Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 26 aprilie 2017

Cutia mea de rasfat de la Drogerie Markt



             Prima cutie DM se prezinta cam asa: arata destul de bine, impacheta frumos si nu pot decat sa le urez multe cutii inainte cu un continut din ce in ce mai bun! Ne plac surprizele, nu-i asa?... totusi sper ca vor persevera si vor face macar 2 modele de cutie, pentru a-si putea alege fiecare in functie de preferinte, am inteles totusi ca produsele au fost diferite de la o cutie la alta.



                O crema Nivea Intensive Care pentru fata si corp, imi place foarte mult, ingrijeste pielea folosind o tehnologie revolutionara pe baza de cristale hidratante inglobate intr-un gel crema cu o textura foare usoara. Cand sunt aplicate pe piele, acestea se topesc instantaneu si hranesc pielea in profunzime, fara a ramane grasa, oferind o ingrijire de lunga durata.


             Un sampon Nivea Hair Milk, primul sampon Nivea cu proteine din lapte, ingrijeste parul in functie de grosimea firului si il regenereaza de la interior la exterior, fara sa il incarce. A reinventat ritualul de frumusete al Cleopatrei, asa ca nu ezitati sa va bucurati de ele.



              Un gel de dus spuma Nivea Silk Mousse, o noua serie de cosmetice de folosit sub dus. Recipientul pare un deodorant cu un lichid care se transforma in mousse, o minune de folosit pentru pielea noastra. Este un produs de nota 10, mie imi place teribil de mult. Transforma dusul intr-un moment de rasfat, are o textura bogata care iti invaluie simturile si hidrateaza tare bine. Contine uleiuri esentiale, se agita recipientul si dozatorul scoate exact cantitatea de care ai nevoie.



                 De la Alverde un eyeliner negru cu uleiuri esentiale, cu o pensula fina si optima pentru utilizarea dorita. L-am dat cadou unei domnisoare care mi-a spus ca-i place foarte mult!
 


                Masca de tip Peel-Off de la Balea, masca de regenerare, hidratare, restructurarea pielii, cu hamamelis...nu am incercat inca acest tip de masca pana acum, eu imi prepar homemade tot felul de masti.



                Un pouch pentru pensule de la Ebelin, mie nu-mi foloseste, nu am atatea pensule si daca as avea chiar nu as stii ce sa fac cu ele :), il pot cadorisi cuiva care chiar are nevoie!




                  Am lasat la urma rujul Max Factor Colour Elixir Marilyn Collection  01 Ruby Red, care imi place teribil de mult! Este extrem de hidratant, contine un complex cu proteine de matase imbogatit cu ulei din seminte de  struguri si unt de avocado, are un plus de culoare, un plus de luciu si rezistenta si ajuta buzele  mentinandu-le nivelul de hidratare. Colectia Marilyn a creat mai multe nuante de rosu care sa se potriveasca fiecarei femei, fiecare nuanta lucreaza in armonie cu fiecare ton al tenului: cald, rece, inchis. Folosind subtonuri de oranj, albastru si mov, nuantele au fost formulate astfel incat sa scoata in evidenta culoarea si sa realizeze o transformare fermecatoare a fiecarei femei. Ruby Red este nuanta preferata de Marilyn.




                      Cu cat il porti mai mult cu atat buzele devin mai fine!



                   Imi plac mult produsele Nivea, batranica noastra Nivea nu se dezminte, scoate produse din ce in ce mai bune, eu sunt multumita de ele. Cred ca este o cutie bunicica pentru inceput si sper sa nu renunte si sa persevereze in comercializarea de cutii din ce in ce mai bune!

18 comentarii:

  1. Da produsele nu au diferit foarte mult, eu am avut diferit fata de tine doar eyeliner-ul era...Maybeline...cred, puteau sa faca o cutie cu produsele lor..cu Balea....cu Alverde, prea multa Nivea...nu zic ca nu-mi place....dar asa o vedeam eu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa o folosesti cu placere! :)
    Nivea este buna si pentru obrajorii Evei cand sunt aspri de la vant! Ajuta perfect, stiu de la nepotul meu! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cu Nivea nu ma impac bine. Nu mi se potriveste. Eram curioasa ce au in cutie cei de la DM. Vorba Oanei, m-as astepta la produse marca proprie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu m-am dus dupa ea, produsele Nivea nu sunt pe gustul meu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eye Liner vreau si eu sa imi cumpar. Nu am mai testat de ceva vreme un produs de aceste gen.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am ratat inscrierea, nici macar n-am stiut ca se face pe fb. Draguta cutia, am si eu dm in oras, asa ca voi urmari sa prind cutia.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce unghiuțe faine ai!!!! 😍😍😍
    Si rujul e suuuper!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am vazut la cativa cunoscuti aceasta cutie si imi pare rau ca nu am fost si eu pe faza. Sper ca data viitoare sa fiu mai norocoasa. Sa te bucuri de produse. Am auzit numai lucruri bune despre produsele hairmilk Nivea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Parca asta a fost cutia de luna trecuta, nu? Sau o tin lunga cu produsele Nivea. Nu ca ar fi rau, dar stiu ca multa lume a criticat faptul ca ar fi prea multe produse Nivea si prea putine de alt fel. Pe mine, nu stiu de ce, nu prea m-a atras cutia DM. Dar cred ca o sa o comand si eu, macar o data

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiam ca sunt atat de multe produse nivea in aceasta cutie. Oricum faina.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ai mare dreptate! Nivea, marcă veche și bună, se respectă și ne respectă.

    Zi frumoasă, dragă Coco!

    RăspundețiȘtergere
  12. mie mi-a placut, eu am primit in schimb un dermatograf de la max factor in loc de eyeliner

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu ador Nivea! Pretul e chiar bun la DM!

    RăspundețiȘtergere
  14. Din pacate nu m-am prezentat sa ridic cutia de la DM si parca acum imi pare rau :(

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt produse dragute care merita incercate si de cele mai multe ori m-am inteles bine cu produsele din DM. Poate ca as fi vrut altceva in loc de Nivea. Orice alta gama proprie ar fi fost mai interesanta, desi cred ca vroiau sa faca reclama la Nivea hairmilk

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi plac astfel de cutiute, dar totusi n-as opta pentru ele, au si lucruri care pur si simplu mie nu-mi trebuiesc, iar pana sa le folosesc ar expira.

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu am primit purda si creion de ochi. Mi-ar fi placut mai mult cutia ta!

    RăspundețiȘtergere