Totalul afișărilor de pagină

joi, 7 iulie 2011

ULEI DE IN EXTRAVIRGIN



                 ULEI DE IN EXTRAVIRGIN PRESAT LA RECE...BIO ...ALIMENT SANATOS , BOGAT IN OMEGA 3 SI ACIZI GRASI POLINESATURATI , STIMULENT AL TRACTULUI DIGESTIV SI AL ARDERII GRASIMILOR . ARE EFECTE CALMANTE ASUPRA ARSURILOR SI IRITATIILOR PIELII . EU IL FOLOSESC IN MANCARE , IN JUR DE 10 PICATURI .

     
                             ULEIURILE CARDINAL........... www.2e-prod.ro
      ESTE PRIMA FIRMA DIN ROMANIA CE A FABRICAT ULEIURILE PRESATE LA RECE PRINTR-O TEHNOLOGIE BIO .


Omul modern suferă un dezechilibru nutrițional cauzat de ingerarea unor cantități însemnate de substanțe chimice (coloranți, conservanți) printr-un regim alimentar bogat în produse foarte rafinate și în produse de origine animală.
Uleiul de in reglează acest dezechilibru, căci, în alimentația modernă el este cea mai importantă sursă de acid alfa linoleic OMEGA 3, factorul de bază în echilibrul hormonal al organismului uman.

El are efecte pozitive asupra tensiunii arteriale , scăderii colesterolului, constipației rebele, imunodepresiei, psoriazisului, eczemelor, arsurilor, precum și un rol important în prevenirea atacurilor de cord, accidentelor cerebrovasculare. Incudeți pur și simplu uleiul de in în alimentația cotidiană.
O cură trebuie să conțină minim 3 linguri/zi înainte de mese. Pentru a acționa pozitiv asupra sănătății dvs. uleiul de in este obținut prin presare la rece, fără conservanți chimici.


Contine : OMEGA 3, linoleina, acizi grasi (linoleic,  izolinoleic ,oleic si arahidonic) este  foarte bogat in vitamina E, avand efecte calmante si cicatrizante.
Administrat in doze zilnice de 2-3 lingurite, are efecte benefice in tratamentele calculozei renale, cistita, colita, constipatie.

 Se poate folosi in alimentatie, preparat cu branza dulce de vaci, astfel: intr-o cana de ceai se amesteca bine o lingura de ulei de in cu trei linguri de branza dulce de vaca pana amestecul capata consistenta untului . Acest amestec se poate consuma ca atare sau in diferite combinatii . Intr-o lucrare aparuta si in traducere romaneasca, Dr.  Johanna Budwing recomanda uleiul de in impreuna cu acest preparat in dietele pentru prevenirea si combaterea cancerului.


Uleiul de in poate fi folosit in dermato-cosmetica,  pentru tratarea ulcerelor cutanate,  a  arsurilor, ranilor, ecze-melor, abceselor, furunculelor.

Uleiul de seminţe de in este 100 % natural, obţinut prin presare la rece. Are calităţi deosebite, conţinând de 2 ori mai mulţi acizi graşi Omega 3 decât uleiul de peşte şi un amestec de acizi esenţialiOmega 3 şi Omega 9. Toţi aceşti aminoacizi au un rol primordial în refacerea celulară, fiind foarte utili în diverse afecţiuni. Proteina din uleiul de seminţe de in este uşor digerabilă şi conţine toţi aminoacizii necesari pentru menţinerea unui organism puternic şi sănătos .

Uleiurile presate la rece sunt uleiuri nerafinate chimic, cu un rol important in alimentatie, mai ales in alcatuirea unei diete echilibrate sşi santoase. Aceste uleiuri sunt bogate în substane nutritive si au un gust placut, culoare, vâscozitate şi aroma aparte. Alaturi de substante minerale valoroase pentru organism ca Zn, Fe, Mg, Se, ele contin si vitaminele A, D,E, K, lipo solubile dar si compusi ai vitaminelor B si C desi acestea sunt hidrosolubile. Partile grase ale acestor uleiuri sunt constituite  din acizi grasi polinesaturati, cu un rol foarte important in metabolismul organismului si in reducerea colesterolului.
   IN ORICE CAZ , EU L-AM ADAUGAT IN ALIMENTATIE DE CATEVA LUNI SI NU MAI AM NICIO PROBLEMA CU TRANZITUL INTESTINAL . 

6 comentarii:

  1. N-am incercat ulei de in pina acum, dar imi amintesc, ca am vazut asa ceva in magazinele cu produse Bio. Daca mai vad, o sa ma aprovizionez.
    Unde mai pui, ca si planta e frumoasa, cu floricelele ei albastre. Tare mi-as dori, sa o am in gradinita ...

    RăspundețiȘtergere
  2. da , e tare frumoasa planta...bunica mea avea in spatele blocului , cand eram eu mica , un camp de in...si acum ..il vad...!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. era ...o mare...albastra...!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici eu nu am incercat uleiul de in, consum ulei de masline. Mananc insa in fiecare zi seminte de in; presar cateva in bolul cu musli sau un shake-ul de fructe.

    Pup XOXO

    RăspundețiȘtergere
  5. da , sunt foarte bune si semintele de in , dar sa ai grija sa stea la inmuiat ceva timp sau rasnite , pentru ca sunt mici si nu le digera stomacul...:) ies...tot asa...:)...asa am citit si eu...

    RăspundețiȘtergere
  6. eu ma intreb,ce tratament trebiue aplicat in probleme digestive?

    RăspundețiȘtergere