Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 21 octombrie 2015

Caravana Frumusetea Dobrogeana la final

              Frumusetea izvoraste din suflet, din gandire, din comportament si se reflecta intodeauna pe chipul nostru. Ea trebuie sa fie intretinuta prin ganduri curate, atitudine corecta si  fapte bune, dar si prin sanatatea trupului, prin igiena si ingrijire corespunzatoare.

              Caravana ''Frumusetea dobrogeana''- proiect dezvoltat in mediul rural de asociatia Civicum Voluntaris impreuna cu Constanta Beauty & Fashion Bloggers, Maritimo Shopping Center, TV Neptun in beneficiul unui numar de 100 de femei si fete din mediul rural al judetului Constanta a fost un real succes. Nu au fost 100, au fost 170 de femei carora le-am reamintit faptul ca sunt importante, ca sunt unice, sunt frumoase si trebuie sa aiba grija si de ele, nu numai de familie.- coordonator program Isabela Stefan-Iorga.

             Desi Caravana Frumusetii Dobrogene isi terminase sedintele de infrumusetare din cele 3 comune propuse, au mai facut inca o data minuni cu alte 35 de doamne care au devenit mai frumoase si mai surazatoare, la invitatia primarului comunei Silistea, domnul Mihai Soare. Impreuna cu caravana, am fost si cativa bloggeri, eu, MariaAndrei- make-up artist si Alexandra.  Dupa un mic incident pe sosea, am ajuns cu bine in comuna unde eram asteptati de primar si de doamnele tare nerabdatoare.


                Echipa de stilisti a facut iar minuni. Proiectul Isabelei Stefan Iorga a fost un succes total. Ne-am bucurat de fetele zambitoare ale doamnelor cand s-au privit in oglinda, am glumit, ne-am amuzat de diverse situatii, o zi frumoasa, chiar daca obositoare.


         Vreti sa vedeti cateva dintre minuni? Priviti atunci cum aratau doamnele inainte- si dupa!!!


                 ....si o simpatica doamna care nu stim...ori nu a fost multumita...ori nu s-a putut obisnui cu noul look :)))


            Multumim inca o data sponsorilor:
Palette, Avon, Interbrands, Elmiplant, B.U. , Flormar Farmasi, Bono, Naturalesse, Fresko, Ops, AYG Romania, Transevren, Studio Foto Story, Hotel Vega, Salon ''Baroque Look'',
            Multumim echipei de stilisti care, dupa cum vedeti, au fost adevarati vrajitori: Viorela Costea, Alina Popa, Nicoleta Iurov -Baroque Look Salon si Nico Style Salon, dna Mariana Piciu si Ionut Gureanu- Margot Salon, Laurentiu Ruse- Larus Chic Style Salon, Nicoleta Nicolae- Salon Glosse, Andrei Campanu-make-up artist si blogger, Alexandra Toderascu- consultant Oriflame, dna Mihaela Carutasu - Civicum Voluntaris si voluntarilor Alexandru Rosu, Georgiana Balasa, Laura Macovei, precum si bloggerilor care au insotit si ajutat caravana.


            In editiile trecute ale caravanei si-au adus aportul si Tanase Olguta- Olguta Hair Style Salon, Alina Damian- make-up artist Avon, Iulian Miron- Eximia Salon, Mihaela Dascalu Lupu-make-up artist TV Neptun, Georgiana Mandru-manichiura Salon Glosse, fotografi Bebe Pitei si Magda Fluger, Anca Epure- Civicum Voluntaris.

          A fost ultima sesiune din toamna aceasta, in primavara probabil, caravana va aduce zambet pe fetele altor doamne!
                 Coco

20 de comentarii:

  1. Foarte frumos, se vede ca doamnele au fost multumite de initiativa !

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari frumoase dna...poate veniti si in Com.Chirnogeni sa faceti in continuare femei fericite....

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesanta initiativa si foarte reusite schimbarile doamnelor. Am mai citit pe undeva de curand despre asta, cred ca era intr-o alta regiune a tarii, si mi s-a parut super interesant. La cat mai multe astfel de evenimente faine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Transformarile sunt extraordinare!!! Este un proiect minunat care chiar ajuta la recapatarea increderii in propria frumusete, aceea care uneori este adanc ingropata in noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vad ca lumea a apreciat initiativa ...complimente! Schimbarile sunt de nota 10!!! Sunt convinsa ca de acum incolo ,vor fi mai atente la machiaj si coafura.
    ciao!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bravo, Coco! Am văzut asta și la tv, la știri, dar nu am știut că ești implicată și tu. Felicitări! Acum îmi pare și mai rău că nu trăiesc la Constanța. Pe lângă vecinătatea mării, care mi-e atât de dragă, aș fi avut și o prietenă cu preocupări frumoase, la care m-aș fi alăturat cu drag.

    Cât de mult înseamnă un machiaj și o coafură... ☺

    RăspundețiȘtergere
  7. Iubesc schimbarile de look! Ati facut un gest frumos pentru femeile de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  8. Idee mare, iar femeile cu siguranță au fost foarte mulțumiți. Salutari.

    RăspundețiȘtergere
  9. Adevărați artiști,ce schimbări!?
    Weekend plăcut să ai,Coco!
    Pup cu drag și mulțumesc de vizită!

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte interesante schimbările, felicitări tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  11. Excelenta initiativa!
    Pe langa schimbarea radicala a aspectului fizic se mai remarca ceva: zambetul! In foto din stanga fiecare zambeste doar din buze; in foto din dreapta se vede ca zambetul e sincer si din suflet: le zambesc ochii!
    La cat mai multe reusite! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Woooow! Ce minuni face un pic de "aranjat" :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Beautiful photos! Fantastic changes! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Tiii, ce-mi place mie de tine, cat esti de activa. Te-am vazut si cu bicicleta, dar am venit repede sa vad si aici. Absolut spectaculoase schimbarile obtinute!

    RăspundețiȘtergere
  15. din pacate, multe femei uita sa fie frumoase si ingrijite si de fapt, toate suntem frumoase si unice . foarte fain proiectul, macar de a invata femeile.pupp

    RăspundețiȘtergere
  16. O initiativa foarte frumoasa! Felicitari pentru implicare! Te pup!
    http://the-may-day.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  17. Super interesanta initiativa si foarte reusite schimbarile!
    Felicitari pentru implicare si la mai mare! Ce schimbare in viata acelor femei simple si pline de munca

    RăspundețiȘtergere