Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 19 septembrie 2015

Tupperware Party- o nebunie de petrecere!


 Asta, doar asaaaa, ca sa vedeti cu ce am fost intampinate....





   .....piesa de rezistenta, nici nu am cuvinte sa va descriu ce gust are :)

             Sa va zic de la capat, am primit o invitatie la un party special si un atelier de gatit preparate sanatoase si foarte rapide, cand spun foarte....chiar foarte....intro ora au fost gatite 6 preparate la fel de aratoase si gustoase ca cele de mai sus. Toate aceste minunatii au fost facute in vasele Tupperware, un ajutor de nadejde in gospodarie. Ce sa zic, chiar iti salveaza timpul pierdut cu prepararea si gatitul unor retete mai sofisticate, iti pastreaza mancarea proaspata pentru mai mult timp, sunt de o calitate exceptionala. Doamnele de la Tupperware Constanta sunt foarte dragute si vesele, ne-au asteptat cu sediul aranjat festiv, cu o mica surpriza pe fiecare scaun, cu un concurs de degustare la care am castigat un premiu...cine sa castige la degustari...eu, normal :)))




           Dupa prepararea retetelor, pentru care am sa fac o postare separata....chiar merita....sunt foarte rapide si foarte gustoase, dupa degustarea minunatiilor acelea, sincer....chiar daca sunt o gurmanda, nu am putut gusta din toate, am primit si cadouri si invatatie sa revenim cand dorim, deoarece in fiecare joi sunt ateliere de gatit la sediu iar in decembrie, toata luna, ateliere de copt cozonaci...
.....mmmm....suna fantastic!



                Am primit fiecare un Turbo Chef, un aparat de maruntit si am promis ca vom prezenta si noi cate o reteta in care il folosim, sunt curioasa ce vor pregati fetele :)
Chiar a fost o seara frumoasa si sigur ne vom mai intalni!
                              Coco

7 comentarii:

  1. de foarte multe ori, când îţi vizitez blogul descopăr foarte interesante postări şi mă întreb cu uimire dacă ... trăieşti în altă ţară !!!
    acum ai fost într-un ,ediu superb, cu oameni deosebiţi - mă bucur mult pentru tine!
    frumoase fotografii - ai redat frumos atmosfera de la party!
    îţi doresc, cu drag, o duminică foarte plăcută!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai nici nu se mai vad vasele de felurile de prajituri! Asta da prezentare de Tupperware! Am si eu o sticla din aceea cu gura larga.

    RăspundețiȘtergere
  3. wooow...super cute LBL :) iti sta faaain :)
    apoi sa mai mergi, sa ne arati si noua! :)
    eu sunt cam...intro dunga! ma feresc de plastic, oricat de mult mi-ar garanta oricine ca nu sunt ftalati si alte cele! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata fabulos preparatele din poze, astept mai multe detalii despre vasele astea, e prima oara cand aud de ele.
    In Constanta se intampla zilnic cate ceva interesant. Iar tu nu lipsesti de la niciun eveniment. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. une belle rencontre et de beaux cadeaux bravo
    bonne soirée

    RăspundețiȘtergere
  6. Misto event! Am auzit de vasele astea de pe blogul unei americance, insa la Iași sigur nu e nimic de genul asta. De evenimente nici nu mai zic, ca se pare ca firmele (de orice gen) nu sunt deloc interesate de promovare prin intermediul bloggerilor din partea asta de Romanie. Parca as trai pe un varf de munte :(

    RăspundețiȘtergere