Totalul afișărilor de pagină

luni, 7 septembrie 2015

Colored Nails Week

                           Fiind voluntar In Campania ''Frumusetea Dobrogeana - Colored Nails Week'', vei contribui la bucuria dobrogencelor noastre de a fi ''rasfatate'' cu produse cosmetice si de igiena in cadrul sesiunilor de ingrijire si infrumusetare!


            Dispunand de o intreaga paleta de produse de manichiura- lacuri de unghii de diferite culori si accesorii, trebuie doar sa lasi imaginatia sa ''zburde'' pe unghiile doamnelor si domnisoarelor. Asiguram doar partea creativa, de pictare a unghiilor in diverse nuante sau modele, iar multumirile se pot concretiza in donatii, care ne vor ajuta sa oferim in mediul rural sesiuni de ingrijire si infrumusetare cu produse cosmetice si de igiena personala.

         O campanie originala si distractiva, bazata pe creativitate si dorinta de frumos, organizatori   Asociatia Civicum Voluntaris in parteneriat cu Constanta Beauty & Fashion Bloggs,  Maritimo Shopping Center, Primariile Baraganu, Gradina si Deleni

                                                    14-21 septembrie 2015!

             Cu banii stransi vom porni in Caravana ''Frumusetea Dobrogeana'' in perioada 28 sept-12 oct si vom oferi GRATUIT o sedinta de infrumusetare unui numar de 100 de femei provenind din familii cu venituri reduse. O echipa formata dintr-un nutritionis, hair-styles si experti in machiaj  vor tunde, vopsi, aranja si machia doamnele si domnisoarele din mediul rural, iar organizatorii vor oferi din partea sponsorilor, produse de igiena corporala si cosmetice.

                       Ajutati-ne sa aducem bucurie pe chipurile acestor femei!
          https://www.facebook.com/pages/Frumusetea-Dobrogeana/160839234251432?fref=nf


                                       

6 comentarii: