Totalul afișărilor de pagină

joi, 15 septembrie 2016

5 To Go- deschidere Constanta

                       Un concept de cafenea nou in România  care a luat nastere din inspiratia designerului Radu Savopol. Cifra 5, are mai multe semnificatii, ea fiind si baza acestui concept. Pretul oricarui produs este 5 lei.


              Gasiti aici cafea buna de multe feluri, ceaiuri, sucuri, apa minerala, fresh, biscuiti, prajiturele, croissant, briose, iaurt cu musli, sandwich, toate la pretul de 5 lei, indiferent de dimensiune si tip.
             Cafeaua este una din pasiunile românilor si cum suntem mereu contra cronometru, nu ne putem lipsi de ea si aveam nevoie de o solutie- cafea buna pe fuga, la un pret fix!
Amenajarea cafenelei este draguta, primitoare, accesibila, te poti relaxa cateva minute cu cartile de colorat pe care le gasesti pe masa, o activitate ce prinde la adulti din ce in ce mai mult!







                 Take away, un concept slab dezvoltat in tara noastra- te opresti, savurezi sau pleci la munca cu cafeaua preferata, dulcele sau sandwich-ul pentru pauza! Mult succes si in Constanta, 5 To Go!


10 comentarii:

  1. Bun bun frumos
    Daca e si cafeaua buna si nu e rabat la calitate,perfect!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata!!! Cand stateam in Constanta eram toata ziua langa sala sporturilor la Mio :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant tot conceptul acesta.eu sunt bautoare de cafea deci mi.ar fi placyt sa fiu si eu pe acolo

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place mult acest concept, la fel si cafeaua in asteptare, care am vazut ca doar prin bucuresti s practica. vrem si noi cafenele de genul in oras!

    RăspundețiȘtergere
  5. cât de plăcut să ai ocazia de a descoperi astfel de noutăţi ! mult succes pentru ''5 To Go''!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place ideea 5 to go, din punctul meu de vedere omul si-a personalizat afacerea cu un simbol stravechi de protectie si de noroc - pentagrama :)

    RăspundețiȘtergere
  7. O idee faina, intr-adevar. Take-away-ul cu greu functioneaza in Europa, inca. Poate mai mult in orasele mari, ca Londra.. In rest, peste tot lumea inca prefera sa se aseze la cafea decat sa o bea pe drum. Incet-incet si asta se schimba. Si eu mai cumpar cafea take-away, cateodata. Am vazut de vanzare niste cani foarte dragalase in care iti pui cafeaua de acasa si o bei pe drum. :)

    RăspundețiȘtergere