Totalul afișărilor de pagină

duminică, 4 decembrie 2016

Este magic cu E-Sarbatoare

                          Craciunul, perioada traditiilor si obiceiurilor transmise din generatie in generatie, timp petrecut cu familia, cu prietenii, cadouri, bucurie, seara magica marcata de iubire pentru Dumnezeu si pentru cei din jur. Ne gandim la dragoste, la casa, la caldura, la bradul impodobit ce semnifica viata deoarece ramane mereu verde si la steaua din varful lui care i-a calauzit pe magi pana la Betleem in cautarea pruncului.Atmosfera de Craciun ne aminteste tuturor anii copilariei, emotia asteptarii mosului cu desaga plina, mirosul cozonacilor si portocalelor, colindele, surasul bunicii si zilele de sanius de la care ne intorceam inghetati bocna, experientele personale care au incarcat astfel de clipe magice cu semnificatii proprii.  Si pentru a proteja natura, te sfatuiesc sa cumperi brazi artificiali, sunt minunati si nu mai vezi dupa sarbatori micutii braduti atat de tristi aruncati :(




                                De unde poti sa-i cumperi? nimic mai simplu, te asteapta o multitudine de braduti pe e-sarbatoare, magazinul tau cu produse tematica pentru sarbatori.
Preferam sa folosim un brad artificial pentru a stopa taierile masive de brazi de Craciun, in plus economisim bani cu cumpararea in fiecare an a unuia pe care trebuie sa-l aruncam si, cum am zis, sunt asa tristi apoi arucati peste tot, am un sentiment de vinovatie cand ii vad. Cu mirosul de brad in casa, rezolvam repede, un ulei natural de brad, cateva picaturi in lampa de aromaterapie si casa miroase a sarbatoare.


    Bradul de Craciun este cel mai indragit simbol al acestei sarbatori sfinte. Cu siguranta tii bine minte cand il impodobeai cu drag alaturi de frati cu globuri, beteala, bomboane, nuci sau decoratiuni faurite cu drag. Timpul a trecut iar modalitatea de a orna bradul s-a adaptat varstei si stilului tau, alegi cu atentie decoratiunile si instalatia luminoasa, vrei ca bradutul tau sa creeze o atmosfera desprinsa din povesti. Bradutul meu artificial imi este tare drag si in fiecare an il imbrac in alte culori.


                           O sa gasiti pe e-sarbatoare cele mai frumoase decoratiuni, cadouri, iluminat decorativ, precum si frumosii braduti care va vor duce pe taramul magic al copilariei! Cu siguranta va fi cel mai frumos brad de Craciun iar cei dragi vor aprecia efortul tau de a impartasi cu ei spiritul sarbatorii de iarna.
                   Sarbatori frumoase!!!


17 comentarii:

  1. Foarte bun sfat ! şi noi avem de vreo 10 ani acelaşi brad artificial !

    RăspundețiȘtergere
  2. am tot vazut brazi artificiali in culori nebune, par foarte faini!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt de acord cu brazii artificiali in locul celor naturali, caci brazii vii ajung la gunoi apoi, fiind doar o risipa inutila de bani si de viata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce braduti draguti!!! Vreau si eu unul! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumos. Si mie imi plac brazii impodobiti dupa culori.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu prefer brazii artificiali, din acelasi motiv. Plus, de multe ori, chiar arata mai bine decat cei naturali. Plus, economisesti binisor, avand in vedere ca un brad artificial te poate tine si o viata

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt foarte frumosi si intr-adevar cumparand un bradut artificial de sarbatori ii protejam pe cei naturali.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu ii aleg mereu pe cei artificiali.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu prefer brazii naturali, asa ca am ales varianta in ghiveci si dupa sarbatori il mut in fata blocului. :))

    RăspundețiȘtergere
  10. De cativa ani imi bat gura de pomana sa cumparam si noi un brad artificial, dar nu am castig de cauza. Tatii prefera bradul natural.

    RăspundețiȘtergere
  11. Noi folosim doar brazi artificiali , avem unul de ceva timp.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si noi preferam bradutul artificial!

    RăspundețiȘtergere
  13. Desi as vrea o crenguta de brad la geam pentru aroma, tot brad artifical as impodobi.

    RăspundețiȘtergere
  14. Bradul artificial are parte de o veche poveste in familia mea si ma bucur ca inca e de actualitate.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce brazi frumosi am vazut pe site!!!!

    RăspundețiȘtergere