Totalul afișărilor de pagină

duminică, 18 septembrie 2016

Un nou concept Cora Hipermarket Constanta

                        Dupa o investitie de 2 milioane de Euro in extindere si modernizare, noul Cora din City Mall si-a deschis portile oferind clientilor o bucatica dintr-un mega bun tort!


                      Cristian Nastase- directorul magazinului, spune ca suprafata a ajuns la 6000 mp, ceea ce a permis regandirea structurii hipermarketului intro maniera compacta si rectangulara, pentru o experienta de shoping placuta.


   Cumparatorii gasesc in noul hipermarket raioane de brutarie, gastronomie, carne, produse vrac, raioana pentru copii, cultura, produse bio si sectorul nealimentar cu produse noi la preturi accesibile. Odata cu extinderea magazinului s-a marit si echipa, pentru a oferi clientilor servicii cat mai prompte.



    Cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail, prezent pe piata noastra din 2003, o noutate fiind si platforma www.cora.ro prezenta in acest moment si in Constanta, livrare tip drive in România.






                 Magazinul virtual ofera peste 30000 de produse livrate acasa printr-un singur click in Constanta si zonele limitrofe, cred...un foarte bun ajutor pentru persoane defavorizate si batrani.

 
am incercat si noi o bucatica de tort, normal

Filozofia Cora România ii are in centru pe consumatori, carora le promite servicii ireprosabile! In viitor vor organiza diverse evenimente, ateliere de gatit, surprize pentru clienti si o mica sugestie...un loc de joaca pentru micutii ce nu au rabdare ca parintii sa se invarta prin magazin!

Mult succes Cora!


10 comentarii:

  1. Arată super...!
    La mulți ani și din partea mea!
    O duminică frumoasă îți doresc,Coco!
    Pupici și îmbrățișări!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos din partea lor :)
    Cand locuiam in Franta mergeam si eu la un Cora cateodata sa cumpar, ma gandesc ca poate face parte din acelasi grup.. nu mergeam foarte des, fiindca se afla putin mai departe de oras, asa ca nu imi amintesc ce logo aveau.. Dar imi placea, era foaaarte mare, preturi bune, mai ales la carne si peste, si se gasea orice acolo. In oras cumparam la Carrefour sau Monoprix, uneori si la Lidl.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie nu-mi prea place sa merg la cumparaturi.Azi trebuia,dar n-am avut unde parca,auzi tu in Targoviste!Poate se va face si la noi un astfel de magazin cu detoate si aerisit.O sa tin minte"Cora"!

    RăspundețiȘtergere
  4. livrare acasa? cel mai tare lucru! Numai scenariul de a reduce cele 2 ore cat imi ia imbracat, dus, cautat, impins, lamurit copil si sot ca avem suficiente jucarii respectiv bere acasa, platit, iar carut, spre casa etc.
    Asta da treaba :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Marile suprafețe!!! E covenabil să fie totul într-un singur loc. Nu știu de ce, în vest, lumea suspină după magazinele mici din apropierea casei...

    RăspundețiȘtergere
  6. Afost bun tortul ? sa-ti fie de bine !

    RăspundețiȘtergere
  7. E timpul pentru o noua vizita in Cora. :) N-am mai fost de ceva vreme, dar vreau sa ajung cat de curand!

    RăspundețiȘtergere
  8. Arata foarte bine hypermarketul, spor la cumparaturi. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce bine e de voi care locuiti intr-un oras mare, unde posibilitatile de cumparare - la magazine ma refer, sunt asa de mari. La noi, la Piatra Neamt, sunt doar Lisl si Kaufland, Billa - dar mici ambele locatii. Abia astept sa se deschida un Carefour aproape de mine, unul mare, asa cum este normal. Ca hipermarketuri-chichinetze mai avem ... locate in foste restaurante de cartier, de exemplu, sau in foste cofetarii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce tare :D. Cum a fost tortul? :P
    Imi placea sa merg la Cora cand stateam la Bucuresti. Pacat ca nu merge serviciul virtual si pana la Pitesti :))). Hihi

    RăspundețiȘtergere