Totalul afișărilor de pagină

luni, 1 februarie 2016

Cooling Eye Illuminator Estee Lauder

              Unul din produsele mele preferate pentru uzul zilnic este iluminatorul, de fapt cam asta folosesc cel mai des, un iluminator, rimel si ruj...cu asta inchei infrumusetarea zilnica :). Acesta de la Estee Lauder este un iluminator concentrat, o crema matasoasa intr-un tub echipat cu un unghi aplicator, o lotiune aurie, perlata,  roz-opalescent ce reflecta lumina din zonele umbrite cu ingrediente benefice pentru reducerea semnelor de imbatranire, imbunatateste aspectul ridurilor, bineinteles, folosit cu moderatie datorita finisajului auriu. Ochii au un aspect odihnit instantaneu, cercurile inchise se lumineaza, este bland si eficient. Da o stralucire subtila, nu arata exagerat si tine bine pe parcursul zilei. Nu actioneaza asupra umflaturilor si trebuie intins foarte bine, altfel se vad urme albicioase.







               Este un produs destul de scump, ca mai toate produsele lor, actioneaza putin si ca un anticearcan si efectul luminos este evident datorita particulelor stralucitoare, se vad usor, imi pare foarte potrivit vara si in special spre seara. In concluzie, atentie cand strangeti tubul, o cantitate mica este de foarte mare valoare, putin mai mult, este un pic prea stralucitor. Eu utilizez degetul pentru a uniformiza bine. Si daca va cade in mana, folositi-l!
                    Coco

17 comentarii:

  1. arata foarte bine, nu stoam de acest produs...e adevarat ca produsele lor sunt scumpe dar merita banutii

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred că mi-ar trebui și mie un iluminator :D dar încă nu mi-am luat, poate reușesc pe viitor.

    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. pana acum nu am avut experiente prea placute cu iluminatoarele, insa din pozele tale acesta arata bine, asa ca mai mult ca sigur ca ma va tenta suficient incat sa fie trecut pe lista urmatoarelor achizitii :D mersi de sfat !

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu foloseam un iluminator pana cand o cosmeticiana mi-a spus ca pe termenul lung acele particule fine aurii adancesc ridurile.
    il folosesc rar,la petreceri sau eveniment woow :) in rest crema de ochi aplicata constant,zi de zi :)
    Da acum stiu pe ce sa pun mana cand iau altul nou! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Se vede foarte frumos! Am sa il am in vedere atunci cand voi achizitiona un iluminator! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut. Cînd ajung aici am senzația că-s într-o bibliotecă. Îmi place asta. Produsele de îngrijire pe care le prezinți trebuie că sînt foarte bune. Ești convingătoare. Da. Un februarie agreabil!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pornisem zilele astea in cautare de un iluminator "scump", primul iluminator ever. Ulterior m-am gandit ca poate nu-mi place cum va arata, asa ca mi-am luat unul super ieftin, de la essence. Inca nu m-am hotarat daca imi place ideea sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am folosit niciodata iluminator, dar cred ca ar fi cazul sa incep. Iar cel prezentat de tine pare foarte bun. Ideal ar fi sa-l primesc cadou(daca zici ca e scump). :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am folosit niciodată un produs de genul acesta, dar după ce nasc am un presentiment că voi avea mare nevoie de el :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Vorba lui Nice, n-am folosit iluminator, deci nici Cooling Eye Illuminator Estee Lauder, dar cred că a sosit momentul! Mulțumesc pentru sfaturile atât de utile, dragă Coco! ☺

    RăspundețiȘtergere
  11. Arata foarte bine pe piele <3

    RăspundețiȘtergere
  12. da, ilumineaza si da efect racoritor.gama idealist este destul de buna.puppp

    RăspundețiȘtergere
  13. Genul acesta de produse la limita, adica nu sunt nici fard, dar nici fond de ten, dar nici anti-cearcan, imi plac mult si cred ca mi se potrivesc mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  14. Wow! Ce dragut arata, cred ca da un finish asa sanatos tenului! :D

    RăspundețiȘtergere
  15. I-am facut cadou lui mami o crema de fata estee lauder si a fost foarte multumita de ea.

    RăspundețiȘtergere