Totalul afișărilor de pagină

vineri, 10 februarie 2017

Home SPA- Douglas

                          O experienta Spa de nota 10, nu o poti avea decat in locatiile specializate in asa ceva, dar asta nu te impiedica sa te bucuri de variante accesibile si in intimitatea caminul tau, mai ales intro zi geroasa cum sunt acum si cand nu prea ai chef sa iesi din casa. Asigurati-va ca dispuneti de un spatiu placut, linistit, cel putin o ora-doua si treceti la fapte. O gama cu ingrediente minunate, iti ofera Douglas - Home Spa- Harmony of Ayurveda, Almond Oil & Sesame Oil.

             
          O experienta placuta  pentru pielea ta, cu 2 uleiuri importante ayurvedic, folosite de secole: migdale si ulei de susan, excelente datorita hidratarii si proprietatilor nutritive ce lasa pielea de o finete deosebita.
          Uleiul de migdale, este un ulei fin, nutritiv si emolient, potrivit pentru orice tip de piele, ideal pentru corp dar si pentru fata, deoarece este delicat, calmant si catifelant. Poate fi folosit si ca demanchiant delicat, pentru ingrijirea buzelor si a pielii din jurul ochilor, in creme, balsamuri, ulei de corp, crema maini, masti capilare.
         Uleiul de susan, este recunoscut pentru efectul regenerator, nutritiv si restructurant, datorita concentratiei in acizi grasi esentiali. Este un ingredient de baza in creme de plaja, uleiuri de masaj, aplicatii pentru infrumusetarea parului si pielii. Este emolient, antioxidant si anti-age.
              Gama este bogata si cuprinde toate produsele necesare pentru a te simti excelent dupa folosire in propria casa, inclusiv o lumanare parfumata ayurvedica.


                            Eu am crema de corp nutritiva, ce intra rapid in piele si hraneste corespunzator. Se maseaza usor pe piele dupa baie sau dus si va invaluie in arome incantatoare. Are o textura placuta, lejera, intra instantaneu in piele, hraneste si hidrateaza foarte bine si nu se simte nimic gras pe piele. Pielea ramane frumos parfumata pentru mult timp, un miros cald si dulceag, care aduce corpul si mintea in echilibru. Sunt excelente, se gasesc numai in Douglas si nu exagerat de scumpe! Incercati-le neaparat, produc dependenta!


                                          Miam :)

23 de comentarii:

  1. Sincera sa fiu nu ma gandeam ca sunt asa grozave, chiar nu ma tentau deloc, nu credeam ca au miros intens. Nu stiu de unde m-am pricopsit cu asa prejudecati :P
    Trebuie sa incerc si eu ceva!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place crema ta! E grozava pe timpul asta friguros si nu numai...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am folosit aceasta gama. Am una in ambalaj albastru, dar habar nu am ce aroma e. Cand imi place, cand nu, depinde de ce stare am.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce gamă! Ah, eu am o slăbiciune pentru cosmetice de la Douglas. Mi se par că miros MIRIFIC. SPA la noi acasă.
    Noroc că nu se şi mănâncă, ar fi grav :-D.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ador produsele Douglas, am si eu multe preferate din marca proprie :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu prea am timp sa merg la SPA asa ca ma rasfat acasa: ma cremuiesc, ma exfoliez, ma parfumez si uneori chiar ma simt ca la salon.

    RăspundețiȘtergere
  7. Arata bine setul, imi place ambalajul portocaliu, eu sunt o vizuala... Ma atrag produsele de ingrijire parfumate, ma uit dupa ele ca avem si noi un Douglas in oras.

    RăspundețiȘtergere
  8. E bine sa ne facem timp pentru rasfat acasa. Ne mai relaxam si uitam de probleme. Iar aromele ne duc cu gandul la vacante!

    RăspundețiȘtergere
  9. Din pacate nu agreez mirosul de migdale :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Arata bine produsele , desi nu le-am folosit niciodata, parca ar merge testate :D

    RăspundețiȘtergere
  11. feliictări - tot timpul - faci tu ce faci - şi găseşti produse mnunate !
    cu drag, îţi doresc un weekend cât mai călduros !

    RăspundețiȘtergere
  12. Aici nu am Douglas....imi placeau si mie odata!

    RăspundețiȘtergere
  13. Foloseste si sotia mea produse de la Douglas, si este foarte incantata de ele.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am auzit de produsele Douglas, am auzit recomandari foarte bune, nu le-am folosit inca, dar le voi cauta si eu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am Douglas in orasul meu si nu prea obisnuiesc sa imi fac cumparaturile de la ei. Produsele astea m-au cucerit si m-ai facut sa mi le doresc

    RăspundețiȘtergere
  16. N-am folosit niciodata aceste produse! Foloseam si eu candva, tare demult Douglas!

    RăspundețiȘtergere
  17. Sunt venita de pe alta planeta. Nu am auzit pana acum de aceasta marca, insa descrierile tale mi-au trezit curiozitatea si m-au facut sa imi doresc si eu acele produse. :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Am mai auzit de acete produse, insa nu le-am incercat.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu am încercat pana acum nici un produs de la acest brand, dar cred ca merita încercat.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ai dreptate, că ai putea face un spa la domiciliu cu produse cosmetice de mare pe care le arată. Cu respect.

    RăspundețiȘtergere
  21. Trebuie sa incerc si eu. Am doar o masca pentru ten de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  22. Fiecare ne dorim zile de rasfat care sa ne ajute sa ne deconectam si variantele propuse de tine par ok pentru cazul cand nu reusim sa ajungem la un salon cu SPA.

    RăspundețiȘtergere