Totalul afișărilor de pagină

joi, 15 mai 2014

Girls talk!!!...1.

                   Astazi inaugurez o rubrica noua unde vreau sa dezbat diverse subiecte mai mult sau mai putin delicate. Sunt foarte curioasa in legatura cu unele subiecte si as dori, daca va face placere, sa-mi impartasiti si parerea voastra. Eu am parerile mele formate in timp, cum e vorba ceea???.....pe vremea meaaaa :))), dar sunt foarte deschisa la noutati si accept si lucruri cu care nu sunt tocmai de acord, mare parte datorita vremurilor in care am crescut.....zic eu! Imi place sa fiu un pic altfel, uneori .....provoc.....prin diverse detalii sa le zicem, nu atat pentru a atrage atentia, mai mult pentru a studia diverse reactii, ma amuza acest lucru.
                 Nu vreau sa inaugurez rubrica cu un subiect  foarte controversat, astazi incep cu o idee venita de la Nice care spunea ca nu a purtat pana acum tricouri cu mesaje amuzante sau motivationale. Intrebarea mea este pana unde mergeti cu purtatul acestor mesaje? Le evitati? Aici nu intra mesajele fara un minim bun simt, este vorba de mesaje amuzante sau motivationale.....spre provocatoare....cu o picatura de bun simt :), intelegeti voi!!! Purtati? Sau va pun in dificultate??




             Acum sa va spun si de ce am ales acest subiect! Am un tricou care mie mi se pare perfect OK, tricou care a nascut multe controverse, afirmatii, glume proaste, priviri furisate sau holbate...si zau daca eu pricep!!! Poate sunt mai grea de...pricepere...si ma luminez!  In orice caz, eu nu il ocolesc si il port cu mare drag, as putea spune ca este chiar preferatul meu, tocmai datorita faptului ca ma amuza teribil sa vad reactiile provocate de el! As vrea sa stiu parerea voastra...
                                     iar acesta este....impricinatul :)))


                                         Astept parerea voastra! Coco :)

21 de comentarii:

  1. E super! Fiecare poarta ce îi place. Si de ce nu? Te prinde bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-mi dau seama ce are tricoul pe care il porti in foto... :(
    Oricum, imi plac tricourile inscriptionate cu mesaje hazlii - insa nu le observ pe oameni (le observ in magazin sau cine stie cum cand sunt purtate). In general, pe strada, nu prea acord importanta amanuntelor vestimentare ale celor din jur. Prea adesea nici pe cunoscuti nu-i vad, chiar daca pare ca ma uit direct la ei.:)) Din fericire, toti cunoscutii stiu ca-s distrata pe strada si ma atentioneaza ei - daca vor.
    Tricouri "inscriptionate" cu texte nu am purtat niciodata; cand ma plictisesc si vreau sa ma amuz combin imbracamintea: fusta din stofa si adidasi, ca exemplu, sau trening si poseta... Ce rea sunt! :) Ma amuz pe seama oamenilor...
    Minunat finalul saptamanii sa-l petreci!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine nu ma deranjeaza astfel de tricouri, unele sunt chiar amuzante si denota multa imaginatie. Problema este ca nu prea se pot purta la job iar timpul liber (cand purtam ceea ce ne place si in ce ne simtim cel mai comod) e cam putin.
    Eu nu prea am astfel de tricouri dar imi place cand sunt purtate de alte persoane (bineinteles sa nu fie cu mesaje vulgare sau insemne jignitoare la adresa altora).
    Singurele mesaje pe care nu le accept pe niciun fel de piesa vestimentara sunt cele care fac trimitere la firma producatoare sau la alte afaceri. Publicitatea este foarte importanta in orice afacere si foarte scumpa si, cata vreme nu ma plateste nimeni sa le fac reclama, n-am sa port tricouri inscriptionate cu numele niciunei firme. As purta, insa, fara nicio retinere, tricouri cu mesaje destinate unei cauze umanitare sau de acest gen.
    In ceea ce priveste tricoul tau, mie mi se pare foarte dragut iar mesajul, un pic sugubat. :-) Probabil remarcile neplacute pe care le primesti cand il porti sunt cauzate de faptul ca nu toata lumea stie limba engleza.
    Parerea mea! :-)
    Numai bine, Coco si succes cu noua rubrica! Astept si alte subiecte de dezbatere! :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Atat timp cat mesajul de pe un tricou ma multumeste pe mine, parerile celorlalti ma lasa rece :D ...cat despre tricoul tau nu stiu cu ce sens il citesc unii sau ar fi trebuit sa-l citesc eu, dar eu l-am citit exact asa cum e si cu ce vrea sa spuna: "be curved" ... si din cate stiu eu, curve(ed) pe engleza inseamna curbat, indoit, cotit .. cu siguranta are un mod sucit de a prezenta mesajul, dar de la Anna la Caiafa este drum lung. Weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa se numeste "clubul" meu de fitnes.... "Curves".... deci suntem la gramada! :))))
    Si mie imi plac tricourile cu "mesaje" Am avut unul pe care scria "I love bad bitches", so wat?
    Dar cum în Romanica ochelarii de cal sunt purtati în loc de cei de soare...... înteleg ca se creaza discutii.
    Ma întreb cum de nu se ofileste nimeni de toata pornografia care este prin ziare, de toate articolele de 2 bani! Sau ptr astea sunt puse "ochelarii de cal" copiilor? :))
    Weekend minunat!

    RăspundețiȘtergere
  6. N-am purtat niciodata astfel de tricouri. De fapt nu numai ca n-am prea purtat tricouri cu mesaje inspirationale, dar nu prea port tricouri "cu scris" in general. Prefer mai degraba dungi, linii, floricele, simple :)).
    Daca iti place tricoul poarta-l! De ce nu? Ce conteaza pana la urma ce zice lumea...

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie imi plac tricourile cu mesaje hazlii,nu cu cuvinte urate :)

    http://www.cristinasurdu.com/

    RăspundețiȘtergere
  8. Idem - Minnie - .

    Si eu port,chiar recent mi-am cumparat o bluza imprimata cu pustoaice sexy si mesaje care atenteaza la pudoarea snobilor ! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Cel pe care il porti mi se pare cel mai inofensiv. Unii se opresc la cateva litere din cuvant, ca sa nu zic ca nu stiu ceea ce inseamna... Eu nu port tricouri cu mesaje de fel, iar daca as purta ma indrept spre cele romantice. :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna Coco!
    Eu port in timpul liber tricouri cu mesaje hazlii. Am, de pilda, un tricou pe care apare mesajul WANTED, alaturi de o recompensa si gratiile unei puscarii ( Ca in filmele western :-P). Mesajul apare ca si cum ar fi dintr-o gazeta veche, ingalbenita de trecerea timpului.
    Evident ca s-au facut glumite pe seama lui...dar imi place mult sa-l port.
    Tricoul pe care il porti e foarte dragut si ar fi pacat sa renunti la el, doar pentru ca unii se uita lung la tine.Lor ar trebui sa le fie rusine ca nu cunosc limba engleza. Haa...am fost rea :))
    Asa cum spune si Badea...sa nu uitam ca traim intr-o tara in care multi dintre cetatenii ei sunt ipocriti, in tara "femeilor usoare care apar dezbracate la TV, dar se dau drept fiinte inocente si sensibile".
    Toate cele bune!
    Te pup, Coco!

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi plac mesajele de pe haine. Uneori port, alteori nu. Chiar imi place si sa ma sochez uneori, cu mesaje foarte specifice (la adresa mea sau a celorlalti), dar asta se intampla prea rar. Imi plac hainele, tricourile cu mesaje funny, de viata, care sa poata merge cam la orice ocazie.

    Apropo: pe blogul meu, esti una dintre castigatori. Astept un email cu adresa pentru a putea trimite mailul.

    RăspundețiȘtergere
  12. You did it! :)) :D
    Eu port tricouri doar cu mesaje ce ma reprezinta. Si daca in ziua respectiva sunt in the mood pentru ceva mai deosebit. Ieri am vrut sa ies cu unul pe care scria "Nobody's angel" dar pana la urma am renuntat la idee pentru ca nu se potrivea la serviciu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Port tricouri inscriptionate dar nu cumpar astfel de tricouri, doar daca sunt primite cadou. Am vazut ca sunt la moda, deci ,cine ce are cu mine' :)).

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu port rar tricouri cu mesaj, cel mai "rau" este unul alb pe care scrie: "Shut up, i wear heels bigger than your dick "

    RăspundețiȘtergere
  15. ahaaaa! am o colectie intreaga ce o port mai cu seama la birou! :) cu skinny, tocuri sau balerini, blazere si esarfe! :) in general au mesaje subliminale la adresa....sefilor, gen ''no more chains!'' :)

    RăspundețiȘtergere
  16. In urma cu o saptamana am vazut un maiou super. Nu am purtat niciodata asa ceva. Scria "And where is the fuck**g beach?" :)) Mi-a placut foarte mult si l-as fi cumparat. Dar nu imi placea culoarea, era tziclame de-ala nebun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ti-am observat tricoul si cu alta ocazie, probabil in aceeasi poza dar imi place si imi place modul cum il porti.

    Pentru mine un tricou trebuie sa imi spuna ceva ca sa il pot purta fara probleme, atata timp cat o face e ok. Cam ca un tatuaj, doar ca nu permanent.

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu am nimic împotriva tricourilor cu mesaje, dar nu port decât cu imprimeuri, fără texte. Al tău este nevinovat, probabil îi uimește pe cei care nu știu ce înseamnă și se gândesc la cuvinte românești apropiate ca formă.

    Numai bine, Coco !

    RăspundețiȘtergere
  19. Am un tricou pe care scrie " a girl you have never seen before" :D

    RăspundețiȘtergere
  20. Pana la urma e important sa te simti bine in pielea ta indiferent de mesajul tricoului! Eu nu am niciun astfel de tricou, dar parca m-as baga si eu la ceva mai funky!!Week-end de vis!

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu am o bluza pe care scrie "Carpe That Fucking Diem".. nu am probleme in a o purta in timpul liber, dar prefer sa nu o port la scoala / birou.

    RăspundețiȘtergere