
  - foamea nu este prietenul slabitului, calitatea vietii este foarte importanta si mare atentie la necesitatile organismului.
  - sa aleg alimentele potrivite, sa citesc atent etichetele (ceea ce nu prea fac) si fac cumparaturile necesare, nimic in plus.
  - foarte important este faptul ca nu simti niciodata ca ai restrictiile unei diete, asta te ajuta si te motiveaza sa continui, nu esti la dieta, esti intr-o schimbare a unor obiceiuri rele, obiceiuri rele de care sunt tot mai constienta.

      O parte importanta este sa tinem un jurnal alimentar in care sa completam zilnic meniul consumat si  sa notam toate abaterile de la program, pentru a putea evolua permanent, din punct de vedere al corpului cat si din punct de vedere al cunostintelor. Meniul este creat sa ofere corpului toti macro si micronutrientii necesari, sa contribuie la mentinerea starii de sanatate si sa ofere baza corecta pentru remodelarea corporala pe care ne-o dorim!


     Pentru ca este un program fara restrictii majore, sunt convinsa ca luna a 2-a imi va aduce rezultate majore si informatii pe care le voi urma, in asa fel sa devin propriul nutritionist.
         Cel mai smart program de nutritie. Ne revedem peste o luna :)


15 comentarii:

  1. Vine primăvara, să ne concentrăm pe silueta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau si eu sa slabesc dar nu am vointa :((

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa-ti fie cu folos. Corpul nostru stie foarte bine ce are nevoie. E musai sa-l ascultam. Spor la... 'resetat' si sa te bucuri de efectele minunate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt tare curioasa de rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Succes în ce ţi-ai propus.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu n-am reusit niciodata sa slabesc si sa ma si mentin. Adica slabesc, daca ma tin de un regim alimentar cu putine calorii, ca asta e baza, la urma urmei, dar n-am reusit niciodata sa pot sa mentin acel regim la infinit... iar cand incepi, usor-usor, sa revii la obiceiurile din trecut, revin si kg..

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari! Eu inca nu m-am apucat, sper sa nu fie prea tarziu! Desi m-am ingrasat cu cateva kg. :((

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar sunt curioasa cum iti iese, pare promitator.

    RăspundețiȘtergere
  9. Abia astept sa iti citesc urmatoarele file din jurnalul acestei calatorii frumoase :*!!
    Si neaparat sa nu uitam eticheta;). E uimitor cate chestiuni netrebuincioase noua cumparam cu bani grei ... si cum ne zdruncina sanatatea din temelii, mai devreme sau mai tarziu.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  10. succes Coco! iti tin pumnii!

    RăspundețiȘtergere
  11. Abia astept sa vad ce rezultate obtii dupa cele trei luni de program.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mult succes sa ai! Sa ajungi la rezultatele dorite!

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi-as dori sa dea rezultate si in cazul meu. Chiar as vrea sa mai scap de cateva kilograme

    RăspundețiȘtergere