Totalul afișărilor de pagină

vineri, 28 aprilie 2017

Regaseste-ti silueta cu noile shake-uri proteice Gerlinea

                        Managementul greutatii este o problema spinoasa pentru multa lume, un echilibru este greu de atins si greu de intretinut. BuzzStore ne sare in ajutor si ne trimite spre testare noile shake-uri proteice Gerlinea, gusturi noi racoritoare si hranitoare.




              Gerlinea, prin expertiza sa nutritionala de 20 de ani, iti ofera solutii pentru managementul greutatii sanatoase , echilibrate si adaptate nevoilor tale, acum shake-uri proteice gata de baut, cu  gusturi minunate, fructe exotice si cafe frappe. Primul, mango si ananas te trimite intro calatorie exotica, al 2-lea, te invita la relaxare cu prietenele.  Contine suc de mango si ananas in concentratie de 2% si cele 11 vitamine si 9 minerale, intro ecuatie nutritionala ideala.


        Gerlinea Shake Cafe Frappe 330 ml contine lapte degresat, apa, zahar, proteine de lapte, ulei de floara soarelui, arome, coloranti, inulina, agenti de ingrosare si vitaminele A, C, E, B1, B2, B5, B6, B9, B12, PP, H si D, lactat de fier, saruri de potasiu, hidraoxid de sodiu, de magneziu, indulcitor. Are 75 de calorii la 100 mililitri. Un inlocuitor de masa destinat pierderii kilogramelor in plus, inlocuirii unei mese sau compensarii unui exces culinar.


      Nu uitati sa beti suficienta apa. Prin formatul lor practic, aluneca cu usurinta in geanta pentru diversele gustari intre mese. Ne este oferit si un pahar Shaker, cu desene mai mult decat sugestive si pe care le poti colectiona, se inchid perfect si sunt foarte practice.



            Racoreste-te in zilele caniculare cu shake-urile cremoase si satioase de la Gerlinea. Te ajuta sa iti controlezi greutatea in mod simplu, flexibil, sanatos, zi de zi!

24 de comentarii:

  1. Am incercat si eu produsele lor intr-o alta campanie si mi-au placut foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie shake-urile cu gust de cafea nu mi-a placut, le-am dat mai departe :P dar mi-am luat biscuiti si batoane de ciocolata de diferite feluri. O incantare, mananci cand ti se face pofta de dulce si slabesti! Eu una ma bucur ca am aflat despre ele, chiar nu stiam de produsele Gerlinea! DOar ca nu trebuie exagerat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu stiu ca au mult zahar si eu am renuntat la el de 2 ani. Probabil ca reprezinta o metoda usoara, rapida si gustoasa de a slabi, Mare grija la mentinere dupa.

    RăspundețiȘtergere
  4. De la Gerlinea am incercat batoanele si mi-ai placut foarte mult.
    Shake-urile inca nu le-am incercat, dar inteleg ca abia le-au scos pe piata asa ca am timp sa le testez.

    RăspundețiȘtergere
  5. PArticip si eu la aceasta campanie de testare. Pana acum folosisem doar batoanele de la ei, iar acum sunt super fericita ca am descoperit shakeul cu aroma de ciocolata. E delicios si imi tine de foame 3-4 ore.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am folosit produsele Gerlinea, dar am auzit ca sunt bune si eficiente!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am incercat nici un produs de la ei, dar par a fi bune

    RăspundețiȘtergere
  8. Spor la testare. Am auzit ca sunt foarte bune aceste shakeuri.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am mai comandat 2 cutii de shake.uri! Am planuri mari!

    RăspundețiȘtergere
  10. Să-ți aducă greutatea dorită, dragă Coco! ☺

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am incercat produsele lor, insa sunt curioasa de efectele lor, mai ales ca si eu vreau sa mai dau jos ceva kilograme.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt si eu in plina testare a acestor produse si sper ca la sfarsitul perioadei de testare sa ma bucur de cateva kilograme in minus

    RăspundețiȘtergere
  13. Da, le am si eu, imi plac la nebunie.

    RăspundețiȘtergere
  14. Shake-ul ala cu cafea ma atrage si pe mine. Eu de la ei am incercat doar batoanele si sunt delicioase!

    RăspundețiȘtergere
  15. As vrea sa incerc si eu aceste produse si mai ales sa dau joc cateva kg.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am sa incerc si eu dieta cu Gerlinea. Acum vine var4a si am cateva kg bune in plus!!! Ce bine-ar fi sa le pot da jos asa usor! Multumesc de sfaturi!

    RăspundețiȘtergere
  17. Batoanele Gerlinea le-am incercat si eu, mi-au placut, dar sunt curioasa cum sunt aceste shake-uri Gerlinea. Spor la testat.

    RăspundețiȘtergere
  18. Imi place aceasta idee de a slabi cu shake-uri proteice cu gust si arome delicioase.

    RăspundețiȘtergere
  19. Am auzit de aceate produse, dar nu am avut ocazia sa le testez pana acum. Ma tenteaza totusi sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
  20. Mi-ar fi placut sa testez produsele de la Gerlinea, nu m-au ales si pe mine. Ma uit la voi si inghit in sec :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Varianta cu mango a fost delicioasa!

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu ma gandeam ca aceste produse te pot ajuta sa slabesti. Sunt foarte interesante aceste produse si o sa incep o cura serioasa de slabit

    RăspundețiȘtergere