Totalul afișărilor de pagină

vineri, 25 septembrie 2015

Iaki Spa Mamaia

                      Am primit o invitatie la Iaki Spa Mamaia, singurul centru complet de intretinere din Constanta,  intro calatorie a frumusetii, relaxarii si wellness-ului. Au fost invitate mai multe bloggerite, cateva nu au putut veni, m-am intalnit doar cu Maria- caruia, inevitabil- ii multumim pentru calitatea fotografiilor :), Iulia si Adina. Doamna Carmen Goldenberg, cea care a adus aceste concepte in Romania, ne-a prezentat terapia cu aparatul japonez Iyashi Dome si ne-a vorbit despre tratamentele si gama completa de produse faciale si corporale Yon-Ka Paris.


            Apoi am mers sa vedem pe viu aparatul Iyashi Dome. Eu chiar l-am vazut...mai pe viu...decat toti! Am testat o sedinta Iyashi de 30 minunte, timp in care am produs...300 mililitri de apa :)
Conceptul are la baza razele infrarosii lungi de origine organica ce reprezinta modul cel mai eficient si satisfacator de a optimiza si echilibra starea de bine a organismului. Foloseste o tehnologie revolutionara ce face posibila purificarea, regenerarea si slabirea prin echilibrarea organismului din interior. Produce o transpiratie abundenta, echivalenta parcurgerii a 20 de km fara efecte secundare nedorite si se pot elimina pana la 1200 ml de apa, o transpiratie atat de profunda care elimina si metalele grele din organism.
            Aparatul arata ca un tunel alb, in interiorul lui razele infrarosii emana caldura controlata, atat cat doresti si suporti. Este inspirat de o forma traditionala de detoxifiere japoneza, ingroparea in nisip, asa cum faceam si noi cand eram copii. Am un pic de claustrofobie din copilarie, dar am trecut peste pentru ca aveam capul afara si oricum puteam intrerupe sedinta oricand! Ce pot spune eu, este ca pielea mea era foarte catifelata dupa sedinta, am pierdut 300 de grame in greutate si m-am simtit tare bine si dupa sedinta si in timpul ei, deoarece muzica era in surdina si un vaporizator deasupra nasului meu imprastia oxigen cu diverse uleiuri placut mirositoare.  Am inteles ca se transpira mult mai mult, eu transpir mai greu, abia dupa circa 10 minute am inceput. Si nivelul de hidratare al pielii se pare ca se imbunatatise simtitor, existand un program pe calculator care iti arata acesti indici, precum si varsta efectiva a corpului. Chiar mi-a placut si nu am avut probleme de acomodare. Singura problema, este ca sedinta este cam scumpa pentru bugetul meu, cota 250 ron si pentru pachet de 10 costa 1800 ron.


        Partea a 2-a a fost o sedinta de tratament cu produse Yon-Ka Paris, demachiere profunda, o vaporizare cu uleiuri naturale si un tratament de relaxare cu 2 pensule, numit Evasion Sensorielle, aplicarea de masca hidratanta si purificatoare. Produsele contin uleiuri esentiale si extrase din plante, acizi de fructe si elemente marine ce aduc pielii principiile active din plante si energia vitalizanta si reechilibranta a aromelor.




   Pentru ca am lipsit fiind la infrarosii, am primit mostre cu un ser Cellular Code -anti-aging si crema Globale Jeunesse pentru un mini tratament incercat acasa, intr-adevar pielea capatant o luminozitate dupa folosire.


                 Nici ca se putea fara Camara cu Merinde care ne-au pregatit gustari si dulciuri sanatoase si de unde am castigat si un voucher in valoare de 100 ron la tombola organizata. La plecare am primit un goodie-bag cu pliante si o somtuoasa lumanarica pentru clipe relaxante acasa.



                      Multumim pentru seara placuta petrecuta la Iaki Spa, puteti sa intrati pe pagina lor pentru a vedea oferta lunii septembrie, cat si oferta de Rvelion, Halloween si numeroase alte concursuri organizate acolo.
                        Coco













10 comentarii:

  1. interesant concept, sunt curioasa daca migreaza si spre zona de vest

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant, banuiesc ca sunt si pe aici chestii din astea. Acum mi-am amintit! La "Curves" (sala de fitness) au avut asa ceva o vreme, dar nu am avut curiozitatea sa ma duc pe acolo.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant acest centru Iaki Spa!
    Un weekend minunat îți doresc,Coco!
    Îmbrățișez cu drag și mulțumesc de vizită!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce interesanta e chestia cu transpiratul in tunel, Si eficienta! Da, e cam scump.

    RăspundețiȘtergere
  5. iau uleiruile, dar nu ma bag in tunel! :) nu nu!
    da stii ce ma intreb? cand ai ajuns nu ai baut apa? nu s-a dus apa la loc, in locul celor 300 de ml? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am baut, sigur..si m-am cantarit dupa...cica apa scoasa este din profunzime...trebuie vazut sigur dupa mai multe sedinte!
      in schimb, mi-a placut senzatia de piele catifelata!

      Ștergere
    2. asta vreau si eu..dar fara nimic gen tunel..
      sa ma vezi cum fac la solar...rar ce-i drept, dar ma apuca toata panicile de pe lume!..

      Ștergere
  6. cred că ţi-am mai scris - parcă trăieşti într-o altă ţară !!! treci des prin experienţe interesante !!!
    cu drag, îţi doresc cât mai multe aventuri utile sănătăţii şi frumuseţii tale !

    RăspundețiȘtergere
  7. iaki,iaki..
    foarte frumos, vad si mancarea a fost conform evenimentului-sanatoasa. ca de multe ori fac evenimente sanatoase cu mancare nesanatoasa- numai dulciuri

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte interesant noul concept de slabire si detoxifiere, pare totul foarte simplu. Mi-ar placea sa incerc experienta si sa vad cat pot rezista in tub. Sper ca nu e la fel de cald ca intr-o sauna. :)) De acolo evadez dupa cca 10-15 min.

    RăspundețiȘtergere