Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

TATALUI MEU...

                   CEA MAI URATA SAPTAMANA DIN VIATA MEA , A INCEPUT IN ZIUA DE 22 A ANULUI TRECUT....

     CINE MAI DESCHIDE POARTA MARE SA INTRE MASINA?


                                               
             E GOL , E PUSTIU...NU-MI MAI DESCHIZI USA....VREAU SA SPUN MULTE SI NU POT...DAR TU STII TOT CE VREAU SA SPUN ...FARA SA -TI ZIC !!!!!!!
               AM AVUT O COPILARIE FERICITA SI IN TOATE AMINTIRILE ESTI TU...AM FOST UN COPIL NEASTAMPARAT PE CARE NU -L PRIMEA NIMENI SI AM FOST PESTE TOT CU VOI . SI MONIK ARE MULTE AMINTIRI , AI FOST SI TATAL EI...
               ITI DEDIC O MELODIE CANTATA DE UN OM DRAG TIE...SI CARE SPER CA-TI CANTA SI IN CERURI...NU INTAMPLATOR.... , AM O AMINTIRE FRUMOASA LEGATA DE DANSUL ...AM LOCUIT IMPREUNA IN ACELASI BLOC , MULT TIMP ...INTRO SEARA , TU VENIND ...CU CHEF...AI TRIMIS-O PE MIHA ( SORA MEA ) , CARE AVEA CAM 6 ANI SA MEARGA LA USA DANSULUI SA- I ZICA : TATA VA ROAGA SA VENITI SA -I CANTATI O MELODIE LUI MAMA ....SI MARELE DAN ...A VENIT !!!!!!
              
           
               http://www.astrismusic.com/audio/dan_spataru-drumurile_noastre_toate-325268/            DUREREA ACEASTA NU O POATE SIMTI DECAT ACEL CARE A TRECUT PRIN EA . MEREU VA FI O DURERE ACUTA CU TRECEREA ANILOR . NU SE VA INCHIDE RANA NICIODATA . DUMNEZEU SA ODIHNEASCA SUFLETELE CELOR CARE NU MAI SUNT .

3 comentarii:

  1. Dumnezeu sa il ierte! Mi s-a facut pielea de gaina! Stiu, e veche postarea,dar acum am dat peste ea citind prin blogul tau...

    RăspundețiȘtergere
  2. offf...si se apropie iar...acea urata ziiii...

    RăspundețiȘtergere