Totalul afișărilor de pagină

duminică, 23 iulie 2017

Silueta fara riscuri- Slemol

           Greutatea corporala si starea de sanatate sunt intro relatie de interdependenta, cresterea greutatii corporale marind riscul aparitiei unor probleme de sanatate. Ayurmed va propune un supliment alimentar natural din plante ayurvedice care contribuie la obtinerea unei siluete armonioase si unui echilibru fizic si psiho-emotional optim prin mentinerea unei greutati corporale normale.


           Contine o asociere de plante care ajuta la reglarea apetitului sub aspectul suprimarii poftei de mancare excesive, mentinerea unei digestii normale si a unui tranzit intestinal care stimuleaza eliminarea deseurilor metabolice si toxinelor din organism.  


              Complexul de substante bioactive din produs sustine procesele de detoxifiere la nivelul ficatului prin sustinerea sistemului enzimatic endogen si a fluxului biliar. Substantele bioactive contribuie la reducerea transformarii glucidelor in lipide si cresc nivelul energetic al organismului prin intensificarea arderii lor la nivel celular.


         Slemol impiedica aparitia stresului oxidativ si a proceselor degenerative prin aportul extern de antioxidanti si mentinerea nivelului enzimelor antioxidante endogene. Slemol mentine o greutate corporala normala prin functionarea optima a sistemului endocrin si a unui echilibru metabolic natural, fiind imbunatatit tonusul si sanatatea organismului. Contine garcinia cambogia ce reduce pofta de mancare si mentine nivelul normal al colesterolului, guggul ce regleaza nivelul hormonal, amla cu continut ridicat de vitamina C, piper indonezian ce favorizeaza cresterea tranzitului intestinal, ghimbir ce stimuleaza secretia enzimelor digestive, haritaki ce sustine metabolismul lipidic si bibhitaki ce mentine sistemul enzimatic endogen.

     Se administreaza cate1-2 tablete de 3 ori pe zi, nerecomandat persoanelor cu varsta sub 18 ani.

15 comentarii:

  1. Ne trebuie cateodata si putin ajutor :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu prefer sa tin o dieta ca sa ajung la silueta dorita. :D
    Dar cine stie in viitor... :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Din fericire nu am nevoie de ajutor pentru a slabi datorita metabolismului, dar cu siguranta daca as avea nevoie as prefera o alimentatie sanatoasa, mult sport si suplimente alimentare naturale cum sunt cele de la Ayurmed.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu ca produsele de la Ayurmed sunt foarte bune, din fericire nu am avut probleme cu kilogramele in plus, deci nu am avut nevoie de astfel de suplimente...

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai bine varianta naturista decat altele dar eu urasc pastilele de orice fel.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca slabesti sa-mi spui si mie, sa slabesc si eu. 5 Kg, nu vreau mai mult

    RăspundețiȘtergere
  7. Din pacate nu pot renunta al paine, deci mi-ar fi greu sa incerc astfel de pastile

    RăspundețiȘtergere
  8. eu sunt la dieta si sunt multumita de aceste suplimente!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu e usor sa slabesti, nu e usor sa iti mentii greutatea însă poti apela la mici trucuri. Mi-am inhibat pofta de dulce necumparand nimic :D nu am recurs la pastile, pur si simplu nu am mai cumparat nimic.
    E greu sa te lupti cu pofta de dulce, dar e spre binele nostru.

    RăspundețiȘtergere
  10. eu am un program tare tampit, nici nu mananc de 3 ori pe zi... am zis ca macar la ceel 1-2 mese sa-l folosesc, dar mi-ar trebui si ceva pastile de memorie

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu il iau, pana acum 2 kile in 2 saptamani. Se vede clar ca nu mai imi e asa foame. De acum incolo trebuie sa micsorez portiile pentru ca eu inca sunt pe sistemul vechi si mananc cat pun in farfurie.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am si eu nevoie de Slemol!Astazi mi-a sosit si mie si ma apuc de treaba!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu as incerca, fiindca nu-mi plac pastilele deloc, dar poate fi un ajutor pentru cine doreste, cred.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cred ca toate suplimentele ce trateaza acest subiect sunt binevenite, aduc o speranta ce nu poate fi trecuta usor cu privirea. Bafta pentru a avea silueta visata!

    RăspundețiȘtergere
  15. Pana acum n-am incercat pastile pentru a scapa de kilogramele in plus. Am avut eu cativa pitici pe creier

    RăspundețiȘtergere