Totalul afișărilor de pagină

vineri, 24 iulie 2020

Shopping cool: căutarea folosind imagini pe www.glami.ro- fară stres și eficient

               Nu există absolut nicio îndoială în acest sens: noi, oamenii, suntem ființe senzoriale. Gândește-te numai la un apus de soare, la o cină cu ceva bun, mirosul unei prăjituri făcută de bunica sau sunetul bulelor dintr-un pahar de șampanie. Ca să nu mai zic de grătarul făcut cu prietenii. De aceea, este firesc ca și cumpărăturile să devină tributare tuturor simțurilor- iar www.glami.ro a ținut exact cont de aceasta.


                 In unele moduri, senzorialul a fost întotdeauna parte a existenței de cumpărături. Chiar și odată cu creșterea cumpărăturilor online, în contextul vremurilor pe care le trăim, dacă oamenii aleg să cumpere din magazine fizice sau cel puțin să exploreze un produs într-un magazin fizic, este din cauza modului în care putem experimenta un produs în toată esența sa atunci cînd suntem capabili să-l atingem și să îl simțim. Aici intervine căutarea folosind imagini. In primul rând, prin aceasta funcționalitate, încărcând o imagine cu o rochie satinată dorita pe www.glami.ro, vom putea vedea toate produsele din catalogul Glami similare cu această rochie.
                Super, nu?



            Pe de altă parte, dacă ținem cont de trenduri și vrem să ținem pasul cu acestea, Glami vă oferă câteva obțiuni predefinite de căutare prin imagini, bazată pe cele mai populare căutari ale altor utilizatori. Si apoi, voilaaaa... avem șansa de a vizualiza produse similare- sortate de la preț mic la pret ridicat, în funcție de preferințele altor clienți și de cele mai noi înregistrări în catalogul de produse.


           In prezent, pe www.glami.ro, fanii cumpărăturilor online găsesc peste 730.000 de produse de la peste 13.000 de mărci cunoscute. Si chiar dacă motorul de căutare online de modă are o groază de filtre care să vă ușureze căutarea acelei perechi de pantofi perfecte pentru sport sau a gentuței roșii pe care o dorești de atâta vreme, nu există nimic similar cu satisfația de a folosi pe deplin funcția de căutare prin intermediul imaginilor. Vă oferă mai puțină oboseală la cumpărături, mai puțin stres în privința produselor din wishlist. In afară de așteptarea ca acesta să intre la reduceri, este că dorim să ne asigurăm că acesta se potrivește cu imaginea din mintea noastră, formată adesea pe baza unei imagini a vedetei pe care am văzut-o că poartă articole de modă sau accesorii similare. Ei bine, grijile în această privință, dispar!
           Printre magazinele partenere cele mai populare: Answer, Bibloo, Reserved, Epantofi, Bonprix, Lee Cooper, Vagabond, Pepe Jeans, Lacoste și multe altele. Reducerile de vară sunt aici!
         
        Alege pentru tine cele mai bune oferte din colecțiile la modă prin căutarea folosind imagini.




12 comentarii:

  1. Uau. Mi se pare foarte faină ideea. Și eu folosesc uneori aplicația Glami, dar nu am fost niciodată atentă la acest detaliu ”fotografic” de cautare al produselor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte faina aplicatia asta.Itodeauna mi-au placut aplicatile cu cautare foto 😊

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac mult motoarele de cautare si filtrele pe care le poti pune pe site. Aplicatia in sine e tare faina si user friendly.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte faină ideea. Voi intra si eu pe www.glami.ro.

    RăspundețiȘtergere
  5. Drawer Of Beautyiulie 28, 2020

    Ce aplicatie interesanta! Multumim mult pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi se pare foarte faină ideea acestei aplicații. Deseori am vrut sa cumpar o tinuta pe care o găseam pe internet și nu știam in ce magazin o pot gasi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulțumesc, dar mie mi s-a cam tăiat cheful de a cumpara haine. Dacă stăm mereu izolați, nu tu un spectacol, nu tu o călătorie, la ce să mai luăm haine?...

    RăspundețiȘtergere
  8. mi se pare tare faina aplicatia, e chiar utila, te salveaza de timp si bani pierduti

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi se pare foarte TARE aceata aplicatie, o voi instala numaidecat!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce idee faina cu aceasta cautare dupa imagini! O sa incerc si eu aplicatia.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pe lângă faptul că e interesantă și inedită ideea, este și facilă.
    O voi încerca si eu.

    RăspundețiȘtergere
  12. Un astfel de site ma atrage si mi se pare tare interesant. Chiar am sa arunc si eu o privire

    RăspundețiȘtergere