Totalul afișărilor de pagină

joi, 23 ianuarie 2020

Purina One Bifenses- pentru pisică sănătoasă                  Moș Crăciun a venit și la Bijou anul acesta! BuzzStore și Purina i-au trimis o provocare de 3 săptămîni, să se hrănească cu Purina One Bifensis și să observăm diferențele. Sincer, mă îndoiam că mofturosul Bijou o să accepte să-și schimbe hrana obișnuită cu una nouă, nu face asta, dar aveam un alt pisic vecin care nu este la fel de mofturos și îl țineam de rezervă! Dar a acceptat fițosul :)                     Brandul Purina are peste 85 de ani de experință, sînt foarte implicați în elaborarea de rețete bune pentru sănătate, bunăstare și longevitate, precum și pentru papilele gustative ale prietenilor noștri cu lăbuțe. Se știe că abordarea de mîncare universală nu este potrivită pentru animale, fiecare are personalitate distinctă, propriile nevoi dietetice. De aceea au perfectat o gamă largă de hrană și produse pentru toate tipurile de cîini și pisici, de la puiuți, cei care stau în casă, cei care stau afară, cei gestanți și cei cu alergii și nevoi dietetice speciale. Este important să se bucure de hrana pe care le-o dăm și să le facă bine. Rețetele sînt gustoase, compuse din combinații de carne, vitamine și minerale, oferă o masă completă și bine echilibrată.

                   Gama junior, adult, pentru pisici cu digestie sensibilă, cei de apartament, sterilizați, pentru blană și eliminarea ghemotoacelor de păr, pentru protecția tractului urinar, tot ce ne trebuie pentru o pisică sănătoasă. Provocarea era pentru urmărirea a 3 obiective: nivel crescut de energie, digestia sănătoasă și blana lucioasă. Cu digestia nu are probleme domnul Bijou- nu mănîncă decat mîncărica lui și căte o măslină cînd și cînd, blană nu prea are deoarece este mereu tuns fiind lățos de felul 'mnealui- doar sîntem de rasă persană-, cu nivelul de energie stăteam mai prost, fiind și vîrsta destul de înaintată. Am rezolvat și problema aceasta, am observat mai mult chef de joacă, după cum puteți vedea, la origini fiind un pisic mai ursuz :)                 Ingredientele folosite de Purina sînt materii prime de origine animală: pui, vită, miel, pește, apoi legume, cereale și vitamine. Hrana este foarte importantă și influentează extrem de mult modul în care prietenii noștri cresc și se dezvoltă.               Să trăiască mai mult, mai fericit, mai sănătos!


18 comentarii:

 1. Multa sanatate frumosului Bijou! Albastru de rusia, sau ce rasa este?

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu am doi catelusi dar o sa ii spun mamei mele de aceste delicatese pentru pisicute pentru ca ea are doua!��

  RăspundețiȘtergere
 3. Produsele astea de la Purina stiu ca sunt extrem de bune!

  RăspundețiȘtergere
 4. Motanii mei mereu au adorat Purina! Disparea repede din bol 😄

  RăspundețiȘtergere
 5. Observ ca e tare recomandata aceasta mancare, o sa iau si pisicii mele sa vad daca o sa ii placa.

  RăspundețiȘtergere
 6. Si pisica sora-mii prefera gama asta! Sa ii fie de bine lui Bijou!

  RăspundețiȘtergere
 7. Ce pisică! Cât fetița!
  Se vede că e răsfățat cu mâncare gustoasă și sănătoasă, Purina.

  RăspundețiȘtergere
 8. Ce pisica norocoasa! Si pisicile noastre mananca Purina ❤️

  RăspundețiȘtergere
 9. Ce pisica norocoasa! Si pisicile noastre consuma Purina!

  RăspundețiȘtergere
 10. Toate pisicile ar trebui rasfatate. Pare o gama foarte faina! Am auzit pareri bune despre Purina!

  RăspundețiȘtergere
 11. Purina este un adevărat deliciu pentru pisici!

  RăspundețiȘtergere
 12. Am cumparat si eu produse Purina si am cosntatat ca le place. Doar ca eu am mai multe pisici si nu-mi permit sa le rasfat cu Purina chiar zilnic.

  RăspundețiȘtergere
 13. Animalutele noastre merita tot ce este mai bun asa ca ma bucur sa vad ca ii dai purina pisicutei

  RăspundețiȘtergere
 14. Si pisicutele trebuie rasfatate, sunt tare simpatice si ne aduc mereu zambetul pe buze.

  RăspundețiȘtergere
 15. Ce pisicuta pufoasa! Am auzit ca Purina e un preparat bun pt pisicute.

  RăspundețiȘtergere
 16. Purina ca Purina, și noi dăm la cele trei pisici din dotare, dar Bijou e o frumusețe de pisoi și tu abia acum ni-l dezavalui! ☺

  RăspundețiȘtergere
 17. yoy ce pisicuta frumoasa ai! Si a mea s-a rasfatat cu Purina!

  RăspundețiȘtergere