Totalul afișărilor de pagină

vineri, 23 noiembrie 2012

Lotiunile micelare

                 Lotiunile micelare sunt o metoda eficienta si rapida pentru demachiere , nu curata produsele mai rezistente , dar sterge eficient ultimile urme dupa curatarea cu demachiante mai agresive . Aceasta este parerea mea dupa ce am folosit . Curata foarte bine un machiaj lejer , sunt delicate , nu ustura ochii absolut deloc , nu necesita clatire , tenul ramane curat , fin , hidratat , nu agreseaza , sunt  produse minunate....dar...cum exista intodeauna un dar...
....am incercat ape cosmetice facute in casa sau cumparate si am obtinut acelasi lucru . Eu am incercat doar 2 ape micelare , una a fost cadou la o revista , alta am castigat-o la un concurs . Le iubesc si folosesc cu mare drag , de cumparat nu o sa o fac ,  pentru ca acelasi lucru l-am obtinut cum spuneam si cu apele florale simple , pretul fiind mult mai mic . Avand in vedera ca nu curata foarte bine rimelul , folosesc un unt sau ulei pentru demachierea ochilor ( curata perfect , pielea ramane fina si moale , hidrateaza ) ,  apoi o lotiune homemade care curata si ultimile  urmele de ulei ,  tonifica si revitalizeaza tenul .

 contine apa de Herculane care are proprietati calmante si antiiritante ( la fel si cateva picaturi de ulei de arbore de ceai adaugate in apela preparate in casa ) pret apr.40 lei

 ( acelasi pret )

Am incercat de curiozitate o apa de flori de trandafiri pentru prajituri , am obtinut acelasi efect , pielea ramanand curata si catifelata .

 12 lei 

Cateva retete folosite de mine cu succes :
1. apa de castraveti : jumatate de castravete amestecat in blender cu jumatate pahar de apa plata , plus jumatate lingurita glicerina .
2. apa de musetel  , de petale de trandafir sau de leustean : o mana de flori de musetel , trandarir sau frunze de leustean fierte in jumate pahar de apa plata sau distilata .
3 . apa distilata cu otet de mere ( otetul de mere echilibreaza PH-ul pielii ) , pepene rosu 2 lingurite zeama si apa distilata , suc proaspat de portocala cu apa plata si un pliculet ceai de menta , nemaipomenit vara . Daca aveti in casa gel de aloe vera puteti adauga o lingurita .
4 . busuiocul , este incredibil , 2-3 linguri de frunze de busuioc , fierte 10 minute intro cana cu apa , folositi si pe decolteu , are rezultate excelente ! la fel rozmarinul este foarte bun .
Pentrul tenul gras , nu este cazul meu , avand pielea foarte uscata , nu am folosit deci , dar am inteles ca este foarte bun , se folosesc 2 picaturi de ulei de lamaie cu 2 picaturi de ulei de levantica ( uleiuri de buna calitate , cumparate de pe Sideris )si 3 linguri apa , aplicate pe fata si gat cu discheta , apoi o crema hidratanta dupa .Pentru porii dilatati se foloseste mararul .
Singurul inconvenient este ca nu le poti pastra multe zile , doar o saptamana  in frigider ,  nu necesita clatire si isi fac treaba excelent , incercati numai ! Ideal este sa le pastrati in recipiente inchise la culoare , eu sunt foarte multumita de ele , le prepar si folosesc cu mare drag !
Deci , cum am spus , iubesc lotiunile micelare , le-am folosit cu drag ,  dar prefer sa folosesc produse homemade cu aceleasi rezultate , poate chiar mai bune , cu un pret mic si care sunt la indemana in permanenta ! Sa nu dati cu pietre...:)


                                                       adicatelea :)))....ce alegeti ???

27 de comentarii:

  1. Foarte bine ca folosesti solutii facute acasa, esti sigura asa ca nu au chimicale în ele! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello Coco!

    Very good!

    Have a happy weekend my Friend!

    Brazilian Friend.

    RăspundețiȘtergere
  3. Really nice review! I wish I can understand everything exactly!
    Come back soon to visit my: fashion blog!
    < Win a chic watch by La Mer Collections !!

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa incerc apa de trandafiri, busuiocul si rozmarinul, astea le am la indemina acum. Merci de sfat ! Te imbratisez, Coco !
    PS - apropo de articolul anterior - tare va mai rasfatati voi fetele. Ce prietenie frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  5. eu inafara de ulei de ricin, de masline, miere si galbenus de ou, altceva nu stiu sa combin.. asa ca ma rezum la astea.. eventual infuzii cu ceai de musetel din cand in cand, in rest, nu ma pricep, si mi-e si lene sa prepar :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu il folosesc pe cel de la Bioderma, este extraordinar!
    Imi dizolva si rimelul, ce-i drept, trebui esa insist mai mult, dar e ok. Partea cea mai frumoasa e ca nu imi irita fata si il folosesc cu succes si pe baza de toner!
    Ca gel de spalat tenul folosesc tot bioderma din aceeasi serie, sunt foarte multumita!


    http://rock-and-roses.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-ar plăcea apa aceea de trandafiri. Oare unde o pot găsi? Rețetele sunt excelente. Mulțumesc! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai cel mai simplu ti-o prepari personal , apa plata cu petale de trandafir , cat mai multe , cu atat mai bine , indicati sunt trandafirii de dulceata pentru aroma puternica , dar merg oricare !
      aceea este pentru prajituri , luata din Mega - Image parca ( ori Carrefour ) au si de portocale , eu o folosesc drept tonic de fata...cu prajiturile mai greu :)))

      Ștergere
  8. Mie imi plac lotiunile micelare, o folosesc pe cea de la Bioderma- Sebium :) Imi place tare mult! Foarte interesante retetele tale :)
    SandraB.ro

    RăspundețiȘtergere
  9. Interesant,de busuioc nu am știut!
    Mulțumesc Coco ți-am furat câteva rețete!
    Seară minunată îți doresc!
    Pup.

    RăspundețiȘtergere
  10. ✿ °•.¸♡¸.•°✿
    Je viens te souhaiter un excellent début de semaine Coco !
    GROS BISOUS d'Asie ! :)
    ✿ °•.¸♡¸.•°✿

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu sunt cea mai nestiutoare. Nu folosesc nimic de genul...
    Asa ca nu stiu sa raspund la intrebare :(

    RăspundețiȘtergere
  12. Sincer eu nu folosesc decat o singura gama de produse si ma multumesc cu ea. Tenul meu este ok si nu-mi da batai de cap, multumesc lui Dumnezeu! Mi se pare interesanta aceasta apa si mi se par informative retetele de mai jos. Probabil ai reusit sa scapi multe persoane de probleme! O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt retete simple si naturale , incercate pe mine si fiica-mea...si niscaiva prietene :) , merita incercate !

      Ștergere
  13. Am folosit Bioderma si sunt multumita. Din pacate nu mai gasesc produsele Bioderma de cand m-am mutat in Italia.

    Nicole

    www.nicoleta.me

    ps. Check out my Dangerous blogspot :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Im curious whats the rosewater for... :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu folosesc Bioderma de peste un an si sunt foarte multumita de ea si nu cred ca as schimba-o insa ceva homemade chiar as incerca :).

    RăspundețiȘtergere
  16. Mie Bioderma imi usca fatza destul de suparacios! Ivatherm merge, dar de mai bine de un an aleg Vichy, folosit zi de zi! am ajuns sa am nevoie doar ocazional de fondul de ten!

    RăspundețiȘtergere
  17. Cand era mama sanatoasa, puteam gasi mereu diverse creme, demachiante, sapunuri, toate facute de ea. Ai fi putut jura ca vrea sa isi deschida magazin. :))
    Acum folosesc produse din comert. :((

    RăspundețiȘtergere
  18. Pana in prezent imi curatam tenul cu Bioderma Gel Spumant acum mi-am cumparat si lotiunea micelara. Sunt curioasa cat de bine isi va face treaba :D Asa ca am gasit util postul tau referitor la lotiunile micelare.

    http://deebiku.blogspot.ro/
    http://deebiku.blogspot.ro/2012/12/international-firmoo-giveaway.html

    RăspundețiȘtergere
  19. I really like Bioderma Sensibio and I do use organic rose water for toning lotion! Nice post
    kisses from Greece
    Mary
    fairymakeuptales.blogspot.gr

    RăspundețiȘtergere