Totalul afișărilor de pagină

vineri, 18 decembrie 2015

Nashi Argan

 Nashi Argan este o gama simpla, eleganta si eficienta care satisface necesitatile tuturor femeilor de a-si intretine frumusetea parului. Avand la baza ulei de argan certificat bio, cunoscut pentru inalta lui eficienta, produsele Nashi Argan ofera solutii pentru toate tipurile de par.


 
                   Conditioner-ul Nashi are o textura delicata, confera o senzatie de par bogat si matasos, face parul mai usor de aranjat, este un tratament hidratant, ideal separarii si hranirii firului de par. Are o formula unica ce repara si restabileste frumusetea naturala a oricarui tip de par, hidrateaza in profunzime.



                 Masca de par nutritiva, imbogatita cu elemente naturale de origine organica, ulei de argan si ulei de in, Nashi Argan Deep Infusion, este foarte intens hranitoare, capabila sa restructureze si sa repare in profunzime parul afectat sau tern. Revitalizeaza parul, il lasa matasos si stralucitor, confera o senzatie de par bogat. Este un produs foarte concentrat, acasa trebuie folosit maxim odata pe saptamana.

 are o textura asa fina si placuta 



               Uleiul are rezultate incredibile pentru toate tipurile de par. Repara, hraneste si ofera stralucire, reduce la jumatate timpul de uscare si de coafare, este un elixir pretios de frumusete hranind si schimband aspectul parului de la prima folosire. Hidrateaza instant, lasand parul moale si matasos pentru mult timp, usureaza pieptanarea descurcand orice tip de par, ofera vigoare parului fin, disciplineaza parul des si rebel, protejeaza parul de coafatul la cald si de raze UV. Se aplica pe parul ud o cantitate mica de produs in functie de lungimea parului, se distribuie uniform cu ajutorul unui pieptane, dupa care se coafeaza dupa preferinta. Nu necesita clatire.


           Produsele sunt realizate cu grija pentru mediu, ambalajele provin din materiale reciclate si reciclabile iar procesul de producere foloseste energia resurselor regeneratoare.
           Sunt un adevarat festin pentru par, parul miroase delicios dupa intrebuintare pentru mult timp, un miros din 1001 de nopti, cred ca asa mirosea Seherezada, merita.... chiar merita sa va rasfatati parul si simturile cu gama Nashi Argan.
                                Coco

4 comentarii:

  1. de cand imi doresc sa incerc ceva de la ei, dar sa mai termin chestiile incepute...

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa tin minte marca, imi plac produsele cu argan.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesante,mulțumesc pentru informație,eu am primit un gel de duș și o cremă de corp cu ulei de argan(gel Doccia și cremă Ricca,italiene)
    Un weekend pe placul tău,Coco!
    Îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere