Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 31 august 2016

Givenchy

                     De la deschiderea casei sale in 1952, Hubert de Givenchy cultiva un amestec de fantezie si de eleganta, avand-o ca pretioasa muza pe Audrey Hepburn. Universul Givency se dezvaluie prin intermediul unor game de parfumuri elegante, linii de machiaj indraznete si creative si produse profesionale de ingrijire, deosebit de senzoriale.


           Mascara Noir Couture si ruj Le Rouge de la Givenchy, 2 jucarele numai bune de purtat in port-fard. Cu Noir Couture obtii rezultate optime, dupa prima aplicare: volum intens, lungime indecenta, toate datorita periei unice formata din trei sfere si datorita formulei care lucreaza pentru a creea gene perfecte si rezistente. Pe termen lung ingrijeste genele, contine complexul Lash Booster Expert si nectar de bumbac, care fortifica, hraneste si protejeaza genele la fiecare aplicare.

 


                       Le Rouge, este foarte concentrat in continutul de pigmenti, lasa pe buze o culoare stralucitoare care persista foarte bine cateva ore. Are o textura de o finete incredibila, matasoasa, nelipicioasa care acopera buzele perfect. Buzele devin de catifea, senzuale si foarte hidratate.
Rujul Givenchy este invelit in piele neagra, autentica si metal de culoare argintie, emblematic pentru Givenchy. Ambele le gasiti exclusiv in Sephora.



 
 nuanta mea este 202 Rose Dressing


     Eu am variantele mini primite in Beauty Kit Marie Claire, ma bucur de ele atat cat imi ajung, sunt produse de lux mai scumpe si e bine ca le-am putut testa si aprecia, au pretul, fiecare, in jur de 170 ron. Le Rouge este in 24 de nuante superbe care imbraca buzele in culori intense. Sunt in port-fard si le port cu mine oriunde.


16 comentarii:

  1. huh! n-am olosit produse givenchy nici macar in miniatura, cred ca imi depasesc un pic bugetul! mai ca-mi pare rau ca n-am luat si eu kitul Marie Claire!

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am avut ocazia sa folosesc produse Givenchy. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum arata periuta de la mascara! :-O

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut odata un parfum Very Irresistible, de la Givenchy pe care l-am facut cadou unei doamne. Imi pare rau si acum ca nu mi-am luat si mie unul. Intotdeauna cand am ocazia, imi cumpar ceva bun de la o marca de prestigiu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vezi? De-aia nu prea dau eu prin Sephora. Oricum, n-am buzunare pentru Givenchy. Dar mi se pare atractiv continutul kitului Marie Claire. Si imi place culoarea rujului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Superbe, le am si eu tot asa din kitt-ul MC, imi plac la nebunie, te pup <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte buna marca! Mi-ar placea si mie. Rujul .... superba culoare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma crezi daca iti spun ca nu am mai folosit un ruj de vreo zece ani? :)
    Asta nu inseamna ca nu apreciez lucrurile de calitate prezentate aici. Ii voi arata cumnatei mele articolul, ca ea e innebunita dupa tot ceea ce ajuta la infrumusetarea femeii. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. cam scump Givenchy pentru mine asa ca nu ma incumet nici macar sa testez pentru ca stiu ca nu mi le-as permite.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am folosit produse Givenchy..imi place forma rimelului si culoarea rujului. Se vede nice pe buze!

    RăspundețiȘtergere
  11. Waw ce forma are periuta acestui rimel! Zau ca nu am mai vazut asa ceva pana acum. :D

    RăspundețiȘtergere
  12. E drept că sunt mai scumpe, dar, pentru ochi și buze merită să cumperi tot ce este mai bun. Și arată grozav!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu demult am auzit de aceasta marca, da.. nu o cunoasteam, si adevarul e ca m-a facut chiar curioasa! Deci la Sephora... :)

    RăspundețiȘtergere
  14. nu prea ma incanta rimelul, dar s-ar putea sa il incerc data viitoare, daca nu uit de review-ul tau :D insa nuanta rujului este foarte decenta si te prinde bine ! :D

    RăspundețiȘtergere