Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 12 octombrie 2016

Stare de bine si imunitate pentru o iarna frumoasa

Am strans cateva produse pe care eu am inceput sa le folosesc de cand termometrul a inceput sa arate mai putine grade.
Purifica aerul din casa ta cu carbune activ, o obtiune mai buna decat pulverizarea in aer a unor compusi chimici. Pe baza de vegetale, biodegradabil, natural, nu contine parfumuri artificiale sau alti derivati petrochimici. 


                           Ingrediente: apa, carbune activ, stearat de sodiu, uleiuri esentiale pure: eucalipt si lavanda. Produs ecologic, certificat ECOLogo Canadian, ce respecta cele mai inalte standarde de mediu. Purifica aerul prin absorbtia de poluanti si elimina mirosurile neplacute.


                   Dupa eliminarea ambalajului exterior, se poate ajusta nivelul de absorbtie si intensitatea parfumului. Incercati neaparat, va puteti bucura si de parfumul lui.




 Albina Carpatina ne rasfata cu ceva gustos ce ne protejeaza toata iarna!


Combina cele mai valoroase produse ale stupului: laptisor de matca, extract de polen, extract de propolis, miere poliflora ce contribuie la mentinerea unei stari bune de sanatate, la intarirea sistemului imunitar, are efect tonic, ideal in stari de epuizare fizica si psihica, antioxidant, regenerant si vitalizant.


                   Se recomanda cure de 30 de zile de cel putin 2 ori pe an, primavara si toamna, pentru a ne pregati pentru sezonul rece. Laptisorul de matca are efect antibacterian, antiviral, antifungic, singura sursa de acetilcolina ce faciliteaza transmiterea influxului nervos intre neuroni. Contine prolina si lizina, aminoacizi esentiali pe care organismul nu ii poate sintetiza, desi sunt necesari intro alimentatie echilibrata. Propolisul sustine imunitatea organismului, contribuie la mentinerea sanatatii mucoasei bucale si orofaringiene si buna functionare a cailor respiratorii superioare. Polenul de albine este un aliment VIU, contine probiotice, lactofermenti si bifidobacterii, considerat un panaceu pe care natura il pune la dispozitia noastra.



     Un supliment alimentar care va poate ajuta, il folosesc de ceva vreme, parul resimte aerul fierbinte din vara, unghiile sufera si ele din cauza diluantului si ojelor, siliciul organic de la Herbagetica, pentru un par, piele si unghii frumoase care, prin participarea la biosinteza normala a colagenului, dreneaza lichidele corporale, hraneste si regenereaza tesuturile conjunctive, protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ, ajuta la asimilarea calciului si reface tesutul osos distrus.

                        De ceva vreme folosesc clorura de magneziu, dupa ce am citit cat de folositoare este pentru organism, un produs ntural de calitate superioara, derivat din sare marina, deosebit de bogat in oligoelemente care se foloseste si pentru a prepara branza tofu. Face minuni in caz de oboseala, te simti mai plina de energie si ajuta organismul in lupta cu infectiile. Purifica sangele si stimuleaza activitatea creierului.



                                          Cu un gust sarat-amarui, clorura de magneziu sau sarea Nigari, este folosita cu mult succes in bronsita, gripa, infectii bucale, rahitism, osteoporoza, crampe, carcei, gastroenterite, constipatie. Magneziul este un mineral esential pentru mentinerea echilibrului biochimic al corpului, pentru sanatatea intregului organism, implicat in producerea de energie, cu rol important in relaxarea musculara, contribuie la functia cardiaca, reduce tensiunea arteriala, esential pentru sistemul nervos. Dupa 2 saptamani de folosire, te simti excelent, actioneaza direct asupra mucoasei intestinale si restabileste PH-ul, te revitalizeaza. Se administreaza dimineata pe stomacul gol, cam 20 grame la un litru de apa si se consuma cam jumatate de paharel, sau combinat cu suc de fructe. Este amarui dar te obisnuiesti repede cu gustul. Reduce deficitul de magneziu, detoxifiaza organismul si cel mai important, iti lumineaza tenul!!!
Atentie! Are efect laxativ si diminueaza efectul antibioticelor.
         
                     Voi ce produse folositi pentru a intra in iarna cu bine si sanatoase?


16 comentarii:

  1. In perioada asta am inceput sa iau calciu cu D3 si vitamina C, pana acum m.am ferit de raceala

    RăspundețiȘtergere
  2. Gata m-ai convins, maine imi iau clorura de magneziu si impusc doi iepuri deodata:
    - fac tofu;
    - imi detoxific organismul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Produsele albinelor mi.au atras atentia. As folosi si eu daca as avea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesanta colectia ta, nu stiam de produsele astea.
    Noi luam vitamina C 1000mg, un extract de coacaze negre, si sucuri de fructe facute proaspat in casa. Si supa de dovleac buuuuun :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu folosesc lamaie, ghimbir si ridiche neagra, dar mi se par interesante alegerile tale.

    RăspundețiȘtergere
  6. In general (cel puţin deocamdata) :) nu folosesc substante pentru a trece dintr-un anotimp in altul, dar aici, acum, ma tenteaza clorura de magneziu. :) Hmmm... Ma tenteaza si carbunele. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu as vrea sa incerc acele fiole. Par foarte naturale si am nevoie de un sistem imunitar mai rezistent

    RăspundețiȘtergere
  8. O gramada de bunataturi pentru sanatatea noastra! Eu iau ceva vitamine, dar fiolele de la Albina si clorura de magneziu le-as incerca si eu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Voi prelua ideile tale, chiar as avea nevoie de toate, mai ramane sa le gasesc .

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce fain, daca voi avea nevoie stiu unde gasesc informatiile :-)

    RăspundețiȘtergere
  11. Deja vreau să le încerc pe toate! Eu obișnuiesc să iau calciu și magneziu și să beau mult mult mult ceai :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu deja trag de nas. Cred că o să-mi fac și eu un stoc asemănător ca al tău. :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Momentan multe limonade , miere cu catina dar si pastile de colostrum

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce produse faine. :)
    Deocamdata n-am inceput sa folosesc nimic special pentru iarna, decat faptul ca folosesc mai des crema de maini si de corp, pentru ca iarna mi se usuca pielea. Aici la Toronto inca e cald, inca port sandale cu picioare goale, diminetile in schimb sunt mai reci, desi nu e foarte frig. Ca sa nu simt nevoia sa port ciorapi (am obiceiul sa nu port ciorapi din martie pana in noiembrie), aplic crema hidratanta de corp pe picioare si ma protejeaza de frig, nu-i nevoie sa port ciorapi.
    Sa ai o duminca frumoasa draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  15. Cate minunatii ai prezentat. Eu am noroc de faptul ca utilizez anumite produse apicole din propria stupina. Dar nu colectez de toate, asa ca laptisorul de matca il cumpar. Siliciu organic am luat si eu o perioada.

    RăspundețiȘtergere