Totalul afișărilor de pagină

vineri, 28 iulie 2017

Laminarea genelor

              Laminarea genelor este o tehnica inventata de britanici ce promite alungire, volum si curbare fara a aplica gene false. Si cum nu am fost nicicand multumita de lungimea genelor mele, dar nici extensiile de gene nu mi se par chiar ok, am hotarat sa incerc procedeul.


 cam asa arata fara rimel, fara nimic

            LVL- length- volume- lift treatmeant, adica laminarea, este o procedura tratament care foloseste doar genele naturale, consta in aplicarea a 4 produse (3 solutii si 1 pigment), iar dupa aproximativ 40 de minute, obtineti gene mai lungi, mai curbate si mai voluminoase cu aproape 30%. Procedeul se realizeaza cu ajutorul unor produse profesionale de cea mai inalta calitate, ce inlatura riscul de a dezvolta iritatii sau alergii ale ochilor. In timpul procedeului, ochii sunt inchisi si in principiu, nu trebuie sa simti nici un disconfort, drept sa spun... eu am simtit ceva disconfort iar ochii mi s-au iritat pentru 1 ora sau 2 dupa terminarea procedeului.

       Este o alternativa la extensiile de gene, prefer un aspect natural si cum am zis, nu stiu daca este adevarat sau nu, am cunoscut pe cineva care a purtat ani de-a randul extensii, acum are genele foarte scurte si foarte rare.



 dupa procedeu imediat, cred ca se vede diferenta. Fotografiile nu sunt tocmai reusite dar le-am lasat asa, tocmai pentru a se observa diferenta, cat si faptul ca mie mi s-au iritat ochii.

         Este un procedeu de dureaza 1 luna si jumatate- 2 luni, asa am inteles, genele pot fi machiate si nu exista restrictii de demachiere, singura restrictie este aceea de a evita contactul cu apa in primele 24 de ore de la procedura. Promite protectie si intarirea firului natural iar domnisoara care a realizat procedeul a spus ca noile solutii ce vor fi folosite in viitorul apropiat si care sunt deja comandate, promit un volum de aproape 50%.
         Tentant, nu? Gene mai frumoase, mai sanatoase si mai naturale! O tehnica noua si neinvaziva, de care eu sunt multumita, chiar daca genele nu au acel rezultat... waw... potrivit cred persoanelor doar foarte tinere.

           P.S. a trecut 2 saptamani de la laminare, genele arata inca intoarse ca in fotografie, date cu rimel arata bine, per total sunt multumita de procedeu, sigura nemultumire fiind faptul ca dupa procedeu, cateva ore m-au deranjat ochii, imi tot venea sa ma scarpin. Cine a mai incercat procedeul si cat de multumita a fost?

           

22 de comentarii:

  1. Cand ai pomenit de iritare parca deja simteam disconfortul, nu cred ca as incerca, fiind ceva atat de nou.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate ne dorim gene lungi si dese si curbate. Exista foarte multe procedee, dupa cum am observat. Din pacate ochii mei sunt mai sensibili si sufar si de un pacatos de glaucom si ma cam feresc sa incerc altfel de metode decat putin rimel( uneori) Dar mi-ar placea sa incerc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai exista si varianta traditionala - ulei de ricin, mai ieftina, dar de efect!

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow, ce fain! Nu am citit foarte multe despre acest proces, insa mi-ar placea si mie! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Am citit despre acest procedeu dar nu pot spune ca ma tenteaza. Eu sunt mai traditionalista si raman la rimel si clestele de intors genele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Habar nu aveam ca se poate asa ceva. Foarte interesanta articolul tau!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am ochii foarte sensibili si nu-mi permit sa-i agresez, desi mi-ar placea sa incerc :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Laminarea genelor? Hm, uite ca nu stiam despre asa ceva. Cred ca mi-ar fi si mie de folos. Am genele lungi dar tare ”dezordonate”

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu folosesc alte metode sperand in acelasi rezultat. Nu imi plac lucrurile care creeaza disconfort.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai daca s-au iritat ochii..poate nu e prea safe..
    Mai degraba folosesc un rimel ;p

    RăspundețiȘtergere
  11. N-am incercat si nici nu cred ca as incerca.

    RăspundețiȘtergere
  12. nici prin vis nu aş încerca! e mai bun un rimel sau natural !
    eşti frumoasă şi fără efortul acesta ! dar dacă tu vrei să încerci orice noutate, eşti curajoasă !!! ai grijă de ochişori, să nu mai lăcrimeze ! pupic !

    RăspundețiȘtergere
  13. Acum aud pentru prima data de acest procedeu si pare interesant. Eu am extensii de gene de un an si jumatate. Secretul e ca pe genele in crestere sa nu se aplice extensie. Bulbul mici trebuie lasat sa se dezvolte. Extensia de gene se pune doar pe firele mature. DIn pacate, toata lumea pune acum gene. Eu am apelat la o cosmeticiana foarte bine documentata si totul e ok. Conteaza mult la cine apelezi.

    RăspundețiȘtergere
  14. Coco, nu era suficient un rimel și atât? Eu nu m-aș juca așa cu ochii...

    Weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu prefer variante naturale, fie si pentru ca orice fel de rimel imi da o alergie tare naspa!

    RăspundețiȘtergere
  16. Hmmm, eu n-as incerca acest procedeu :) Prefer sa am gene mici :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu nu-s asa curajoasa si nici nu ma dau in vant sa am gene mai bogate, asa ca raman cu cele de la mama natura.

    RăspundețiȘtergere
  18. N-am auzit de tehnica asta, mi se pare interesant, mai bine decat sa te chinui cu gene false. Pentru persoanele care chiar au genele mai firave probabil ca e binevenita.

    RăspundețiȘtergere
  19. nu stiam ca esxista asa ceva..suna interesant, eu am incercat pana acum doar gene fir cu fir

    RăspundețiȘtergere
  20. Tot vad ca se apeleaza din ce in ce mai des la tehnica asta si chiar sunt curioasa, as incerca.o si eu!

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu stiam de aceasta procedura , genele arata super faine

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu stiam nimic de tehnica asta. Ar fi interesant sa-mi fac si eu ceva la gene sa arate ceva mai bine. Pana acum le-am ferit de orice alte tratamente precum gene false sau alte chestii

    RăspundețiȘtergere