Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 septembrie 2015

Caravana ''Frumusetea Dobrogeana''

      Astazi dam startul campaniei '' Caravana Dobrogeana'', un proiect dedicat femeilor din mediul rural, proiect dezvoltat de organizatia Civicum Voluntaris, in colaborare cu voluntari si bloggeri constanteni.



               Campaniei s-au alaturat sponsori generosi precum PaletteAvonElmiplantFlormarB.UFarmasi, Bono, Naturalesse, Fresko, Ops, Transevren, Foto Story, Hotel Vega, sper ca nu am omis ceva. Parteneri media Radio Constanta, TV Neptun, Radio Doina, Radio Sky, Evenimente Constanta si Observator de Constanta.
               Rolul campaniei este sa redea increderea in sine a femeilor din satele nevoiase, astfel incat sa poata gasi energia de a rezolva problemele cotidiene- a declarat doamna Isabela Stefan-Iorga, coordonatorul caravanei.
            In zilele de 18, 19 si 20 septembrie, voluntarii vor fi in Maritimo Center, intre orele 14-20, la dispozitia doritoarelor de frumos, in Campania ''Colored Nails Week''. Vom picta unghiile doamnelor si drept multumire , acceptam o donatie in beneficiul femeilor din mediul rural al judetului Constanta.
       

                    Voi reveni cu imagini din desfasurarea campaniei!
                                 Multumim celor care ne vor fi alaturi!

4 comentarii:

  1. mult succes Caravanei, fie sa împarta încredere si voie buna peste tot pe unde trece!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa campanie!
    Va doresc mult success!

    ઇઉ Ell@

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce interesant!O campanie laudabila, bravo!

    RăspundețiȘtergere
  4. Excelenta campanie! As vrea sa vad si eu asa ceva mai aproape de mine... adica- nu chiar unde sunt acum, in satele din Transilvania.

    RăspundețiȘtergere