Totalul afișărilor de pagină

luni, 30 noiembrie 2015

Work hard and be nice :) - Visionbody Pro Constanta


                         Asa scrie deasupra, da????....eeee.....atunci sa trecem la treaba! :))

              Am fost in vizita la Visionbody Pro Constanta, ii gasiti usor, in blocul cu piscina Ondina, pe str, 1 Mai Vechi, sa incercam noua tehnologie EMS, stimulare electrica a muschilor- spasticitatea musculaturii prin impulsuri electrice, o metoda revolutionara rapida si eficienta, un program complex de antrenare a grupelor musculare prin electro-stimulare, cu antrenor personal si nu mai mult de 20 de minute. Ne-am echipat cu un echipament special care permite stimularea electrica la o intensitate ridicata, ca la ridicarea de gantere, dar intr-un ritm mult mai ridicat. Foloseste curent de frecventa joasa pentru a stimula simultan toate cele 9 grupe musculare majore, 64 de muschi lucreaza simultan, interval in care au loc aproximativ 38.000 de contractii musculare pe intreaga suprafata a corpului, rezultand in final pierderea a mii de calorii.

             VisionBody poate fi folosit atat ca o unealta de antrenament cat si ca una de infrumusetare, iti imbunatateste postura, sistemul cardiovascular si circulatia sangelui, scazi in greutate si elimini tesutul adipos, foarte eficient in celulita, iti da o buna stare generala....dupa ce iti trece febra musculara capatata la prima sedinta :)))

           Acestea sunt costumele, nu se uda, funtioneaza wireless, sunt curatate printr-un procedeu special dupa fiecare client. Sunt usor de folosit si foarte comfortabile, este comutat la un aparat de unde se seteaza programul de stimulare musculara, intensitatea si alte specificatii, antrenorul personal (multumiri lui Dumi) concepand un antrenament special adaptat la cerintele fiecarui client, in functie de ceea ce doreste.....ca sa nu ne anemiem :))


     Cristina, eu, Iulia- careia ii multumim de invitatie, Adela, Diana si Alexandra...noi, curajoasele :)        M-am bucurat de aceasta experienta si o voi repeta, daca aveti in oras incercati neaparat!!!
                 Coco

11 comentarii:

 1. Eheee...in orasul nostru nu a aparut inca,insa am o prietena care e dependenta de asta :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Baga,baga, nu te lasa ! :)
  Hei, ce cauta acolo masa aia plina de bunatati ?
  Se impaca cu sala de sport ? :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Fain! Dar am obosit doar privindu-te "muncind"! :) Sunt o lenesa! De fapt, cred ca am doctorat in lene.
  Succes!

  RăspundețiȘtergere
 4. Super, mi-ar placea si mie sa incerc, o sa ma interesez !

  RăspundețiȘtergere
 5. Totul pare foarte usor, iar tu ai in permanenta zambetul pe buze semn ca iti place sportul, miscarea in general. Felicitari. :) Eu fac febra musculara si dupa o simpla sedinta de 4-5 ore de fotografiat...

  RăspundețiȘtergere
 6. La sala ajung rar!!! Dar prajiturelele alea imi fac cu ochiul!

  RăspundețiȘtergere
 7. Noi avem ceva cu un sistem asemanator dar abonamentul este foarte scump pentru cineva cu salariu mediu ca mine.

  RăspundețiȘtergere
 8. Foarte interesant! Nu am mai auzit de acest gen de sport până acum, dar cred că merită încercat. E funny! :-)

  RăspundețiȘtergere
 9. Tu lucrezi cu zambetul pe buze?? Bravooooooo!

  RăspundețiȘtergere
 10. Ce te-am mai admirat și te-am invidiat, mai ales când am mai dat cu ochii și de platourile alea cu prăjituri! Să tot folosești VisionBody!

  Zi frumoasă, Coco! ☺

  RăspundețiȘtergere