Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 17 august 2016

Proiect Cercul Verde

                   
             
                   Este o zona de actiuni si evenimente creeata de voluntari cu forte proprii. O zona de corturi, mese, scaune, hamace, echipamente audio si flori, un proiect Greenpact Worldwide si Asociatia Descopera Constanta, in parteneriat cu Primaria Constanta- care a pus locul la dispozitie, neimplicandu-se mai mult. Ma bucur ca lucrurile se misca, o initiativa foarte buna, chiar daca autoritatile nu fac mare lucru, este ceva bun si sper sa se dezvolte in anii urmatori. In afara de faptul ca era nevoie de curatenie mai multa, locul este foarte frumos iar copiii si parintii se pot bucura in voie. Este primul spatiu multifunctional dedicat petrecerii timpului liber in parc, un loc gandit special in jurul familiei, cu scopul principal de educatie nonformala pentru tineret si coaching familial.

Sunt 4 arii de interes:
- Ne jucam si invatam, o zona pentru copii cu masute colorate, banci, scaune, loc de picnic
- Descoperim Natura, dedicata mediului inconjurator si protejarii plantelor
- Evenimente Live, zona de concerte live
- Zona de relaxare si socializare, cea mai activa zona, pentru relaxare familiala, picnic.                      Un proiect social HUB, primul proiect in natura la Constanta. Ii dorim succes, este o initiativa buna, asta este parea mea, desi multi zic ca nu era necesar, singurul lucru este ca mai are mult de lucru la curatenie!!! ori poate nici noi nu stim sa pretuim!!!

11 comentarii:

 1. Love it! :)super faina ideea!

  RăspundețiȘtergere
 2. Este foarte fain cînd comunitatea nu așteaptă ca autoritățile să se dumirească, să învețe, să facă ceva pentru ea. Îmi place!

  RăspundețiȘtergere
 3. Dupa zambetele printesei, e un loc de joaca minunat :)

  RăspundețiȘtergere
 4. O idee foarte buna. Daca se va dezvolta va fi si mai bine.

  RăspundețiȘtergere
 5. Avem atatea lucruri in casa care poate sa duca la astfel de iesiri, de preferat e nu doar sa luam, sa castigam, sa ne simtim bine prin ceea ce ne pun altii la dispozitie ci sa aducem si noi ceva, sa facem ceva. Curatenia (pastrarea)... nu stiu de ce e vazuta ca pe un bau-bau. Of!

  RăspundețiȘtergere
 6. interesantă idee ! cred că ar trebui mai multă reclamă... multă baftă !

  RăspundețiȘtergere
 7. ce frumoasa initiativa! Mi-ar placea sa vad mai des!

  RăspundețiȘtergere
 8. Initiativa e super.
  Oricat as vrea sa evit gandul, nu-mi da pace: trebuie adunat totul in fiecare seara?

  RăspundețiȘtergere
 9. faina de tot initiativa !!! Bravo!!!

  RăspundețiȘtergere
 10. O idee super faina! autoritatile ar putea macar sa faca efortul sa intretina zona verde si ar iesi ceva genial.Aici in Spania se practica astfel de parcuri unde poti iesi la plaja, joaca, lectura, plimbare etc.

  RăspundețiȘtergere