Totalul afișărilor de pagină

luni, 19 decembrie 2016

Oldies but Goldies- Garage Exchange


                          Am participat la un eveniment nou si inedit pentru orasul nostru ''Oldies but Goldies'', organizat de Anda Nicola de la SkirtBike Constanta, un eveniment unde toti cei care au dorit au expus decoratiuni, haine, accesorii, pantofi- pentru a fi vandute sau schimbate cu altele, cu alte povesti de viata. Un eveniment cu multe surprize pentru expozanti si vizitatori, jocuri de societate, karaoke, Lemonade Bar, tombola oferita de Yves Rocher, socializare, distractie si multa multa voie buna!
























           Un colt special pentru donatii, hainute, jucarii, pentru copii mai putin norocosi si bani donati pentru modernizarea Departamentului de Terapie Intensiva Nou-Nascuti.


      A fost un eveniment foarte reusit pentru care ii multumim Andei si fetelor de SkirtBike si speram sa repetam experienta cat de curand. Conceptul de garage sale, un fel de targ vintage de haine, accesorii, diverse, la preturi mai mult decat avantajoase, imprumutat de la americani, incepe sa prinda contur si la noi, iar evenimentul de ieri a fost mai mult decat atat, o intalnire de socializare foarte frumoasa, multa voiosie si distractie! Sunt convinsa ca urmatoarea editie o sa fie ceva cu adevarat deosebit si la un nivel mult mai mare si abia o asteptam!


                    Am surprins la plecare, o superba imagine a apusului pe lacul inghetat, de pe terasa gazdei noastre, hotelul Florida, Mamaia!

26 de comentarii:

  1. Ce frumos! Mi-ar placea sa particip si eu la un astfel de eveniment pentru ca imi place ce vad acolo :D
    Iar apusul din ultima fotografie este superb, mi-e dor de mareeeeeeeeee :D

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumos! n-am participat niciodata la un asemenea eveniment

    RăspundețiȘtergere
  3. Aceste "vanzari din garaj" ar fi fain sa aiba loc si fara o organizare speciala. Drept e: mult mai fain e cand e organizat astfel dar sunt multi oameni care nu reusesc sa ajunga (dintr-un motiv sau altul).
    Se organizeaza ceva asemanator si in BV, undeva pe sub Tâmpa (vara, in special). Mai e si o "piata de vechituri" la margine de oras (de fapt, nu stiu daca au redeschis-o, pentru ca au modernizat-o, cica).
    Foarte-foarte fain evenimentul! La cat mai multe! :)
    Saptamana frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac la nebunie astfel de evenimente. Am participat o singura data la unul si am amintire niste cercei din chihlimbar superbi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Superb - cum altfel?! :) - apusul pe malul lacului. :)
    Mai e puţin si apune si acest an. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumos, felicitari initiatoarei si participantilor. Cred ca avem nevoie din ce in ce mai mult de astfel de evenimente

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac evenimentele de genul, sunt si in Bucuresti unele sub denumirea de Garage Sales care vad ca merg destul de bine. Cred ca v-ati distrat foarte frumos acolo, asa pare din poze!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumoase evenimentele astea, de cate ori am zis ca merg si eu....mereu a intervenit cate ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumoase pozele!
    Evenimentul pare foarte reusit, am vazut o multime de lucruri frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  10. Pozele ma fac sa regret ca nu se organizeaza si la mine in oras astfel de evenimente. Ar fi un bun prilej sa scapi de ceea ce nu mai porti, faci ceva banuti, dar te si distrezi. :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce atmosfera relaxata si prietenoasa. Mi-ar placea sa se organizeze astfel de evenimente si la mine in oras <3

    RăspundețiȘtergere
  12. Off ce pacat ca la noi in oras nu se organizeaza astfel de evenimente :(. Chiar mi-ar fi placut sa particip la un astfel de targ.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce fain. Mi-ar placea tare mult sa particip la asemenea evenimente.

    RăspundețiȘtergere
  14. Felicitari voua! Si mie mi-ar fi placut sa particip la un astfel de eveniment! Poate voi organiza chiar eu ceva asemanator si sper ca ma vei ajuta cu detalii!
    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  15. Superb eveniment. Lucrusoare foarte interesante, chiar a meritat sa mergi!

    RăspundețiȘtergere
  16. Am mai scris eu pe aici pe la tine... sunteti un grup tare fain acolo la Constata! Tineti-o tot asa! :))

    RăspundețiȘtergere
  17. As vrea si eu sa particip la un astfel de eveniment, pe langa faptul ca sunt lucrusoare foarte faine, distractia e garantata.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce eveniment frumos, chiar ar trebui sa fie facute mai des si in mai multe orase.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu am participat niciodata la un asemenea eveniment! In alte tari se organizeaza frecvent asemenea evenimente. Foarte multe lucruri interesante ai surprins in poze, dar cireasa de pe tort este apusul de soare! Ma face sa ma gandesc la vara si la mare!

    RăspundețiȘtergere
  20. Ce frumos, la noi in oras nu stiu daca se organizeaza astfel de evenimente. Mi-as dori foarte mult sa particip, dar pana atunci privesc la pozele celor din jur.

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu am fost la nici un eveniment de acest gen. Imi place mult cutiuta aia de bijuterii cu usite si sertare

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu am participat pana acum la un eveniment asemanator, dar tare mi.ar mai place. Pacat xa locuiesc intr-un oras atat de mic

    RăspundețiȘtergere
  23. Super-eveniment! Am văzut așa ceva la Viena și la Barcelona și îmi pare bine să aflu că există și la noi! Felicitări constănțenilor! ☺

    RăspundețiȘtergere
  24. Waaaa! Vreau si la Baia Mare evinement dinasta!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. M-a dat gata apusul din poza ta! Superb!

    RăspundețiȘtergere