Totalul afișărilor de pagină

duminică, 9 octombrie 2011

Ceva frumos

    Si pentru ca azi plouaaaaaaa....sunt in dipozitii ...melancolice :)))




  Am gasit o poezie care n-a impresionat  in revista mici sectrete , mari efecte si vreau sa o pastrez !

In ziua in care m-am iubit cu adevarat , am inteles ca in toate imprejurarile , ma aflam la locul potrivit , in momentul potrivit .
Si atunci , am putut sa ma linistesc .
Astazi , stiu ca aceasta se numeste ...Stima de sine .

In ziua in care m-am iubit cu adevarat , am realizat ca nelinistea si suferinta mea emotionala , nu erau nimic altceva decat semnalul ca merg impotriva convingerilor mele .
Astazi , stiu ca aceasta se numeste ...Autenticitate .

In ziua in care m-am iubit cu adevarat , am incetat sa doresc o viata diferita si am inceput sa inteleg ca tot ceea ce mi se intampla , contribuie la dezvoltarea mea personala .
Astazi , stiu ca aceasta se numeste ...Maturitate .

In ziua in care m-am iubit cu adevarat , am inceput sa realizez ca este o greseala sa fortez o situatie sau o persoana , cu singurul scop de a obtine ceea ce doresc , stiind foarte bine ca nici acea persoana , nici eu insumi nu suntem pregatiti si ca nu este momentul...
Astazi , stiu ca aceasta se numeste ...Respect .

In ziua in care m-am iubit cu adevarat , am inceput sa ma eliberez de tot ceea ce nu era benefic...Pesrsoane , situatii , tot ceea ce imi consuma energia . La inceput , ratiunea mea numea asta egoism .
Astazi , stiu exact ca aceasta se numeste ...Amor propriu .

In ziua in care m-am iubit cu adevarat , am incetat sa-mi fie teama de timpul liber si am renuntat sa mai fac planuri mari , am abandonat mega-proiectele de viitor . Astazi fac ceea ce este corect, ceea ce imi place , cand imi place si in ritmul meu .
Astazi , stiu ca aceasta se numeste ...Simplitate .

In ziua in care m-am iubit cu adevarat , am incetat sa mai caut sa am intodeauna dreptate si mi-am dat seama de car de multe ori m-am inselat .
Astazi , am descoperit ...Modestia .

In ziua in care m-am iubit cu adevarat , am incetat sa retraiesc trecutul si sa ma preocup de viitor . Astazi , traiesc prezentul , acolo unde se petrece intreaga viata . Astazi traiesc clipa fiecarei zile .
Si aceasta se numeste...Plenitudine .

In ziua in care m-am iubit cu adevarat , am inteles ca ratiunea ma poate insela si dezamagi . Dar daca o pun in slujba inimii mele , ea devine un aliat pretios , 
si toate acestea inseamna ...Sa stii sa traiesti cu adevarat !

Sper sa va placa ! O zi super tuturor !

11 comentarii: