Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 1 ianuarie 2011

O BAIE ANTICELULITICA ...SI PENTRU SUFLET!!!!

                           FRIGUL NU SE GRABESTE PREA TARE , DAR SIGUR NU SCAPAM : IARNA ESTE LA USA SI ACEASTA ESTE PERIOADA PENTRU O BAIE CALDA , RELAXANTA SI BENEFICA . MMMM  ... CE-MI MAI PLAC BAILE LUNGI . O BAIE FIERBINE ITI ALUNGA GANDURILE NEGRE SI TE RELAXEAZA LA MAXIM . DACA ADAUGI SI ULEIURILE ESENTIALE CARE ITI PLAC , BAIA SE TRANSFORMA INTRO VERITABILA AROMATERAPIE .
                       

                             SI CA SA IMBINAM UTILUL CU PLACUTUL , SA FACEM O BAIE ANTICELULITICA  , PENTRU STIMULAREA CIRCULATIEI . CUM FACEM ?
                             5 LINGURI DE ULEI ESENTIAL DE PORTOCALE AMARE , 5 LINGURI DE ULEI ESENTIAL DE LAMAIE , 5 LINGURI DE ULEI ESENTIAL DE LAVANDA , 5 LINGURI DE ULEI ESENTIAL DE ROSMARIN , UN LITRU DE LAPTE . SE AMESTECA TOTUL FOARTE BINE , SE PUNE IN PUNGI DE CUBURI DE GHEATA SI SE SCOT INAINTE DE BAIE . LAPTELE ESTE NECESAR PENTRU A SE AMESTECA ULEIURILE ESENTIALE MAI BINE PENTRU CA IN APA NU S-AR AMESTECA INTRE ELE . ADAUGI UN PUMN DE SARE MARINA IN APA , FACI UN MASAJ CIRCULAR CU O LUFA , APOI VERSI CUBURILE DE GHEATA IN APA FIERBINTE . SENZATIA ESTE UNA FOARTE PARTICULARA , DAR TESUTURILE VOR DEVENI FOATE FERME IAR CIRCULATIA SE VA INBUNATATI . STIU CA ESTE UN PIC DE MUNCA LA ACESTE CUBURI DE GHETA , DAR DUPA CE LE VE-TI PROBA , NU O SA VA MAI PLANGETI...
                             DUPA 15 MINUTE , IESITI DIN APA , TAMPNATI-VA DELICAT CU UN PROSOP MOALE SI APLICATI CREMA ANTICELULITICA PE CARE O FOLOSITI DE OBICEI . POTI UTILIZA CHIAR SI UN AMESTEC DIN ULEIURILE PE CARE LE UTILIZATI LA CUBURI , DAR AMESTECATE CU UN ULEI DE BAZA DE DATA ACEASTA , CUM AR FI CEL DE MIGDALE DULCI , ORI DE GERMENI DE GRAU . MASEZI PE PIELEA UMEDA , LASI SA SE ABSOARBA ....SI VEI VEDEA CE PIELE VEI AVEA . TOATE INGREDIENTELE LE GASESTI IN MAGAZINELE NATURISTE SAU PLAFAR , NUMAI LENE SA NU FIE .
           MDA...NUMAI BINE...A VENIT SI FRIGUL PANA AM PUBLICAT POSTAREA...ENJOY!!!!!
     

2 comentarii: