Totalul afișărilor de pagină

luni, 3 aprilie 2017

Descopera frumusetea, Dove este diferit!


     BuzzStore ne rasfata cu posibilitatea de a testa noile sapunuri-crema cu 1/4 crema hidratanta ce hraneste pielea in profunzime, lasand-o mai fina si mai catifelata. Daca vrei sa simti cu adevarat diferenta, incearca! Agentii de curatare pe care ii contine indeparteaza eficient impuritatile si grasimile de pe suprafata pielii iar spuma bogata si cremoasa iti va invalui mainile ca intro matase.


                   Pielea tenului si, in special, cea a mainilor este cea mai expusa, fiind afectata de diferiti factori de mediu, dar si de anumite actiuni zilnice, precum o curatare cu apa fierbinte, detergenti, sapunuri dure sau mici zgarieturi. Tocmai de aceea este esential sa o ingrijim folosind un sapun care hidrateaza pielea.


                 Daca am numara de cate ori ne spalam pe maini in fiecare zi am realiza ca apelam la sapunul lichid mai des decat la orice alt produs cosmetic. Tocmai de aceea este atat de important sa alegem cu grija sapunul lichid pe care il folosim. Sapunul crema Dove actioneaza eficient pentru a oferi mainilor noastre un binemeritat tratament regal.



       Descopera si tu sapunurile Dove si astfel, spalarea mainilor va fi o etapa placuta a ritualului tau de frumusete a pielii.


               Sapunul crema Dove Shea butter contine 1/4 crema hidratanta si unt de shea pentru o piele hidratata, fina si catifelata. Parfumul delicat de vanilie iti invaluie simturile si iti ofera o senzatie placuta de relaxare.




          Descopera frumusetea, Dove este diferit!

21 de comentarii:

  1. Eu ma impac foarte bine cu produsele Dove, in special cu gelul de dus (cel cu magnolie e preferatul meu) si crema de maini(Derma Spa). Mi-ar placea sa am si eu ocazia sa testez sapunul lor lichid. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie imi plac tare mult, sunt foarte emoliente si hidratante!

      Ștergere
  2. In sfarsit scrii si despre preferatul meu !!!
    De ani de zile folosesc constant sapunul lor, în special cel cu shea butter este preferatul meu. Despre gelurile de dus nu-ti mai spun, chiar cred ca le-am probat pe toate! Sunt minunate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac mult produsele Dove!
    Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate, sapunul Dove chiar este diferit! L-am testat si eu si m-am indragostit de varianta cu vanilie si unt de shea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt fan Dove. Imi place maxim aroma de unt de shea cu vanilie. Am sapunul, gelul de dus si crema de corp din aceasta gama. Sunt produse foarte bune, hidrateaza si catifeleaza pielea. Am avut si crema de maini, dar in realitate mi se pare un produs inutil pentru ca odata ce te speli pe maini cu sapunul lichid Dove, nu mai ai nevoie de crema de maini.

    RăspundețiȘtergere
  6. am redescoperit dove, mirosul mi-a amintit de primul gel de dus. gama dove imi place mult. acum le testez si eu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Timofte Simonaaprilie 04, 2017

    Cel mai folosit produs cosmetic este săpunul pentru mâini. Recomand săpunul crema Dove. Desi nu este un produs necunoscut mie, am onoarea sa fiu selectată de #BuzzStore pentru testarea lui

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place Dove,este un brand ce ne rasfata cu produse minunate!

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca ar exista vreun fan nr 1 fidel lui Dove cred ca eu m-as numara printre primii 100. Folosesc Dove de cativa ani buni si chiar mi-a placut si ideea lor de club Dove, pacat ca s-a inchis. Oricum, orice produs dove este desavarsit.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am folosit si eu de multe ori sapun lichid de la Dove , mi se par printre cele mai bune

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu nu l.am folosit inca, am alte preferate la acest capitol

    RăspundețiȘtergere
  12. Dove intotdeauna ne-a oferit produse de cea mai buna calitate si folosesc produsele lor de ani de zile.

    RăspundețiȘtergere
  13. De cand am pus acest sapun in baie fetita mea numai cu el vrea sa se spele. miroase si mult mai bine decat cel pe care il aveam si se simte si altfel la maini. e mai cremos...

    RăspundețiȘtergere
  14. Si noua ne plac produsele Dove si le folosim de multi ani de zile.

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi pace mult sapunul Dove dar chiar n am mai cumparat unul de ceva timp.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am mai multe produse Dove si toate s-au dovedit foarte bune pentru a-mi rasfata pielea si a o face mai catifelata si hidratata.

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi plac toate produsele de la DOVE.Raman fidela primei variante-cea clasica.

    RăspundețiȘtergere
  18. Produsele Dove sunt foarte calitative si sapunurile lor sunt preferatele mele pentru ca au 1/4 crema hidratanta. Dupa ce-mi spal mainile nu le am la fel de uscate si asta imi place enorm

    RăspundețiȘtergere
  19. sunt produse foarte calitative si nu se dezmint!

    RăspundețiȘtergere