Totalul afișărilor de pagină

luni, 9 noiembrie 2015

Dino Parc

           Nu stiu cine a fost mai incantata de vizita la Dino Parc, eu sau Eva...in orice caz o sa revin cand o sa mai trec prin zona, este un parc foarte interesant care merita o zi intreaga de explorat! Noi am stat doar 2 ore, Eva este mica si a fost de ajuns pentru ea, un copil mai mare chiar cred ca ar avea ce face mult timp acolo.










   In interior au si niste jocuri digitale pentru copii mai mari decat Eva, dar s-a amuzat si ea putin, a prins repede miscarea cu degetul pe ecran :)






              ...oua...oua...papa Eva...cam asta a fost reactia :)))






              Au si un cinematograf 7D cu filmulete tematice de cateva minute, noi am prins unul cu un mountaine rousse atacat de tot felul de zburatoare :)



              In parc, intri deja in lumea din Jurassic, pe un traseu de 1,4 hectare, 45 de creaturi preistorice, in marime naturala, confectionati din fibra de sticla si aranjati in ordine cronologica, ascunsi printre copaci, te surprind pe masura ce inaintezi , scotand sunete specifice. Mi-a placut ca Eva nu s-a speriat deloc, era foarte incantata si chiar a cerut sa mai mergem. In orice caz, traseul este un pic periculos, nu trebuie lasati copii nesupravegheati, chiar daca sunt niste bare de lemn, sunt cateva rape unde un neastamparat poate pati ceva.
Am inteles ca se fac si tururi de noapte, cred ca sunt interesante, mi-a placut si micul vulcan care produce cutremure.















                           ...nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau :)))















       Sunt si diferite trasee de parcurs prin copaci, o tiroliana pentru copii mai mari, casute construite la inaltime, un dino-restaurant. Ce nu mi-a placut, faptul ca in afara biletului de intrare de 28 lei adulti si 22 lei copii, trebuie sa platesti pentru cinematograf, trasee in copaci etc, cred ca era suficient biletul. Am inteles ca in perioadele de varf, cand sunt multi copii, nu este chiar placut, este o harmalaie de nedescris, aglomeratie si cozi,  noi am nimerit bine, fiind luna noiembrie, mai putini turisti.


      Una peste alta, a fost distractiv si cred ca vom reveni cand Eva o sa inteleaga mai multe!
               Coco

6 comentarii:

  1. Am fost si noi pe la inceputul lui septembrie.Eu am fost super incantata.Voi ati prins o perioada foarte draga mie si fara balamuc.Eva s-a facut mare si e receptiva la tot,ca bunica.O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, este chiar interesant :)! Va trebui sa il trec pe lista cand merg la Bv :).

    RăspundețiȘtergere
  3. Loc interesant și vrea nepoata ei iubit. Salutari.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru copii este fascinant, nu cred ca exista vreunul sa nu doreasca sa vada dinozauri. Frumoasa ideea cu parcul!

    RăspundețiȘtergere
  5. s-a distrat printesa. macar ceva pentru copii,ca am impresia ca sunt putine locuri din astea la noi.

    RăspundețiȘtergere