Totalul afișărilor de pagină

duminică, 1 februarie 2015

L'Action Paris

            L'Action Paris ofera o gama larga de tratament pentru probleme specifice de frumusete si de piele. Masti cosmetice, pentru par, scrubs, multe altele. Produsele sunt mici, usor de transportat si de utilizat in orice moment pe parcursul zilei. Chiar nu stiam de aceasta gama pana nu am avut ocazia sa incerc aceste 2 produse, gasite in cutiutele Pick N Dazzle. Au un design foarte modern, sunt foarte apreciate de catre frantuzoaice.


          Plasturele meu face parte din tratamentele faciale SPA, este o masca anti-imbatranire cu polifenoli din seminte de struguri, combinate cu afine, mure, capsune, zmeura si acai, ingrediente bogate in anti-oxidanti. Este foarte practica si cu actiune rapida, iti lasa pielea tare catifelata.


           Rimelul transparent, face parte din linia Solutie 1 min, contine provitamina B5 si vitamina E, care stimuleaza cresterea genelor sau poate fi folosit ca baza zilnica deoarece lungeste si ingroasa genele. Eu am genele foarte scurte si chiar le ingrosa imediat dupa folosire. Il folosesc seara pentru stimularea genelor, plus ca imi place senzatia de gene lungi nerimelate :)
Sunt produse foarte calitative si cotrobaind pe pagina lor am vazut ca au o groaza de minunatii, printre care un rimel-semipermanent rezistent la apa si care se mentine cateva zile......suna tare bine, nu??? Chiar nu am auzit pana acum de un astfel de produs si sunt foarte curioasa.

 acesta este impricinatul, stiati de existenta lui??? chiar suna bine, nu???

                              Pupici!  Coco

12 comentarii:

  1. am si eu 3 produse de la acest brand...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti-ai luat cutiuta-minune? Eu m-am inscris pe site dar nu am comandat inca... Foloseam rimel transparent dupa revolutie, cand aparuse si la noi iar eu preferam acest mod mai natural de a pune genele in evidenta. Interesant produsul, ma uit si eu pe site.

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate produsele sunt interesante, chiar si rimelul semipermanent pare tentant. M-ar fi foarte util dimineata cand sunt atat de grabita sa ajung in timp la serviciu. De cate ori intru pe blogul tau gasesc ceva nou, spectaculos, revolutionar. :) :D De care eu, evident, habar nu aveam. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. rimel-semipermanent rezistent la apa nu am mai auzit nici eu :)) Cunosc doar Mascara Waterproof , pe care-l folosesc de zeci de ani. Sa ne spui cum e.
    Am primit de Craciun de la fete un rimel (rezistent la apa), un ruj si un dermatograf (rezistent la apa) Dior... sunt foarte multumita!
    Te pup. Start bun în luna februarie!

    RăspundețiȘtergere
  5. n-am auzit de aceste produse pana acum, ma duc pe site sa ma informez

    RăspundețiȘtergere
  6. Tentante produsele de la L'action Paris, ca multe pe care le găsim pe site-ul tău !
    Săptămână ușoară, Coco !

    RăspundețiȘtergere
  7. Voi ma faceti sa- mi dau pensia pe produse de frusete
    .Chiar daca nu ma face VIP,uneoria face sa ma simt bine.Ma voi documenta.Te pup,

    RăspundețiȘtergere
  8. Am folosit cateva din produsele celor de la L'action si unele chiar sunt extrem de bune!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am folosit niciodata produse din gama asta.Arata bine!

    RăspundețiȘtergere
  10. coco, le-am vazut pe toate la magazinele Inmedio, insa pana acum nu m-au tentat :)

    RăspundețiȘtergere
  11. nu le-am vazut, dar stiu ca chiar ajuta .pupp

    RăspundețiȘtergere