In primul rand vreau sa va dau o reteta de biscuiti- fursecuri, cum vreti, cu fulgi de ovaz, sanatosi, gustosi si rapid de preparat. Deci : 80 gr unt se amesteca in vasul robotului cu 110 gr zahar- pun zahar mai putin la orice reteta- pana se obtine o pasta, se adauga 1 ou, 1 mar ras, 2 linguri de seminte de floarea soarelui, apoi 75 gr fulgi de ovaz, 90 gr faina, 1/2 lingurita bicarbonat, un praf de sare. Se amesteca bine, se pun stafide- eu am pus merisoare uscate, se pun cantitati mici intro tava tapetata si se coc 15 minute. Sunt deliciosi si am de gand sa repet si cu para in loc de mar, ori alte fructe.
Apoi...am cules si papat primele capsuni din gradina...Eva nu are voie inca, asa ca m-am delectat.. je :)
Nici nu se compara cu cele din piata...am pus un strat de biscuiti amaretti sfaramati, branza dulce proaspata frecata cu putin zahar, sos de capsune si capsune proaspete...delicios...le pandesc pe celelalte :)))
Siii.....o experinta.....am incercat narghileaua...cu tutun de cires.....o aroma placuta si nu tare, ma asteptam la ceva rau si s-a dovedit a fi destul de placut :)
Acum fug!
Dupa cum am zis...nu am timp!
Fug.... sa ma rasfat cu o sare de baie de la Lush pentru care ii multumesc lui Macy .
Coco
Ceva asemanator prepar si eu doar ca pun migdale macinate in loc de seminte si stafide in loc de merisoare.
RăspundețiȘtergereHalal sa-ti fie, bunico! Aia mica a lasat suzeta si tu ai luat narghileaua! :)
RăspundețiȘtergereHooka, love it
RăspundețiȘtergerehappy weekend
www.beingbeautifulandpretty.com
Relaxare placuta!
RăspundețiȘtergereexperienţe foarte plăcute! din tot ce ai încercat, am încercat şi eu gustul căpşunilor din grădina mea - aşa este, aroma lor nu se poate compara cu nimic!
RăspundețiȘtergereîţi doresc un weekend cât mai plăcut!
Eu fac o tarta in care pun fulgi de ovaz, seminte de dovleac, fructe confiate tocate, nuca...mar ras n-am pus. La sarea de baie Lush ravnesc de ceva timp, mai mult din cauza aspectului.
RăspundețiȘtergeresa ne zici si noua reteta!
ȘtergereRelaxare si weekend minunat!
RăspundețiȘtergerepupici!
asa deci! tragi fumuri, da? :) sa nu-l incerci pe el cu lamaie! :) nasty! :)
RăspundețiȘtergerebune ideile de desert! :)
Vreau "chestia" din pahar! :D
RăspundețiȘtergereEu mananc capsuni cu banane si finetti pe deasupra :D
RăspundețiȘtergeredesrtul este yummy!! in turcia am tras din narghilea, no bad.pupp
RăspundețiȘtergerema gandeam ca sunt singura :)
ȘtergereVoi incerca reteta negresit...dupa ce termin dieta pe care o tin in prezent!
RăspundețiȘtergereCE bine arata fursecurile! Hmmm, care va sa zica te-ai pus pe fumat!! As incerca si eu un fum asa de curiozitate!
RăspundețiȘtergereFoarte bune fursecurile cu ovăz, semințe și mere!
RăspundețiȘtergereIn tarile arabe nu ai voie sa stai in camera barbatilor,dar sa mai fumezi narghilea.Eu am fost pe vremuri ,fumam mai si piscam un pic de arac,dar nu in public.Ai grija de Eva ,lasa narghileaua! Toate bune!
RăspundețiȘtergereCe de tentatii dulci in articolul asta, mai ales ca nu am apucat sa mananc nimic dulce azi. :))
RăspundețiȘtergereVoiam sa-mi pregatesc un smoothie de capsuni, dar acum e prea tarziu, o sa ma delectez cu preparatele tale fenomenale. Narghileaua, uite asta de experienta de povestit nepotilor. :))
Duminica frumoasa! :)
Da stiu, ca te rasfeti, Coco ! La narghilea nu ravnesc, dar biscuitii cu ovaz tare i-as incerca. O duminica perfecta !
RăspundețiȘtergereExcelenta reteta pentru biscuiti/ fursecuri. O incerc si eu!
RăspundețiȘtergereDraga mea, si eu am testat capsunii din gradina si au un gust divin, sunt foarte aromati.
Week-end placut!
Fursecurile sunt excelente si fara praf de copt sau bicarbonat, vor creste oricum datorita oului ;-) N-am incercat narghileaua, da io-s din Timisoara, mai putin turci p-aici :P
RăspundețiȘtergereMultumim de reteta! Sper sa o pun in practica curand, ca imi plac fursecurile din ovaz!:)
RăspundețiȘtergereDeliziosa ricetta per gustosissimi biscotti!
RăspundețiȘtergerePrendo la ricetta!
Grazie!
Buona serata da Beatris