Totalul afișărilor de pagină

vineri, 4 septembrie 2015

In Extenso by Auchan

             Am primit o invitatie la deschiderea magazinului In Extenso, fashion & discount by Auchan din hipermarketul Constanta Sud, din partea Andreei, Manager Comunicare Externa si impreuna cu alti bloggeri constanteni, ne-am prezentat.


      Chiar nu stiam nimic despre acest brand si am descoperit un magazin foarte frumos aranjat, o colectie moderna, colorata, la preturi mai mult decat decente, pentru intreaga familie. Colectia este casual, chic, in tendintele anului si foarte bogata.





       Fotografiile sunt facute de Maria de la http://ro-urbnstyle.blogspot.ro/. Au mai fost:
- Iulia de la http://www.makemeup28.blogspot.ro/
- Adina de la http://www.letsbegorgeous.com/
- Radu de la http://sub-un-cer-violet.blogspot.ro/
- Maria de la http://aguritza.blogspot.com/
si Elena de la https://elenabanciu.wordpress.com/...care se incadreaza perfect in peisaj in zona...pentru bebe, era cu baietelul de manuta si cu unul la purtator :)


              Am purtat discutii cu reprezentantii magazinului, ne-am racorit, am primit si un cadouas... cum am spus, magazinul este foarte frumos aranjat, spatiul este suficient, au un mic loc de joaca pentru micutii care nu au rabdare, colectia este vasta si sigur gasiti ceva pentru toti membrii familiei. Eu deja am ochit cateva produse foarte frumoase si la pret mic.


         In Extenso va asteapta cu preturi super, trebuie sa mergeti sa va convingeti! Le uram mult succes si colectii cat mai reusite! Maria era imbracata chiar cu o fustita In Extenso.


                               Coco

6 comentarii:

  1. Foarte fain! Din pacate, la Iasi nu este decat Auchan City, adica un Auchan f.f. mic, cu produse putine, promotii si mai putine, iar produse In extenso sunt doar ca sa nu se spuna ca nu-s. De evenimente organizate, la care sa fie invitati bloggeri, nici nu poate fi vorba :(

    RăspundețiȘtergere
  2. mai, dar tu te mai si odihnesti? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce de bunatati acolo pe masa.. :D Vad ca au si haine pt. copii, acolo m-as fi oprit din start!

    RăspundețiȘtergere