Totalul afișărilor de pagină

luni, 3 octombrie 2011

Ulei mineralizant pentru par

       
                                    Parul este podoaba cea mai spectaculoasa a unei femei , iar atunci cand este bine ingrijit , devine elementul care schimba radical aspectul cuiva , prin coafare , schimbarea tunsorii sau vopsire . Un par care nu a fost intretinut cum trebuie , devine in timp sensibil , friabil , fara luciu , cu varfuri arse , poroase , cu elasticitate scazuta . Bineinteles ca suportul major in revitalizarea parului il constituie samponul , mastile si tratamentul pe care trebuie sa ;e folosim in mod curent . Spalarea parului este recomandata la 4-5 zile . In acest interval , parul se incarca de praf , fum si sebuum , toate acestea asezandu-se pe firul de par si obosindu-i radacina . Cand este proaspat spalat , respira in voie . Totusi , spalarile dese pot duce si ele la deshidratare , dar , respectandu-se cateva reguli , se poate evita aceasta . Samponarea se face de maximum 2 ori , prin masare usoara , fara unghii si cu apa calduta . Limpezirea trebuie sa fie totala , pentru a nu ramane urme de sampon care pot incarca parul . Balsamul hraneste si hidrateaza , intareste radacina , neutralizeaza duritatea apei si usureaza descurcarea parului .Un par uscat , cu tendinte de exfoliere la varf are mare nevoie de o ingrijire aparte .
      Acest tratament mi se pare foarte eficient !

       Zice asa :
   Caracteristici :
   Lotiune restructuranta pretioasa cu efect nutritiv esential pentru par care necesita regenerare . Ingredientele zinc , fier , magneziu , silicon si agenti cationici de conditionare ii ofera parului volum creand un efect mineralizator atat pe suprafata cat si in interiorul parului , garantand un efect reparator direct asupra partilor distruse .
    Texnologia - mineral flux .
    Ideal pentru - efectuarea unor cure de cateva minute pentru nutrire interna si externa . In uzul zilnic pentru a mentine si a integra progresiv tratamentul de salon .
    Utilizarea - se distribuie pe par spalat si sters cu prosopul . Se piaptana delicat . Se lasa cateva minute si se spala cu apa din abundenta .


               În anotimpul cald, din cauza razelor ultraviolete, a apei sărate sau plină de clor, podoaba capilară îşi pierde din strălucire, devine fragilă şi ne putem trezi şi cu mătreaţă. Pentru a preveni acest lucru, trebuie să mâncăm sănătos, să evităm chimicalele pe păr şi să aplicăm măşti cu ulei de măsline.
 

    Aceasta fiola am primit-o de la prietena mea si zic ca este super pentru un tratament intensiv al parului . Eu am impartit-o in 2 , mi s-a parut cam mult pentru parul meu...de'...sunt econoama :))) . Cum nu mai am , continui cu untul de cocos de care sunt foarte multumita !
       

14 comentarii:

  1. eu mai folosesc ulei de ricin. e gras si cleios, brrrr... dar dupa clatire parul arata superbissim! ah, si mi-am mai luat din tara o crema cu petrol, de la plafar, nu-i stiu numele acum, foarte faina!

    RăspundețiȘtergere
  2. these seem very healthy it is going to help you for wintertime :)

    RăspundețiȘtergere
  3. crema cu petrol ? sa ma interesez..si e buna ?

    RăspundețiȘtergere
  4. eu am folosit dupa sarcina ceva fiole, solutie impotriva caderii parului dar nu au ajutat la nimic, tot am ramas cu jumatate podoaba capilara lipsa :(

    RăspundețiȘtergere
  5. poate in timp isi revine Alicee...este si stresul , alimentatia !

    RăspundețiȘtergere
  6. Super review!Nu am incercat niciodata produse...naturiste pentru par, dar e o idee foarte buna!

    RăspundețiȘtergere
  7. incearca untul de cocos sau shea...sunt super ! in lipsa , ulei de masline !

    RăspundețiȘtergere
  8. sound great!thanks for your comment!i hope that you return on my blog!
    kisses and have a nice day=)

    www.lapetiteblonde.com

    RăspundețiȘtergere
  9. foarte interesant, nu am auzit de aceste fiole...

    RăspundețiȘtergere
  10. daca ma spal la 4-5 zile zici ca m-a lins vaca in cap... am incercat si sampoane pt par gras care nu ajuta deloc la stoparea sebumului, nu au facut decat sa imi usuce firul parului.

    RăspundețiȘtergere
  11. www.lengualargafaldacorta.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  12. This product looks very effective! Thank you for sharing it to us! Very nice post!

    Much love from the SABO SKIRT girls!

    SHOP: www.saboskirt.com

    BLOG: www.saboskirt.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Alexandra , incearca masti cu unt de cocos...si eu am parul uscat tare...m-a ajutat tare mult !

    RăspundețiȘtergere