Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 8 aprilie 2017

Iepurasul de Paste primeste scrisorile copiilor la Smyk All for kids


                    Smyk All for kids! Orice cadou pentru cel mic il gasesti aici!
               Smyk este lider de piata  in Polonia, companie prezenta sub brand propriu sau franciza si in România, Rusia, Ucraina, Turcia, Cehia, Serbia etc, cu magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti si Timisoara. Un model unic de afaceri cu cea mai mare varietate de produse: jucarii, accesorii pentru copii, articole de imbracaminte si incaltaminte pentru copii de la nastere si pana la varsta de 14 ani si toate acestea, ''sub un singur acoperis''!
     
                Asa ca Iepurasul de Paste, gasind atatea lucruri frumoase acolo, s-a gandit sa colecteze scrisorile copilasilor direct din magazinele Smyk All for kids:
        - In perioada 7-14 aprilie, in magazinele Smyk All for kids sunt asteptati toti copii care vor sa transmita un mesaj iepurasului.
        - Timp de 2 saptamani, in magazinele Smyk All for kids se gasesc o selectie de jucarii cu pana la 50% reducere, gama selectionata cuprinde jucarii pentru dezvoltarea creativitatii si inteligentei copiilor.


                     In aceasta perioada 7-14 aprilie, magazinele Smyk se transforma in punct de colectare pentru scrisorile copiilor catre iepuras. Astfel, si in magazinul Smyk All for kids din cadrul Vivo! Constanta sunt asteptati toti copii care vor sa-i lase un mesaj, un desen, o scrisorica iepurasului, iar prin tragere la sorti, vor putea castiga, unul din cele 3 premii Lego StarWars sau papusa Barbie. Participantii trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 3 si 14 ani pentru a intra in tombola. Castigatorii vor fi desemnati, in urma tragerii la sorti, pe 15 aprilie, iar scrisorile premiate vor fi publicate pe pagina de Facebook Smyk All for kids România:
             https://www.vivo-shopping.com/ro/constanta/magazine/smyk-all-for-kids/ID1862

       ''Ne-am propus ca prin aceasta campanie sa le venim in ajutor, deopotriva, copiilor si parintilor. Astfel, de-a lungul acestei campanii, fiecare copil va gasi in  in magazinele Smyk All for kids, un spatiu dedicat colectarilor de scrisori. Iar pentru a veni in sprijinul parintilor, am pregatit o selectie de jucarii la reduceri. Consideram ca cea mai mare provocare a noastra este de a face copii fericiti si speram sa implicam alaturi de noi, intreaga familie!'', a declarat Vadym Slobodian Smyk All for kids România.


      Iepurasul Smyk recomanda jucarii potrivite fiecarei etape de varste:
  - 0-2 ani, orice jucarie care zornaie, saltelute de joc, jucarii muzicale, carti cu imagini simple si lucruri familiare, papusi lavabile sau animale cu caracteristici senzoriale, carti cu poze de animale cu coperti tari, figurine colorate si miscatoare.
 - 2-4 ani, jucarii de apa plutitoare, pentru nisip, carti povesti scurte, instrumente gatit, muzicale, puzzle-uri simple, creioane colorate, cuburi, seturi Lego.
 - 4-6 ani, haine dress-up pentru diverse roluri (medic, pompier), seturi hranire papusi, marionete, materiale arta ( creioane, vopsea, creta, lipici), carucior papusi, truse infrumusetare.
 - peste 6 ani, role, trotinete, biciclete, rachete tenis, Lego, masini si semne circulatie, carti povesti, enciclopedii, mingi, carti colorat si desenat, puzzle, jucarii electronice, programe computerizate.

            8 locatii din tara va asteapta cu mare drag sa lasati un mesaj iepurasului: Vivo! Constanta, Afi Palace -Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall si Promenada Mall in Bucuresti, Afi Palace Ploiesti, Shopping City-Galati, Shopping City Timisoara.
       
            Nu uitati sa mergeti cu copilul sa compuneti o scrisorica pentru iepurasul Smyk si sa va castigati premiul de sarbatori!

20 de comentarii:

  1. Foarte tentante reducerile. Am pus ochii pe un lego. In acest weekend o sa mergem si noi cu o scrisorica, poate avem noroc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca am sa-i scriu si eu iepurasului! 😅

    RăspundețiȘtergere
  3. Ioi, cand ai timp pt toate? Eu tooot citesc pe aici si ma minunez!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si iepurasul primeste scrisori? Pfffff..ai mei parinti m-au mintit o copilarie intreaga! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Iepurasul s-a pregatit pentru cei mici! Multumim pentru informatii.

    RăspundețiȘtergere
  6. nu stiam ca au magazin si la galati, bine ca mi-ai deschis perspectiva!

    RăspundețiȘtergere
  7. Totoi copiii il asteapta pe Iepuras, dar si eu il astept :))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte interesant acest proiect! Fetele mele inca nu s-au hotarat ce sa le aduca iepurasul. Mai au putin timp :)

    RăspundețiȘtergere
  9. parca as scrie si eu la iepuras,il astept cu emotii ca un copil!

    RăspundețiȘtergere
  10. Vad ca la Brasov nu vine iepurasul. Poate data viitoare! :(

    RăspundețiȘtergere
  11. Super reduceri! Poate gasesc si eu ceva pentru finul meu!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce dragut, ma bucur ca exista asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  13. Da, ce bine ca acum copiii ii pot scrie iepurasului! Pe vremea mea nu cred ca era vreun iepuras, in afara de acela de pe felicitarile de Paste si nu am stiut de aceasta asociere pana acum, dupa Revo!

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca o sa avem drum la Galati pana de Pasti, cu siguranta voim trece pe la Shopping Citu sa-i lasam o scrisoare iepurasului.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce frumos :), ii voi scrie si eu o scrisoare iepurasului in numele Mayei.

    RăspundețiȘtergere
  16. ce initiativa draguta! pacat ca nu putem ajunge, ar fi fost cu siguranta o experienta minunata pentru cea mica:(

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce draguta este ideea cu trimiterea scrisorilor catre iepuras. Mi-ar placea ca astfel de activitati sa se faca in mai multe locuri, din pacate la mine in oras nu cred ca exista Smyk :(

    RăspundețiȘtergere
  18. Waaaw ... apare si Galatiul pe lista. Ma duc si eu cu cea mica

    RăspundețiȘtergere