Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 7 februarie 2015

Evadare din cotidian

                   Am obosit si trebuia sa evadez din cotidian, chiar si numai 3 zile te remonteaza si te pun pe picioare! Ce metoda aveti de a evada din rutina si agitatia cotidiana? Eu am petrecut 3 zile de hoinareala prin magazine, rasfat culinar- dar cu feluri de mancare cat de cat sanatoase :)....si cu terapii SPA!

             Mancarea libaneza m-a cucerit definitiv, o sa incerc si eu sa fac acasa Baba Ghanoush, acest minunat fel cu vinete, ceapa, rosii, ulei de masline si diverse condimente, iar hummus oricum mananc la greu. Am mai consumat fresh-uri de fructe, seminte de toate felurile si fructe uscate.


             Dar destinderea a fost maxima, la centrul Spa- reuneste intr-un singur concept sanatatea, frumusetea si relaxarea....mmmm...o sa ma relaxez multa vreme numai amintindu-mi muzica aceea care se auzea in surdina si care iti dadea imediat o stare de armonie!!!


       Dusul Vichy, o experienta unica- curata, destinde si energizeaza in mod placut corpul, prin intermediul presiunii si temperaturii reglabile ale jeturilor de apa. Imaginati-va niste jeturi puternice fierbinti, iar in secunda urmatoare jeturi reci ca gheata, ganditi-va numai ce senzatie...si probabil  auziti si chicotelile noastre :)


                                              Respiratia ionizata intro mini-salina, puteti petrece timpul citind, ascultand muzica sau beneficiind de un masaj de relaxare.

 o exfoliere corporala cu scrub-uri organice din fructe, mini tratamente faciale aromatice, masaj de relaxare cu uleuri de portocale sau lamaie.

 momente speciale  alaturi de cei dragi, in deplina armonie, savurand un fresh sau un mini-tratament facial de hidratare


                        Sauna cu infrarosii, cu o temperatura nu foarte ridicata, 65 grade Celsius, recomandata persoanelor cu afectiuni reumatice, sauna finlandeza, incalzita cu ajutorul rocilor vulcanice, cu o temperatura de 90 grade Celsius, efectul fiind simtit dupa 5 minute, printr-o transpiratie puternica.


                        Baia Kneipp, o terapie cu apa rece si calda ce conduce la o mai buna circulatie a sangelui in organism.


                        Baia turceasca, in denumire originala Hammam, este o baie cu aburi, cu o temperatura de maxim 40 grade Celsius. Este compusa dintro zona neteda cu mozaic incalzit pe care se realizeaza terapia si o zona de de asteptare formata din banci cu mozaic incalzit, plus 3 fantani cu apa rece si calda. Terapia de exfoliere consta intro sedinta de 10 minute de baie cu aburi, 10-20 minute masaj energic intrerupt de bai cu apa rece ca gheata.


                        Dusul Scotian este de preferat sa fie folosit la iesirea din sauna sau hammam...apa are 18 grade.


                        Preferatul meu a fost Dusul tropical, sau Dusul de Senzatii, combina 3 elemente principale: culoare, sunet si apa. Are 3 programe: Tropical Rain, Cold Mist si Side Nozzles. Nici nu va pot descrie senzatia data de niste picaturi fine de apa, foarte fine, o boare parca, muzica si jocul de lumini si culoare.

 imi pare rau ca nu-l puteti vedea deschis :)


                   Apoi zona fitness, cu sala de cardio, forta, kinetoterapie, greutati, spinning, aerobic- la alegere, dupa preferinte.


                            Si o alta zona tare iubita de mine, piscina :)...balaceala...fara numar :)))
   Ce as mai putea adauga? Chiar avem nevoie din cand in cand de aceste senzatii.
              Indrazniti sa evadati si voi si o sa deveniti dependente de sentiment!
                         Coco

27 de comentarii:

  1. Wowww ce frumos!!! Asa inteleg si eu :)) Ma bucur mult sa stiu ca ai reusit sa scapi de rutina intr-un fel atat de placut si cu folos tie.

    Eu iubesc sa petrec timp cu mine insumi si sa ma alint din toate puterile :) Postarea ta m-a inspirat sa incerc si eu sa merg la piscina, ca sotul tot ma dojeneste sa merg sa imi eau lectii de inot, fiindca nu pot inota :)))

    Te pupic si iti doresc un weekend superb! Liuba x

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti o fericita! Eu nu suport abureala si caldura, nici vorba de sauna, dar imi place piscina teribil. Cat despre mancare, si eu sun fan al humusului si semintelor, din mancarurile libaneze nu prea am incercat, dar imi place lipia cu de toate inauntru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare super, mai ales daca suporti aburii si apa fierbinte! Daca le-as exclude pe acestea as alege balaceala in piscina, masajul si relaxarea intr-o atmosfera placuta ca cea pe care ne-ai descris-o! Ma bucur pentru tine! Centrul aceste se afla in Constanta, Coco?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu, draga mea! stam tare prost la acest capitol! este in Bucuresti la Complex Orhideea si am mers cu treaba, dar am si profitat! :)

      Ștergere
  4. Cu mancarea ,cam tot timpul sunt retinuta,dar tare m-as rasfata si eu la un SPA,noroc ca nu-mi permite bugetul si nu devin dependenta.Fara sa te citesc,imi propusesem, ca in viitorul apropiat sa merg la bazin de mai multe ori.La tine a fost totul la superlativ,dupa cum vad.Sa te mai duci,daca poti,meriti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-as dori ca toate femeile sa inteleaga cat de mare grija trebuie sa aiba de ele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mancarea libaneza din pacate imi este necunoscuta, insa daca o recomanzi, am sa incerc cu siguranta. Sunt mereu curioasa sa incerc lucruri diferite!
    Cat despre SPA, da, este un rasfat grozav de relaxant!

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow, super, nu am fost niciodata intr-un spa, dar cu siguranta mi-ar placea, ce bine arata, sigur te-ai relaxat la maxim.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Te-ai rasfatat! Sa-ti fie de bine. E frumos ca ne-ai aratat si noua ce mai exista in lume. Din pacate eu nu-mi prea permit ce ai facut tu. Asa ca atunci cand doresc sa evadez din cotidian fac mici lucrusoare de mana din hartie etc. Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  9. In acest site puteți relaxa cu siguranță și uita de viața de zi cu zi. Salutari.

    RăspundețiȘtergere
  10. Te respecti, Coco ! Bravo ! Daca asa avea asa ceva la dispozitie in oraselul nostru as programa si eu macar cateva ore de relax ...

    RăspundețiȘtergere
  11. la cat mai multe evadari iti doresc! si cat mai mult rasfat! :) ma bucur pt tine mult de tot! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Ah, ce fain te-ai relaxat, sa-ti fie de bine Coco !

    RăspundețiȘtergere
  13. o evadare de vis, ma bucur pentru tine...un astfel de rasfat ar merita fiecare dintre noi :)
    eu nu suport sauna din pacate si rau imi pare dar masajele de relaxare, maxim ce imi plac...mai ales azi ca este luni, bine ar fi fost sa incep cu un masaj :))

    RăspundețiȘtergere
  14. asta da relaxare si evadare din cotidian!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce mi-ar placea sa incerc si eu dusul tropical. :D In schimb pe cel scotian cred ca l-as evita. :))
    Ultima data cand am fost la spa eram in Sighisoara. Dar spa-ul tau e mult mai sofisticat decat cel de la hotelul unde am fost eu cazata. Acolo nu aveam decat piscina, baie de aburi, sauna finlandeza si camera de relaxare. Si masaj, dar nu servesc. :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Răsfăț, nu glumă ! Și unde este acest Spa ?...

    RăspundețiȘtergere
  17. Un adevărat răsfăț ! Dar unde este acest Spa ?...

    RăspundețiȘtergere
  18. BOnsoir et bien un beau séjour c'est agréable de ne rien faire et de se reposer en profitant bonne soirée

    RăspundețiȘtergere
  19. Ar trebui ocazional sa facem asta, sa ma balacesc in piscina, exercitii, dusul ala tropical de care vorbeai...♥

    RăspundețiȘtergere
  20. super nice this post!!! Amazing trip!!
    Kisses from Spain.
    Xoxo, P.

    My Showroom



    RăspundețiȘtergere
  21. supeeer! ar fi bine si pentru mine.pupp

    RăspundețiȘtergere
  22. Sper ca ti ai incarcat bateriile!

    RăspundețiȘtergere
  23. Ce bine ca ai scris ! M-as putea duce si eu la ei, nu sunt foarte departe de mine! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  24. Mi-ai deschis apetitul pentru SPA! Arata grozav toate pozele! :X

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere