Totalul afișărilor de pagină

duminică, 2 aprilie 2017

Whit love, from nature by Elemental


                    Unul din magazinele mele preferate, de unde am achizitionat multe chestii pe care le folosesc in experimentele mele cu diverse preparate de ingrijire corporala, este Elemental, un univers al ingredientelor cosmetice naturale si organice, materii prime de calitate, recipiente, echipamente si ustensile. Gasiti tot ce doriti pentru confectionarea homemade a diverselor preparate, retete de sapunuri, parfumuri, machiaj, cosmetica. De la ei am prins acest hobby si am inceput timid sa experimentez cu ulei nuantator pentru plajacrema reparatoare, dragostea pentru uleiuri si altele pe care le am in plan.


                    Apa de trandafiri de Damasc bio, apreciata pentru efectul astringent si revigorant asupra tenului, lupta impotriva efectelor imbatranirii cutanate, confera finete pielii si atenueaza roseata. Parfumul imbietor si remarcabilele proprietati fac din apa de trandafiri un produs de nelipsit din colectia de ingrijire a oricarei femei de azi. Improspateaza tenul obosit, lipsit de vitalitate, se poate aplica ca atare, sub forma de toner.





                    Untul de shea bio, nerafinat este regasit in nenumarate aplicatii cosmetice datorita proprietatilor sale exceptionale. Profilul sau de acizi grasi si bogatia in substante nesaponificabile confirma calitatile de necontestat ale acestui unt. Hraneste tesutul cutanat, protejeaza pielea impotriva factorilor de mediu, reduce iritatiile, revitalizeaza podoaba capilara. Are o textura cremoasa, culoare galbuie si miros specific, nu este rafinat, vindeca leziunile, sporeste elasticitatea cutanata, mentine un nivel optim de hidratare. Poate fi folosit ca atare, direct pe piele, de preferat umeda, in compozitii cosmetice, in masti pentru parul uscat, in expunerea inainte si dupa plaja.



                   In magazin gasiti pe langa sumedenia de ingrediente, unturi, uleiuri si esente parfumate pretioase, recomandari si retete cosmetice pentru confectionarea de creme, sapunuri, deodorante, parfumuri, retete pentru copii, pentru plaja, retete pentru igiena, remedii, sampoane si multe altele. Va garantez ca nu va veti plictisi, e posibil sa descoperiti o noua pasiune.





          Elemental este auditat, controlat si certificat de Ecocert Franta, unul dintre cele mai mari organisme de certificare de renume mondial. Este urmarita si verificata calitatea, securitatea, ambalarea, depozitarea si etichetarea produselor, respectarea normelor de igiena.
 

16 comentarii:

  1. Wow! Super!💙💋👠👜💄

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne, dar cât să ne complicăm viața?! Atâtea creme, unturi, ape și balsamuri... Nu mai știu ce să aleg. Mă depășesc.
    În altă ordine de idei, Sorin a revenit cu ”Reflexii în oglindă”. Vino și tu! http://fewstuff.blogspot.ro/2017/04/reflexii-in-oglinda.html

    Zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti doresc sa descoperi elixirul tineretii ... :)
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce produse faine! Am citit cateva review-uri despre apa de trandafir si chiar imi doresc sa o incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu a folosit nimci pana acum pe la Elemantal dar cu acest review m-ai facut tare curioasa.Sunt produse care merita incercate

    RăspundețiȘtergere
  6. Spor in toate, frumoasa sa fii !

    RăspundețiȘtergere
  7. Si mie imi plac ingredientele lor, cumparam baza de sapun si chestii pentru facut sapun. Acum n-am mai avut timp, dar vreau sa intru sa ma uit si eu la apele florale.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am auzit de aceste produse asa ca iti multumesc pentru prezentare!

    RăspundețiȘtergere
  9. câte produse ! interesantă prezentare ! felicitări ! pupic !

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu nu stiam de acest univers Elemental, iar apa de trandafiri n-am folosit-o decat in bucatarie. E clar, am lipsuri :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce simpatica e punguta!
    Btw, chiar imi trebuie un unt de cocos si nu numai, clar trebuie sa dau o comanda cu cele necesare pentru proiecte DIY

    RăspundețiȘtergere
  12. Albu Steluța Georgianaaprilie 03, 2017

    Și eu comand on-line de la ei multe produse pentru cremele mele.Sunt foarte bune!

    RăspundețiȘtergere
  13. am avut si eu de la ei niste ape florale, chiar mi s-au parut de vis! acum ma documntez si eu asupra uleiului nuantator de plaja, anul asta nu mai vreau sa fiu branza!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu foloseam de la ei diverse ape de tei, trandafiri sau menta pe post de lotiune tonica. Imi pare rau ca nu am prea mult eproduse in comanda si pentru 2-3 produse nu am mai dat comenzi la ei

    RăspundețiȘtergere
  15. Sincer si nu e cu supărare, toate produsele lor sunt extrem de bune, dar mirosul apei aleia de trandafiri.. asa am constatat ca trandafirii in produse pentru casa/ten si corp.. mie nu mi se potrivesc. In schimb, nu pot decât sa iti spun ca daca tie iti plac nu ma pot decât bucura.

    RăspundețiȘtergere