Totalul afișărilor de pagină

marți, 12 iulie 2011

CACTUSI...

                               
          SUNT NISTE PLANTE FOARTE DECORATIVE , CU NISTE FLORI UIMITOARE .                                                     NISTE SUPRAVIETUITORI....








     SI GRADINITA DE CATUSI A DANEI...CARE ESTE SUPERBA  !!!










          NU-I ASA ?

6 comentarii:

  1. chiar ca-i spurba gradina d cactusi.eu am gradina de generatoare electrice,caramizi si chestii din astea shic :((
    felicitari ,foarte frumos amanajata gradina!

    RăspundețiȘtergere
  2. da , intradevar..foarte frumoasa...este gradinita prietenei mele care a pus foarte mult suflet...de'...ma dau si iooo mare cu ce pot :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar sunt foarte frumosi.
    Tatal meu a avut o colectie superba,acum nu mai are numai cativa,deoarece au murit pe rand iarna ce a trecut,nu stiu care a fost problema.
    O zi buna !

    RăspundețiȘtergere
  4. da , sunt uimitori...niste flori minunate...cu tepi :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Niste supravietuitori, intr-adevar! Cactusii sunt singurii care rezista la cat de bine ma pricep eu sa ingrijesc plantele! :)) Arata superb gradina, e o adevarata inspiratie!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc (si eu) pentru link, coco!

    O minunatie ce ai pe aici! Am si eu, destui - ar trebui sa ii fotografiez, desi acum nu mai am asa multi - si diversi - ca in 2010...

    Era in BV o casa unde pe o terasa intreaga (mare!) erau fel si fel de specii de cactusi: mici, mari, uriasi! Si flori de colt! Acum nu am mai vazut cactusii - ma gandesc ca o fi plecat proprietarul sau a... decedat, pentru ca era un domn varstnic, si, probabil, mostenitorii or fi vandut colectia de cactusi! Era uimitoare cu adevarat! Am pierdut ocazia sa fotografiez - pentru ca nu ma pricep deloc sa fotogafiez (nici macar cu telefonul nu-mi iese cum trebuie) :( insa la acel moment nici nu ma gandeam sa fotografiez - aveam impresia ca va ramane mereu acolo si o voi putea vedea cand vreau!

    Numai bine!
    Viata fericita!

    RăspundețiȘtergere