Totalul afișărilor de pagină

marți, 15 decembrie 2015

''Pierdut zambet! Ajuta-ne sa-l gasim!''

                        Life RevolutionForte Life cu sprijinul Off-road in Dobrogea, Cercetasii Marini si Raluca au lansat campania de donatii pentru copii defavorizati din mediul rural. In România, 5,8% dintre copii din mediul rural cu varste intre 0-5 ani primesc mai putin de 2 mese pe zi, 19,3% mai putin de 3, 20% dintre copii intre 0-5 ani din mediul rural nu au accesat servicii medicale in ultimul an, 22% dintre copii din mediul rural se simt obositi pentru ca muncesc inainte sau dupa scoala si lista continua...


                 Se strang zambete si cadouri pentru copii defavorizati din 3 sate din judetul Constanta: Cotul Vaii, Cogealac, Ramnic. Eva nu a priceput ea prea bine ce si cum...dupa ce a lasat cutia, a vrut-o inapoi...ca e a ei :), pana la urma, am cazut la pace!



          Sunteti asteptati pana pe 19 decembrie la sediul Forte Life , la Dacia, et 1 langa Billa, un prim val de zambete e gata de lansare!


                           Pierdut zambet! Ajuta-ne sa-l gasim!

4 comentarii:

  1. Foarte frumos! Pentru cei mici si mai putin favorizati de soarta este un gest extraordinar, se bucura saracii de orice cadou cat de mic. Pentru unii chiar si lucrurile necesare sunt tot un cadou memorabil, e trist ca exista asemenea copii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am adunat si noi aproape doi saci cu haine si jucarii si au luat directia unui zambet.

    RăspundețiȘtergere
  3. Admir persoanele care se implica in astfel de activitati .

    RăspundețiȘtergere