Totalul afișărilor de pagină

joi, 13 aprilie 2017

9137 de sfaturi practice va ofera Targul Cartii


                  Pentru ca sunteti toate in plina curatenie si...curatire pentru cea mai mare sarbatoare a crestinatatii, Pastele, care inseamna traditie, simbolism, bucurie si pace, doamna Draga va propune sa descoperiti din secretele reusitele dansei in viata, sfaturi pentru viata de toate zilele, sanatatea familiei, casa, bucatarie. 9137 de sfaturi practice, editura Raduta, pe care o gasiti pe situl Targul Cartii, impreuna cu multe alte carti din cele mai variate domenii.
                  Draga Olteanu Matei, o doamna draga a teatrului românesc, este o adevarata sursa de inspiratie pentru noi toti. In cartea dansei gasiti secrete culinare, secrete naturiste, de la batrani adunate, despre menajul casei, in limita bunului simt, familie, prieteni, idei bune, frumusete si in jurul casei.



     1. In loc de a-i condamna pe oameni, sa incercam sa-i intelegem.
     2. Am constatat ca numai cu bani nu poti convinge oamenii. Ceea ce-i tenteaza este riscul, lupta, posibilitatea de a-si dovedi valoarea, de a castiga o victorie.
     3. Un prost este in stare sa critice, sa condamne si sa planga; este ceea ce, de altminteri, fac toti prostii. Trebuie insa noblete si stapanire de sine pentru a-i intelege si ierta.
     4. Daca vreti sa-i influentati pe oameni, lasati-i sa creada ca ceea ce fac, fac din proprie initiativa.
     5. Soarele va reusi mai bine ca vantul sa dezbrace; blandetea, cuvintele bune vor avea mai multa influenta asupra oamenilor decat toata furia si galagia lumii.


                 Si un ultim sfat din cartea dragai Draga, unul foarte important dupa parerea mea:

             ''Iesind din casa voastra purtati capul sus; umpletiv-a plamanii cu cat mai mult aer; aspirati razele soarelui, daruiti-va zambetul tuturor si puneti si inima in strangerea de mana. Nu pierdeti nicio clipa gandindu-va la dusmanii vostri. Stradiati-va sa determinati limpede in mintea voastra scopul atins, apoi mergeti drept inainte spre idealul propus.''
   

14 comentarii:

  1. Se vede după viața și ținuta domniei-sale că a și urmat aceste sfaturi.

    Zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  2. 9137 de sfaturi practice? Dacă aplici unul pe zi... ajungi departe! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. O ce infuzie de energie pozitiva am primit citind acest articol! M-ai convins sa cumpar aceste frumoasa carte.

    RăspundețiȘtergere
  4. O ador pe d-na Draga. Pe langa talent, e un munte de intelepciune care ascunde inca multe comori nedescoperite.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am auzit-o pe marea actrita vorbind despre cartea ei dar nu am cumparat-o inca. Dupa articolul tau am trecut-o pe lista.

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesanta cartea! Nu stiam ca doamna Draga Olteanu Matei a scris o carte si inca una cu sfaturi :) Intelepte si bune de urmat ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu sunt fan Draga Olteanu Matei, dar cartea mi-ar place sa o am! :)
    Spor la treaba! pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Aveam si eu o carte super veche, un ghid asemanator cu mii de trucuri din toate domeniile. Evident, pe mine m-au interesat cele cosmetice, legate de remedii naturiste pentru corp, ten si par, dar erau o multime de astfel de idei practice. Incredibile carti, serios!

    RăspundețiȘtergere
  9. Intotdeauna mi-a placut Draga Olteanu Matei. Nu stiam de aceasta carte, dar trebuie sa o am in biblioteca, este o minune de carte. Chiar as avea nevoie de unele sfaturi...

    RăspundețiȘtergere
  10. Interesanta carte, iar pe Draga Olteanu o ador :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt absolut convinsa ca voi gasi noutati in aceasta carte, sa le adaug unei... imense colectii de sfaturi pe care... le urmez si nu prea. :)
    Fain articol!
    Pastele cu bucurie sa iti fie! <3

    RăspundețiȘtergere
  12. E bine sa aplicam sfaturile dansei, asa putem salva lucruri dragi de la degradare. Eu nu stiu de multe ori cum sa procedez si aleg sa le arunc pentru ca nu am idee cum le-as putea reda culorile sau reinvia stralucirea tesaturii.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu stiam nimic despre aceasta carte si ma bucur ca ai pus cateva pasaje ca sa vad despre ce este vorba. Ar fi o carte buna de pastrat in Biblioteca

    RăspundețiȘtergere
  14. Habar nu aveam de existenta acestei carti asa ca iti multumesc pentru prezentare.

    RăspundețiȘtergere