Totalul afișărilor de pagină

duminică, 20 decembrie 2015

Santa Run- cum am fugarit moshii :))


    Crosul Santa Run organizat de Asociatia sportiva Sanasport pe distanta de 1,5 kilometrii, in jurul Parcului Operei, eveniment sportiv distractiv care face parte din proiectul international ''Maratonul Nisipului 2016'' si are ca scop promovarea sportului de masa in randul comunitatilor. O cursa prin care se doreste ca oamenii sa resimta bucuria sarbatorilor de iarna asa cum o faceau cand erau copii.
             Mi-ar fi placut tare sa fie multi, multi participanti, este un concept amuzant si la moda in alte tari, speram sa prinda bine si la noi si la anul sa fie cat se poate de multi. era si un mosh tare mandru de el care-si tot facea selfie :)), un soldat de la baza militara Mihail Kogalniceanu
                                        Unde or fi tulit-o toti moshii astia??? :)

            P.S am inteles ca de Dragobete, pe 21 febroarie, va fi o noua competie in pas alergator ''Love2Run'', cand se va alerga in pereche pe scarile de la plaja Modern. Stati aproape!

6 comentarii:

 1. Numai initiative frumoase in Constanta ;)

  RăspundețiȘtergere
 2. Simpatica ideea de a alerga costumat in mos.

  RăspundețiȘtergere
 3. Mergea o alergare si imediat dupa sarbatori:).

  RăspundețiȘtergere
 4. Foarte frumoasă inițiativă! Îmi place să urmăresc la tine astfel de evenimente, mă simt de parcă aș fi participat și eu la ele. ☺

  Sărbători fericite și Anul Nou 2016 cu sănătate și noroc!

  RăspundețiȘtergere
 5. Heh, interesant :)
  http://i-am-dominica.blogspot.it

  RăspundețiȘtergere
 6. mă bucur enorm că îţi place să fii activă, parte dintr-o comunitate cu suflet frumos! Eva creşte făcând parte dintr-un grup bun ca exemplu !
  cu drag, vă doresc multă sănătate şi: Crăciun fericit !

  RăspundețiȘtergere