Totalul afișărilor de pagină

marți, 4 iulie 2017

Memo On- stimulent al memoriei

                Datorita complexitatii sale, creierul uman ascunde inca foarte multe secrete. De fiecare data cand s-a crezut ca nimic nou nu mai poate fi descoperit, creierul uman si-a mai dezvaluit unul din numeroasele sale mistere. O insusire mereu uimitoare a creierului este puterea sa de a retine informatii, numita memorie. Cand creierul functioneaza normal, omul are un sporit grad de constientizare, forta de focalizare si atentie.


                Suplimentul alimentar Memo On contine plante medicinale ayurvedice care contribuie la functionarea normala a capacitatii de concentrare si memorare, sustinand randamentul intelectual. Sustine functiile cerebrale integrative (memorie, perceptie, concentrare, sistematizare) si coordonarea fizico-mentala. Aportul bogat si variat de fitonutrienti si imbunatatirea circulatiei sanguine la nivelul creierului ajuta la mentinerea functiilor si performantelor psihice si intelectuale.


                Ayurmed va ofera o solutie, Memo On, ce diminueaza efectele oboselii mentale, epuizarii nervoase, stresului, reda increderea si optimismul. Sustine elevii si studentii la efort psihic si intelectual intens si persoanele varstnice la mentinerea capacitatilor psihice si intelectuale, ca adjuvant in terapia sistemului nervos. Contine bacopa monnieri, fructe de amia bogate in vitamina C, busuioc indian, lemn dulce si zinc ce reduce stresul si imbunatateste memoria, fiind implicat in zona cerebrala responsabila de invatare si memorare.


               Se recomanda 1 tableta de 2-3 ori pe zi, pentru 30-60 zile. Copiii pot utiliza o jumatate de tableta de 2 ori pe zi. Sustine sistemul nervos si mentine capacitatile psihice. Plantele din continutul suplimentelor alimentare marca Ayurveda, sunt recoltate din zone curate, nepoluate, uscate natural si extrase la rece, nemodificate de factori externi.


21 de comentarii:

  1. Saa stii ca am observat in ultimul timp ca ma cam lasa memoria. E totusi devreme sa dau vina pe varsta :)) Nu mai am nici putere de concentrare, parca. Oare ar trebui sa incerc si eu acest produs? M-ai facut curioasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am primit si eu produsul pentru testare. Dar il va testa sotul meu pentru ca tocmai are niste examene de sustinut in perioada asta si prinde bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Să iau, să nu iau?! Chiar că mă pui pe gînduri!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am luat si eu suplimente pt memorie inainte de examene. Au fost de folos!

    RăspundețiȘtergere
  5. In facultate foloseam produse pentru memorie intru-cat la un moment dat oboseala si cantitatea mare de materie erau in contradictie cu capacitatea mea de absorbtie a informatiilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu iau suplimente si nu am luat niciodata, insa pe viitor... who knows?! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Heheee batranetea :))), ce sa facem avem nevoie si de asa ceva cateodata :)

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt si eu la testare si sunt tare multumita!

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca iei aceste pastille ... sunt sigura ca nu ma vei uita! :)) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  10. De vreo dua saptamani il iau si eu, sper sa ma pot tine de el, chiar cred ca functioneaza.

    RăspundețiȘtergere
  11. Le iau si eu si imi plac , un supliment pe care oricien ar fi bine sa le ia

    RăspundețiȘtergere
  12. Merci de sugestie, ma tenteaza clar. Job-ul meu este genul de job ce iti toaca nervii marunt si se simte astfel oboseala frecvent iar asta scade puterea de concentrare si evident si randamentul.

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc de informatie! Am sa-mi comand si eu, trec printr-o perioada foarte stresanta! Sper sa aiba efect!

    RăspundețiȘtergere
  14. Am inceput si eu de curand sa iau aceste tablete, sa vedem rezultatele :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Sigur am nevoie de Memo On, Am vrut sa ma duc in Bulgaria si m-au intors de la vama, ca AM UITAT sa-mi schimb buletinul.Mi-au dat si amenda. Totusi, m-am pricopsit de la Brander cu o sacosa de suplimente. Daca le testez pe toate, ce-ar mai fi???

    RăspundețiȘtergere
  16. Avand in vedere cat de obosita ma simt in ultimul timp, cred ca as avea si eu nevoie de niste suplimente. Mersi de recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  17. A trecut ceva timp de când n-am mai luat produse pentru memorie. Pe cele de la Memo On nu le-am folosit încă, dar e bine că am aflat de ele.

    RăspundețiȘtergere
  18. cred ca aveam si eu nevoie de asa ceva. ma cam lasa memoria cu fiecare an ce trece!

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu mi-a trecut simie prin gand sa iau inainte de examene, acum e cam tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  20. Mi-ar fi prins bine in timpul facultatii, desi atunci n-am dat mari semne ca as avea nevoie. Acum mi-ar prinde bine ca sa-mi aduc aminte pe unde-mi pun cheile :))

    RăspundețiȘtergere
  21. Am luat pastile de acest gen in perioada examenelor sau cand am avut bac-ul ori admiterea. In rest nu am considerat ca ar fi atat de esentiale pentru mine

    RăspundețiȘtergere