Totalul afișărilor de pagină

luni, 17 noiembrie 2014

Bratara inteligenta

                                        Accesoriul care ma motiveaza! Fit Bit Flex, adica o bratarica inteligenta, un gadget care iti urmareste activitatea, consumul de calorii, dieta, somnul, numarul de pasi facuti zilnic. O conectezi (wireless) la smartphone, laptop sau desktop si iti urmaresti evolutia.

 ... ignorati, va rog, premergatorul Evei :))

                Este in sine, un monitor de activitate capabil de a mentine statistici cu privire la activitatile fizice. Micul monitor se poate scoate si purta cu bratari de alta culoare, este confortabil la incheietura mainii, lejer si il poti purta zi si noapte.Dispune de o alarma silentioasa bazata pe vibratii mici care te trezeste la ora dorita in orice zi a saptamanii in functie de cum o programezi, fara a deranja partenerul de langa tine.Flex nu doarme niciodata, iti monitorizeaza calitatea somnului, iti arata cat de mult ai dormit, de cate ori te-ai trezit in timpul somnului. Iti ofera posibilitatea de a-ti seta anumite tinte in ceea ce vrei sa obtii si foloseste ledurile indicatoare pentru a-ti afisa progresul obtinut. Fiecare led reprezinta 20% din progres. Eu am urmarit mai mult pasii si calitatea somnului, urmeaza sa trec la calorii. Ar trebui sa trec tot ce mananc intro zi si sa vad daca miscarea pe care am facut-o compenseaza caloriile halite :)


         Este destul de complex programelul ei si ma depaseste , trebuie sa ma perfectionez in continuare :)). Oricum , intro luna de cand  port  bratara am resit sa slabesc 2 kilograme fara mare efort, numai datorita numarului de pasi facuti zilnic. Am primit si  un trofeu, am ajuns la 15000 de pasi, nu chiar zilnic, dar ma straduiesc...ma ajuta Eva cu plimbarile pe care trebuie sa le facem zilnic.

 sa trec spre 20000 de pasi zilnic?...mai la vara, probabil, acum nicio sansa :))
Va pup...si....fac pasi !!! :)



19 comentarii:

  1. Succes in continuare si plimbari frumoase cu Eva :)!

    RăspundețiȘtergere
  2. este superba aceasta bratara! nu o cunosteam!

    http://www.cristinasurdu.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. Une visite chez toi chère Coco pour te saluer.

    Ta publication est SUPERBE !

    GROS BISOUS vers toi !
    Bonne journée !!!! (•ิ‿•ิ)✿

    RăspundețiȘtergere
  4. Excelentă brățara Fit Bit Flex și pare chiar utilă pentru cei care vor să-și dreagă ori să-și întrețină sănătatea. Nu ne-ai spus, însă, unde o găsim, poate și cât costă...

    Zi frumoasă, Coco !

    RăspundețiȘtergere
  5. Super bratara, n-am auzit de ea, de unde o ai ?

    RăspundețiȘtergere
  6. interesant! :) vreau sa urmaresc efectul pe care îl are în timp, sper ca ne vei tine la curent ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Faina si desteapta bijuterie! Am inteles ca te trezeste cand vrei tu, daca reuseste sa ma si adoarma cand vreau, imi iau si eu doua! Eu cred ca mi-as pune-o pe ochi, sa numere de cate ori clipesc in loc de pasi. Ce, aia nu-i miscare? :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Treuie sa ne spui mai multe,ca ne intereseaza si pe noi care suntem grase.Cred ca as lua si eu una,dar vorba ta,mai la primavara sa am unde sa merg mai mult.Ma uimesti cu tehnica ta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Bratata se gaseste in magazinele Orange, Altex si cred ca si altele, pretul este in jur de 70-80 euro, in fuctie de oferta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce interesant.O bratarica super inteligenta.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. am citit foarte multe despre aceasta bratara ca am vrut sa imi cumpar si eu, dar am vazut un tutorial pe Youtube, unde zicea ca pt datele sa fie corecte trebuie intotdeauna sa introduci ce fel de miscare faci. Pentru ca daca nu, iti pune pasi in plus. De exemplu daca numai iti misti mana pe care este bratara, cica iti urca nr de pasi, dar tu stai intr-un loc. Si astfel m-am hotarat sa nu il cumpar ca ar fi prea meticulos sa setez ca conduc, sau merg, etc. Tu nu ai observat problema aceasta? :)



    Saci
    ChocolateFashionCoffee
    ChocolateFashionCoffee Facebook Page
    ChocolateFashionCoffee INSTAGRAM!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am citit si eu chestia aceasta si daca tot ai adus vorba, am facut urmatorul test, am deschis programul si m-am uitat la nr de pasi, am inchis si am stat pe scaun la calculator o ora, timp in care am miscat mana, normal, de multe ori, apoi am deschis curioasa si era acelasi numar de pasi, deci se pare ca functioneaza destul de corect! Nu mai am alta idee cum sa o mai probez altfel, ma multumeste pana acum!

      Ștergere
    2. ce super! atunci poate imi cumpar si eu :) mersii :)

      Ștergere
  12. Vaaaiiiii....daca as avea si bratara sa-mi arate cat de mult NU ma misc cred ca as innebuni. N-am asemenea ambitii, sportul ma lasa rece.

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca te-a ajutat sa slabesti doua kg, e in ordine :) Bravo ! Sa ne mai scrii despre bratara minune :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Interesantă brețară,aștept să văd cât slăbești!
    Un weekend excelent să ai!
    pupicei.

    RăspundețiȘtergere
  15. Neaparat sa pun si eu mana pe ceva similar dupa ce vine bebe.. tre' sa-mi reintru in forma!

    RăspundețiȘtergere