Totalul afișărilor de pagină

vineri, 26 august 2016

Colt de relaxare- Susote

                               

                   Este un loc din Constanta care nu seamana cu nicio alta locatie, un loc unde te relaxezi si de unde nu mai vrei sa pleci pana noaptea tarziu. Este o casa cu gradina, cu 3 camere de socializare, relaxare si pentru a juca diferite jocuri de societate. Un loc unde...sa poti susoti in voie cu prietenii, sa mananci o prajitura buna, sa bei un ceai sau o limonada si unde se petrec diverse evenimente, cum ar fi sezatori de cusut, ateliere de muzica, dezvoltare personala, homemade, filme.











          Aici te imprietenesti instant, te asezi la o masa si joci un joc, discuti, chiar daca nu te cunosti cu persoanele, toti sunt receptivi si prietenosi. Noi am ajuns la sfarsitul unei sezatori de cusut si am primit imediat un mic cadou.


  Apoi, in asteptarea unui tort cu 3 feluri de ciocolata si a unui chessecake mirific, ne-am imprietenit cu niste domnisoare, cel putin de Eva nu au mai scapat, iar bucataria locatiei nu mai avea niciun secret pentru ea :)



       Alexandra, tanara antreprenoare de aici, absolventa a Facultatii de Management, a dorit sa creeze un spatiu unde oamenii pot petrece timp de calitate, a imprumutat banii printr-un credit la banca si cu mult curaj a creeat acest loc de relaxare minunat.





 
...lamaie, menta, miere...mmmm...







     Noi am venit pentru prajituri, nu ne asteptam sa ne simtim asa de bine, vom reveni, am inteles ca vor fi evenimente cu teatru de papusi si cu tot felul de obiecte homemade.
                  Ii uram succes...si cum am zis...revenim :)

7 comentarii:

  1. How cool is that radio
    Keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    RăspundețiȘtergere
  2. The desert looks yum
    Keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    RăspundețiȘtergere
  3. La un moment dat si in Brasov in Centrul Vechi era o astfel de casa. Sper ca inca mai e, pt ca ideea e chiar deosebit! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos
    Ca de obicei arati foarte bine si vesela :)
    Weekend minunat

    RăspundețiȘtergere