Totalul afișărilor de pagină

vineri, 30 noiembrie 2012

Lifting cu actiune imediata

                            Asa.........repede ....., pe fuga , este prea frumos afara sa nu profitam , am inteles ca sunt ultimele zile calde......sunt 20 de grade :)...inca putin si faceam plaja.....




            Tratament pentru fata si decolteu  ,  lifting instant , contine proteine de soia cu efect de intarire si glucogen ce ofera vitalitate si fermitate .
            Se aplica pe pielea curata fara masaj , apoi dupa cateva minunte se aplica crema obisnuita . Nu stiu exact cat de eficient este pentru cineva care are intr-adevar probleme , dar stiu ca lasa o senzatie placuta dupa folosire . Este sub sigla Cristian Lay , il gasiti in catalog , nu stiu la ce pret mai este , eu am dat 50 ron .  L-am folosit mai mult pentru decolteu , pentru fata avand in acest moment alt ser despre care vorbesc alta data ( sa-l termin ) , si de care sunt super incantata :)
       Sper ca petreceti superb in acest weekend cu zile calde si minunate !
                                               Coco

12 comentarii:

  1. e interesant, multumesc pentru share :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce te invidiez pentru alea 20 de grade!!! La mine au fost vreo 2 :(((

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa fii mereu tanara si frumoasa! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. interesant, multumim de sugestie!
    http://www.asparklyhanger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar extrem de interesant articolul.Mai ales ca si eu ii caut mamei mele astfel de seruri pentru fata:( Recomandari pentru cadou de Craciun:-s?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te poti uita in catalogul lor....zici de recomandari ??? pai iti trimit o listaaaaa...de te bag in ceata...asa ca te las pe tine sa alegi pentru mama ta , tu o cunosti mai bine :)

      Ștergere
  6. Îmi plac mult cosmeticele, atât cele de îngrijire, cât și pentru machiaj. Nu-mi pot imagina viața fără aceste mici minuni care o fac mai frumoasă și evident, ne fac mai frumoase. Mulțumesc de recomandare, o zi minunată! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu ce compozitie are serul prezentat si nu ma hazardez sa-l critic legata la ochi, dar, sincer eu nu prea am incredere in produsele instant, nu mi se par sanatoase.
    Compusii chimici ai produselor de infrumusetare, trecind de bariera pielii si ajungand in sange merg direct la ficat, care nu le poate procesa si elimina pe toate. Multa atentie la aceste produse, care promit minuni! Sanatatea, cred eu, e cea mai de pret!
    Sper ca nu am suparat pe nimeni cu ceea ce am spus!
    Sa ai o duminica placuta, draga Coco! Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  8. Fain...multam pentru pont...
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu vreau pe viitor lifting cu actiune de durata, nu neaparat imediata :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu merge si cu carlige, pe care sa le prindem de pielea de langa urechi? Spui ca nu? Atunci incercam si tratamentul minune, de care spui tu. :))

    RăspundețiȘtergere