Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 5 iulie 2017

Laser FX perfect serum Dr. Brandt


             Laser FX perfect serum de la Dr. Brandt este un serum retexturant care tinteste imperfectiunile pielii, ridurile si liniile fine. Dermatolog de renume mondial, Dr. Fredric Brandt a conceput o gama de produse inovatoare care suplinesc procedurile practicate in cabinet. Dezvoltate in institutul propriu de cercetare, formulele combina avantajele stiintei cu puternice active botanice.


               Produsele Dr. Brandt sunt ceva mai scumpe, dar din cand in cand cred ca este bine sa ne rasfatam cu produse de calitate, este un produs excelent ce actioneaza rapid, rezultatele fiind vizibile in cateva zile, actionand direct pe zonele cu probleme. Se aplica pe fata curatata in prealabil, utilizandu-se dimineata si seara pentru uniformizarea imperfectiunilor. Este un serum lejer care intra foarte rapid in piele, pielea simtindu-se instantaneu netezita. Sustine producerea de elastina naturala si colagen, imbunatateste textura pielii in ansamblu, este solutia laser la domiciliu.
               Tocmai am terminat tubul, imi pare tare rau ca nu era mai mare :). Trebuie sa recunosc faptul ca in zilele in care l-am folosit, pielea mea era mai stralucitoare si mai sanatoasa, ridurile fine s-au mai diminuat, pielea o simteam mai neteda, moale si supla, sunt convinsa ca acest produs ma ajuta sa-mi apar pielea de efectele biologice. Daca considerati ca puteti cheltui mai mult pe produse cosmetice, cred ca merita sa incercati acest serum.  In schimb, daca aveti nevoie de hidratare sporita, acest serum nu este suficient, il puteti combina cu hidratantul folosit in mod curent.
                   Cum am zis, merita incercat!

17 comentarii:

  1. Nu am folosit niciodata aceste produse,insa intotdeauna ma bucur cabd aflu informatii utile despre marcile pe care nu le cunosc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am folosit acum cativa ani un produs pentru "intinderea" pielii si se vedea cu ochiul liber cum se schimba aspectul fetei. Uitasem de existenta unor produse de acest gen asa ca iti multumesc pentru ca mi-ai adus aminte!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am descoperit acest produs insa am tot stat pe ganduri daca sa mi-l achizitionez sau nu. Am observat ca parerile sunt impartite, insa dupa aceast review al tau parca sunt mai decisa. Multumim :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu l-am folosit inca tot din cauza pretului destul de mare, dar nu m-as supara sa-l primesc casou.

    RăspundețiȘtergere
  5. L-as folosi si eu in zona gatului. Dau semne de imbatranire

    RăspundețiȘtergere
  6. Mulțumim pentru recomandare. Nu am folosit încă produse din această gamă, dar le voi avea în considerare pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  7. N-am folosit nimic de la acest brand. Produsele arata extraordinar, merci de recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am auzit de acest produs insa intotdeauna sunt deschisa produselor de ingrijire destinate tratarii imperfectiunilor. Cine nu isi doreste un ten fara imperfectiuni? :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am auzit de el pana acum, dar m-ar tenta sa folosesc produse de la acest brand.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu am inceput sa folosesc diferite produse pentru hidratarea pielii si pentru redarea elasticitatii.O sa il incerc si pe acesta, pare foarte bun din descrierile tale.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am folosit nimic de la acest brand, dar imi place ce citesc despre ei.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cateodata pretul nu conteaza atat timp cat produsele sunt de calitate si suntem multumite de rezultate. Nu am folosit nimic de la ei pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am auzit de acest brand pana acum si nici nu am folosit nici un produs de la ei, Pare interesant dupa cum zici tu si cred ca totusi merita incercat

    RăspundețiȘtergere
  14. n-am auzit de el pana acum. eu nu investesc prea mult in produsele pentru ten si cred ca nu fac prea bine, intrucat dupa 25 de ani cam incep sa se cunoasca anii...

    RăspundețiȘtergere
  15. Unde ai gasit produsele Dr. Brandt? Eu nu le-am vazut nicaieri si as vrea sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa stii ca ar trbui ca din cand in cand sa ne rasfatam cu produse de calitate. Nu am auzit de acest brand!

    RăspundețiȘtergere
  17. da, am auzit de produsul asta, chiar e bun brandul! pupp

    RăspundețiȘtergere